- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #13.261
Bilmiyorum ki canım…Somut bi sebebi yok aslında…
Geç yatmamama rağmen uykumu alamadım…Biraz ondan…Açlık şekerim yüksek çıkıyo,azıcık ona kafam takıldı…
Bi de eşime üzüldüm, üzülünecek bir şey değil belki ama.Ruh halimiz malum, duygusallık diz boyu…
Dün iftara 1,5 saat kala bir arkadaşını davet etti, ben de hayır diyemedim,yabancı değil çok uğraşmana gerek yok dedi.
Zahmetli de bir yemek yaptım.Çorbası,salatası,mezesi derken iftara zor yetiştirdim,gerildim, hatta ağladım :) Kızdım eşime de içimden içimden :26:
Ama mutfakta adım atacak yer kalmadı. Önceki günden yıkanmış bulaşıklar makinadaydı, onların yıkanma esnasında kirlenenler lavaboda, bir de misafirin bulaşığı…
Düşünün çay ikramında tezgahta,masada,2 bardak koyacak yer kalmamıştıServise filan yardım etti eşim ama, yine de çok yoruldum.
Tatlılarını yerlerken de çok rahatsız hissettim, biraz müsaade istedim, uzandım. Uyumuşum. Arkadaşımız gitti, uyandım uğurladık.
Eşim böyle halsiz, rahatsız olduğum zamanlarda çok anlayışlı sağolsun, illa sen yat uyu mutfağı ben hallederim dedi. O kadar kötüydüm ki, birlikte toplarız dedim ama o ısrar edince gidip yattım.
Yazık Saat 1,5a kadar toplamış mutfağı, ki kötü koku bırakan bir yemeğin bulaşıklarıydı…Uğraşmış…
2de de sahur yaptı,ben de kalktım ona eşlik ettim.
Uyuyamadı yatınca bir süre de yazık, sanırım yorulmuş.Sabah da 6da kalktı işe gitti.Ama sürünerek…
Ayağı da ağrıyordu, vicdan azabı duyuyorum şimdi, ama çok da hastaydım…Hem ona işleri yıkıp yattığım için, hem de bana bu kadar kıymet veren, bu kadar anlayış gösteren bi adama kızıp söylendiğim için…
Midem de bozuk, iştahım da hiç yok bugün…
Akşama da şirketin yemeği var, sevmiyorum o ortamı hiç…
Depresyonlardayım anlayacağın![]()
uww okurken ben bile yoruldum ..
üzme canını bu kadar canım çokk normal senn bu ruh halın her zaman yaptığın bişey değil yaa
olcak o kadar..