2012 Şubat Anneleri

ılık bi duş, ballı ılık süt ve loş ışıkta kitap oku şekerim. ben saydım 10 dakıkayı daha öteye geçemedim :)))

Bu gece uyumadan once butun seceneklerı yapacagım.
Cok tesekkur ederım.

Sahur icin mi uyanıyorsun yoksa uyuyamadıgın icin mi?
Eger uyuyamadıgın icinse yatmadan once bir dus al ılık bedenindeki yorgunluk atılmıs olur.
Ustune bir de sut icersen cok rahat uyursun.

Esıme sahur hazırlıyorum, onun ıcın uyanıyorum.
Gecen hafta gozlerım yarı acık hazırlıyordum, gıdıp hemen uyuyordum.
Bu gece ıse, esım uyanmıs, kendı hazırlıyordu, uyandım gıttım yanına.
'Sen gıt uyu' dedı, ama nerdeeeee...

Bu gece dusumu da alacagım, sutumu de ıcecegım.
ınsallah cok guzel uyurum.

bende de tam tersi inanılmaz bi uyku hali var.bıraksan 20 saat uyuycam.ki normalde günde en fazla 6 saat uyuyan biriydim.

Gun ıcınde hep uykum var, ama gece olunca gozlerım ısıl ısıl, zorla uyutuyorum kendımı :59:

Canım yoğun çalışıyorsun
Dinlenemiyorsun bence...
benimde senden farkım yok inan
pestil gibiyim
ve çok gerginim!

Yogun ama yorucu degıl ısım, sadece yol yoruyor benı.
Ama yınede dınlenemedıgım dogru.
Eve gıdıyorum, yapacak bır ıs ılla oluyor.
Gercı cok sukur, esımden yana sanslıyım.
Hafta sonu temızlıgı hep o yapıyor.
Hafta ıcı ben sadece dagıttıklarımızı duzeltıyorum kı, esım de yapar kımı zaman.
Ama ıste ıstedıgım gıbı bır dınlenemedım ):
Korktugum; bebegım olduktan sonra nasıl calısırım ben?
Dah da yorulacagım o zaman.

Günaydınnn hanımmlar...
İki gündür giremiyordum..
Herkes iyidir umarım ve herşey yolunda gidiyordur..

Eleferacım görümce ile akşam yemeği nasıl geçti ?
bblaucukta bugün cinsiyet öğrencekti sanırım..

Giremesemde aklımdasınız yani kızlar..:37:

iyi akşamlar bayanlar belki daha hepiniz için erken ama normal mi sezeryan mi olmak istiyorsunuz.ben normal doğum yapmış biri olarak 2.bebeğimi sezeryan olacağım.çünkü çok zordu 12 dikişim vardı 15 gün oturamadım .sizlerin aranızda sezeryan yapmış olanlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yani sayende rahatladım :53: Arkadaşım maşallah ne güzel moral vermişsin, normal doğum yapmak isteyen biri olarak bunu okumayı hiç istemezdim.Lütfen yazarken biraz ince düşünüp yazın, sadece "sezeryan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız" desen yeterli olurdu.

Gunaydın hamişler :3: .

Nasılsınız bakalım bugun? Bebeginiz nasıl?
Ben yarın icin randevu aldım hastaneye 8.30 da randevum cok heycanlıyım insallah cinsiyetini soyler doktorumuz..

bblau da bugun gidicek doktora kacta gidicek acaba onun adına da cok heycan var icimde ikimiz de daha cinsiyetleri ogrenmedik diye :1:

Günaydın tatlım, bblau görünmüyor belki gitmiştir :emir_bebek:İnan tahmin yapmaya çalışıyorum ikiniz için yapamıyorum :) Ama ikinizden birininki erkek :37:

ayyy arkadaşın biri normal doğum hakkında ne güzel yazmış öylee
doğum korkusu çok olan biri olarak:18::18::18:
dahada tetiklemiş oldu sağolsun :20::20:
azelya paylaşınca gördüm bende :68:

Yani sayende rahatladım :53: Arkadaşım maşallah ne güzel moral vermişsin, normal doğum yapmak isteyen biri olarak bunu okumayı hiç istemezdim.Lütfen yazarken biraz ince düşünüp yazın, sadece "sezeryan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız" desen yeterli olurdu.

Günaydın tatlım, bblau görünmüyor belki gitmiştir :emir_bebek:İnan tahmin yapmaya çalışıyorum ikiniz için yapamıyorum :) Ama ikinizden birininki erkek :37:

Benim icime benimki erkek diye doguyor ama hayırlısı neyse onu versin rabbim =)
Bblau da ogrense de gosterse onun yaramazı bugun biraz yuk kalksa ustumuzden =)))

ayyy arkadaşın biri normal doğum hakkında ne güzel yazmış öylee
doğum korkusu çok olan biri olarak:18::18::18:
dahada tetiklemiş oldu sağolsun :20::20:
azelya paylaşınca gördüm bende :68:

Benim hic korkum yoktu ilk zamanlarda. Ama simdi karnım buyumeye baslayınca nasıl cıkarıcam onu diye korkmaya basladım.. :59:

Benim icime benimki erkek diye doguyor ama hayırlısı neyse onu versin rabbim =)
Bblau da ogrense de gosterse onun yaramazı bugun biraz yuk kalksa ustumuzden =)))

Canımsın ya ...
Bana da ikinizin de kız mı acaba diye geçiyor içimden...
Kızlar karaborsada malum...

