selam kizlar nasilsiniz? dunden beri gecmisi okuyorum , oku oku bitiremedim yahu

ne cok sey yazmissiniz ben yokken..bi de yeni yeni anneler katilmis aramiza bu hafta aramiza..hosgeldiniz sekerler

1 hafta girmeyince simdi ben yeni gibi oldum tabi, kimseyi tanimiyorum

neyse annemle babam londradaydi anlatmistim..hatirlayanlariniz olur

9 gun kaldilar her gun gezdiler buraya bayildilar dunde agizlari kulaklarinda donduler istanbula..evlendigimden beri annemle babam ilk kez evime geliyorlar bu nedenle cok heyecanliydim...mide bulantilarim yuzunden yemek yapamiyordum esim, annem ve babam bir suru yemekler yaptilar sofralar kurdular bulasiklari hallettiler mutfaga adimimi attirmadilar

prensesler gibi bir 9 gun gecirdim...ne cok ozlemisim onlari cok cok iyi geldiler bana..torunlarinin ilk ultrason fotolarini gorduler cok heyecanlandilar zaten..karnimda buyudu baya artik hamile oldugum belli oluyor sevip durdular gobusumu

haftayada turkiyeye tatile gidiyoruz 4 hafta yokum..ulke, aile hasretine doyarim bu bana 8 ay daha yeter

cogunuzun mide bulantisi gecmis cok sevindim..ben hala ogurmekteyim..2-3 defa sokakta selale gibi cikarttim bu 9 gun icinde...ama yinede eskiye gore cok cok iyiyim..bunada sukur ne diyelim

ozlemisim sizleri cok