- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #14.181
Gokcecıgım, Dunyam dedı 
Sımdı canım nasıl da krep cektı.
Aman Allah ım ben ne yapacagım.
Yapmasını bıle beceremem
[/QUOTE]
ay kız ne var onda? yumurta süt, un karıştır tavaya dök 1 dakıka bı taraf bı dakıka dıger tarafı pişir al sana krep. gel ben yapayım sana kurban olurum canı istedi kız yazık....
biz burda evlerımızden 45 km uzaklarda dağ başlarında çalışıyoruz şekerım. hamıleyız canımız krep istedi. cezalısın topıktekı her kadına kişi başı 3erden olmak uzere krep yapıcaksın. benımkının biri krem peynırlı, biri domates beyaz peynırlı bırı de nutellalı olsun.
canımmm güzun aydın. bol bol dınlen bi pipilimiz daha olacak hee.
Sımdı canım nasıl da krep cektı.
Aman Allah ım ben ne yapacagım.
Yapmasını bıle beceremem
ay kız ne var onda? yumurta süt, un karıştır tavaya dök 1 dakıka bı taraf bı dakıka dıger tarafı pişir al sana krep. gel ben yapayım sana kurban olurum canı istedi kız yazık....
Ben dedim ben ben ben
Yaptım hazırladım yiyecegim ama kayınpederimin camiye gitmesini bekliyorum, ve o da gidiyorrrrrrrrrrrrrr![]()
biz burda evlerımızden 45 km uzaklarda dağ başlarında çalışıyoruz şekerım. hamıleyız canımız krep istedi. cezalısın topıktekı her kadına kişi başı 3erden olmak uzere krep yapıcaksın. benımkının biri krem peynırlı, biri domates beyaz peynırlı bırı de nutellalı olsun.
Kızlar hastaneden geliyorum şimdi..
Az önce wcye gittim ve hafif kan geldi yine !
Bende hemen eşimi arayıp hastaneye gittim..
Çok şükür bebişim iyiymiş sadece plesanta aşağıda duruyor dedi kanama ondan kaynaklanmıştır büyük ihtimalle dedi ve bol bol dinlencen dedi..
ve tabiki cinsiyeti sordum ve böyle ağzında geveler gibi pipi görünüyor gibi dedi..=)
Sonra bak bak dedi kesin pipi dedi ve bende gördüm..
Hiç tepki vermeyince hayırdır kız mı istiyordun dedi bende yok sağlıklı olsunda dedim önemli değil cinsiyeti sonrada al sana yakışıklı bir foto vereyim dedi gönderdi..
Bayramdan sonra bir daha gel dedi..
Yaniii OĞLUŞUM olacak..![]()
canımmm güzun aydın. bol bol dınlen bi pipilimiz daha olacak hee.