Sen kaçta gideceksin doktora?
Sonuçta kızda olsa erkekte fark etmez
İlk bebeğiniz ya birde sizin için
Hoş benim 4. :119:ama bana da kız deseler fark etmez:46: :119:

Benim hic korkum yoktu ilk zamanlarda. Ama simdi karnım buyumeye baslayınca nasıl cıkarıcam onu diye korkmaya basladım.. :59:

ilk zamanlarda hamileyim şoku vardı şimdi
o şaşkınlığı atınca aklımıza doğum eliyo vala geceleri bu yüzden uyuyamıyorum
nasıl doğurcam die sonra içim daralıyo hastaneden çıkışımızı eve gelişimizi düşünmeye başlayınca
mutlu oluyorum :1::1::1::1:

kızlar adı üstünde normal doğum. normal olanı... bebek yardımcı oluyor rahim genişliyor, tamam acı var ama hayatta en güzel şey büyük acılar pahasına elde edilendir.

korkmayın yazılanlardan... nasıl ki erkekler askerlik anılarını abarta abarta anlatıyorsa kadınlar da doğum hikayelerini abarta abarta anlatıyor bence. ha elbette acılı bi süreç ama hatice değil neticeye baktığımda değer değecek eminim.

:60::60::60::60::60::60:
O karnın var ya o karnın...
Böyle oluyor kuzu:49::49::49::49::49:
Korkmayın da lütfen...
O kadar süper bir duygu ki annelik....
Ağlamadan çıkmayacaksınız oradan...
Bu ağlama sevinçten olacak kızlar
Demedi demeyin

Canımsın ya ...
Bana da ikinizin de kız mı acaba diye geçiyor içimden...
Kızlar karaborsada malum...

Sen kaçta gideceksin doktora?
Sonuçta kızda olsa erkekte fark etmez
İlk bebeğiniz ya birde sizin için
Hoş benim 4. :119:ama bana da kız deseler fark etmez:46: :119:

Benim yavrum olsun da cinsiyeti ne olursa olsun önemli degil benim icin. Yeterki saglıkla dogurabileyim kucagıma alıp, kokusunu icime cekebileyim..
Sabah 8.30 da randevum yarın. Bu saatlerde mujdemi vermis olurum insallah sizlere yarın :1:

Benim yavrum olsun da cinsiyeti ne olursa olsun önemli degil benim icin. Yeterki saglıkla dogurabileyim kucagıma alıp, kokusunu icime cekebileyim..
Sabah 8.30 da randevum yarın. Bu saatlerde mujdemi vermis olurum insallah sizlere yarın :1:

Bekleyeceğiz haberlerini...
heyecan yapma sakın...
Rabbim hayırlısını versin
Noldu ya az önce giremedim foruma:33:
ben bu msjına cevap yazmıştım canım ama gitmemiş

Zaten normal doğumda bebeğime birşey olmasın diye tüm gücünle ıkınıyormuşsun, tabi bir de onu hemen görmek için :))
Doğuma 15 gün kala hurma yiyin, hurma da doğumu kolaylaştırıyor ve hatta daha erken yenilmemesi gerekiyor erken doğuma sebebiyet veriyor diye.
Nar suyunu duydunuz mu kızlar? Taze sıkılmış nar suyundan 1 çay kaşığı bebeğe ilk doğduğunda içiriyorsunuz.Ama ilk ağzından geçen şey nar suyu olacak.Sonrasında gaz problemi olmuyormuş, kendi kendine pırtlatıyormuş :)) buradan birkaç kişinin yazdığını okumuştum başka bir topicte, denemişler ben de denicem.

Günaydınnn hanımmlar...
İki gündür giremiyordum..
Herkes iyidir umarım ve herşey yolunda gidiyordur..

Eleferacım görümce ile akşam yemeği nasıl geçti ?
bblaucukta bugün cinsiyet öğrencekti sanırım..

Giremesemde aklımdasınız yani kızlar..:37:

Ben uyku sorunu dısında ıyıyım canım, sen nasılsın?

ıftar yemegı guzel gectı.
Esımın ablası guler yuzle karsıladı.
Bana hem onerılerde bulundu, hem hala olacagı ıcın ne kadar heyecanlı ve mutlu oldugunu soyledı.
Kısacası gıttıgım ıcın pısmanlık duymama neden olacak bır olumsuzluk olmadı cok sukur.
Daha bebegım dogmadan bu boyle heyecanlıyse, dogdugunda ne olur bılemıyorum.

Son düzenleme:
Back
X