merhaba kızlar,
doktordan geldim. eşime sinirliydim yazamadım hemen. cinsiyete erkek demiştim değil mi dedi. evet dedim, bir değişiklik mi var yoksa, ben çoktan alışverişe başladım. yok değişiklik de sen yine de acele etme dedi.
17+3 çıktı bugün de. sordum sonunda bu gelişimin önde gitmesi doğum tarihini öne çeker mi dedim. yok dedi. nasıl sen 1.65sen, 1.80lik bayanlar da yok mu aynı gün doğan dedi. hö dedim ben de, boy kıyaslamasına azcık darıldım

ve hem vitaminde hem demir hapında olan folik asit miktarının fazla olması sıkıntı yaratır mı dedim. nerden okuyorsun böyle şeyleri Allah aşkına gibi kaçamak bir cevap verdi ve ferrum fort verdi diğerinin yerine. yani onda da var folik. anladığım kadarıyla ince bir şekilde dalga geçti benimle

bugün oğluş pek hareketsizdi, öyle görünce üzüldüm ama ilk defa dikkat ediyorum solda duruyor daha çok. yani pıtpıtlar gerçekçi gibi. ama hareketleri bir ay daha hissetmezmişim. heryerini ölçtü biçti. 3lüye de hiç gerek yok dedi. 2linin hata payı ken 3lünün ki %40 mış

2lisi düzgün çıkmış bir hastama ben bu sebepten 3lü yapamam dedi. ısrarcıysan alalım kanı dedi. ben de gerek yok dedim.
işte böyle kızlar, minnak kuzu büyüyor. bir dahaki görüşmemiz 30 gün sonra. bu seferki istisnaydı