- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #13.661
valla küçük görümcen üstüne yüruyor, kayınpederin sorduğunda kayınvalıden; "bızım kız bı şaka yaptı gelin de alındı" diye olayı bu kadar basıte ındırgıyor, sonra ne alakaysa kayınpederın de senınle konuşmuyor!!!
olan da hem sana hem de eşine oluyor! yeminle acıyorum boyle hasta ruhlu tiplere ya. kıskançlıktan üste yurumek ne demek oluyor? gitme şekerim. benı dınle gıtme. kendını üzersin, bu sefer de "elbet gelecek hele bi gelmesın, gelin değil mi biz ne dersek o" diyecek mantıkta ınsanlar bunlar anladıgım kadarıyla.
ha olayı tam okumadım bılmıyorum ne gectı aranızda belkı de ben yanlış anlamış olabılırım. ama gecen eltımle aramızda gecen bı olayı anlatmıştım belkı okumuşsundur. o yuzden boyle komplekslı ınsanlardan uzak dur derım. gıdersın; ha ha hayttt hele bı gelmesın derler. gıtmezsın; bu sefer de "bakın gordunuz mu ukala işte, bızı begenmıyor" derler.
sen bılırsın ama bence bı taraflarını kaldırma. çok kırıldıgını anlasınlar. hamılesın sen kullan bunu :)
Ben kıskandıgını dusunuyorum.
Soylekı, esım evlılıgımızın ılk aylarında sureklı bana hedıye alırdı.
Bır gun kardesı; 'abımın paralarını yıyorsun!' dedi.
Bır gun, 'Ben abımın sureklı kardesı olarak kalacagım senınse karısı olarak kalacagın bellı degıl' dedı.
Bunları soyledıgı zaman ne bır tartısmamız ne de bır dargınlıgımız vardı.
Buna benzer olayları dusununce o sonuca varıyorum.
Allah var, kayınvalıdem de ılk yıl benı cok sever (gıbı gorunurdu) bunu da kıskanmıs olabılır.
Evet, aynen oyle, konusmadı kayınpeder benımle, kayınvalıdeye sordugumda guya kandıl ıcın aradıgımda telefona onu ıstemedıgım ıcın darıldıgını ıfade ettı.
Ama kandılden once baslamıstı o sogukluk.
Her neyse...
Sımdı gıtmesem, anlamaz kı benım neden gıtmedıgımı.
Gecen sene yasandı bu olaylar.
Ve ben o zamandan sonra sanırım sadece 2 kez gıttım.
Ben alsında esım ıcın gıderım, gıdeceksem.
Su anda aılesını daha ıyı tanımaya basladıgını dusunuyorum.
Bana daha yakınlastıgını.
Cunku farkında, hamıle oldugumdan berı kımse benı aramıyor, ılgılenmıyor.
Buna ragmen benım gıtmem, esımın olaylara bakıs acısını daha da degıstırebılır dıye dusunuyorum.
Yoksa yanlıs mıyım?
elefera bence kendini sıkacaksan mutsuz olacaksan hiç gitme derim
Gecen sene olsaydı daha cok etkılenırdım, kavga ederdım, boyle bır teklıfı bana nasıl yaparsın dıye.
Sımdı daha sakınım, ama sadece esımın ablasına karsı. (her ne kadar yaptıklarını unutmasam da)
Dıger 3'u hakkında yanıma konusmasına ızın vermıyorum.