2012 Şubat Anneleri

hiç bişey gerekmiyor.zaten orada kaydın olduğu için sadece sana sorular soruyorlar kilonu ölçüyorlar bi de tansiyona bakıyorla.sadece kayıt olmak gerekiyormuş onlarda sağlık bakanlığına bilgi veriyorlarmış.

benim kaydım orda nasıl oluyo anlamadım ben hiç saglık ocagına gıtmadimki

benim kaydım orda nasıl oluyo anlamadım ben hiç saglık ocagına gıtmadimki

Hangi şehirde ve hangi mahallede kaydın bulunuyorsa ordaki sağlık ocağında da kaydın oluyor..
Ama senin muracat etmende gerekebilir.
Yani yakın bir zamanda ikamet ettiğin yeri değiştirdiysen eski oturduğun yerde görülebilirsin bunun içinde muracat etmen gerekiyor..
Artık her ailenin bir aile hekimi olduğu için daha fazla ilgileniyorlar..
Tc kimlik numaranla Aile Hekimi Sorgulaması sitesine girip ordan hangi sağlık ocağı aile hekiminiz çıkıyor..

Hangi şehirde ve hangi mahallede kaydın bulunuyorsa ordaki sağlık ocağında da kaydın oluyor..
Ama senin muracat etmende gerekebilir.
Yani yakın bir zamanda ikamet ettiğin yeri değiştirdiysen eski oturduğun yerde görülebilirsin bunun içinde muracat etmen gerekiyor..
Artık her ailenin bir aile hekimi olduğu için daha fazla ilgileniyorlar..
Tc kimlik numaranla Aile Hekimi Sorgulaması sitesine girip ordan hangi sağlık ocağı aile hekiminiz çıkıyor..

tesekür ederim bilgilerin için yarın gigip yaptırayım kaydımı

Hoşgeldin canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

Canımsın ya sen nasılsın...
Bende eve gittim yemeğimi yedim şükür...
Arabayı eve bıraktım..
Eşim benim canavarları dolaştıracakmış...

hoşgeldinn:49:ah keşke bebişlerimizi her istediğimiz an görebılsek.cuma gunu gıdıcem doktora 1 ay oldu görmeyelı minik meleğimi:emir_bebek: inşallah hepimizin bebişleri ıyıdr

Hoşbulduk canım....
Canım bende senin gibi çok heyecanlanıyorum...
Benimki 15 eylülde sanırım..
Senin az kalmış randevune

Canımsın ya sen nasılsın...
Bende eve gittim yemeğimi yedim şükür...
Arabayı eve bıraktım..
Eşim benim canavarları dolaştıracakmış...

Hoşbulduk canım....
Canım bende senin gibi çok heyecanlanıyorum...
Benimki 15 eylülde sanırım..
Senin az kalmış randevune

canım ya senın içinde zaman su gıbı akıp geçsın.ne zormuş beklemek bı gıtsemde hayırlısıyla görsem mınığımı.kızlar valla gülüceksınız belkı ama ben cınsıyetınden çok ıyı olduğunu görmeyı ıstıyorum.nıyeyse cinsiyetını çok merak etmıyorum.benım ilk zamalarda düşük riskım yuksektı yattım iğne yedım çok zor geçtı.o yuzden sadece ıyı olması tek dıleğim.

ben de evde o kadar sıkıldım ki anlatamam.iftar falan da olmayınca bi telaş da olmuyor.herkes oruç hiçkimseye gidemiyorum.sıkıldım...

Canım... Sabahçı olacakmışsın bu sene...
İnan daha iyi..
Rahat edeceksin..
Bir çırpıda geçecek saatler...
Keşke bende öğretmen olsam!!!!

canım ya senın içinde zaman su gıbı akıp geçsın.ne zormuş beklemek bı gıtsemde hayırlısıyla görsem mınığımı.kızlar valla gülüceksınız belkı ama ben cınsıyetınden çok ıyı olduğunu görmeyı ıstıyorum.nıyeyse cinsiyetını çok merak etmıyorum.benım ilk zamalarda düşük riskım yuksektı yattım iğne yedım çok zor geçtı.o yuzden sadece ıyı olması tek dıleğim.

Canım ben senin bebeğini erkek diye hatırlıyorum
Yanlışım mı var yoksa benim...
Canım sen rahat ol..
Miniğin emin ol çok iyidir..
Telkin et kendini de...:61::61:
Düşük riskin mi vardı seninde...
Allaha şükür bak sana sıkı sıkı tutunmuş yavrucuğun bebeğim ya..

Canım... Sabahçı olacakmışsın bu sene...
İnan daha iyi..
Rahat edeceksin..
Bir çırpıda geçecek saatler...
Keşke bende öğretmen olsam!!!!

Canım ben senin bebeğini erkek diye hatırlıyorum
Yanlışım mı var yoksa benim...
Canım sen rahat ol..
Miniğin emin ol çok iyidir..
Telkin et kendini de...:61::61:
Düşük riskin mi vardı seninde...
Allaha şükür bak sana sıkı sıkı tutunmuş yavrucuğun bebeğim ya..

çok şükür canım ya çok sağol evet kanamalarım lekelenmelerım vardı baya zor geçtı o yuzzden çok korkuyorum.canım doktor ıkılı testteyken 12. haftadaydık erkek olabılır ama kesın değil dedi e herkezde o zaman bellı olmaz çok erken değişebılır dıyo o yuzden doktor 1 ay sonrasına randevu verdı.kesın olarak ınş cuma öğrenıcez gösterırse:1::emir_bebek:

napıcam bilemiyorum. öğle yemeğinden sonra ağırlık basıyor iş yerinde koltuğumda uyukluyorum. şimdi gözlerimi açtım çalıştığımız firmalardan bi tanesinden bi adam karşımdaki koltuğa oturmuş uyanmamı beklyor. şaka gibi ya nasıl bi uykudur bu...

napıcam bilemiyorum. öğle yemeğinden sonra ağırlık basıyor iş yerinde koltuğumda uyukluyorum. şimdi gözlerimi açtım çalıştığımız firmalardan bi tanesinden bi adam karşımdaki koltuğa oturmuş uyanmamı beklyor. şaka gibi ya nasıl bi uykudur bu...

biz akşam eşimle balkonda oturuyoruz bişeyler anlatıyor.inan gece karanlığında eşim tam göremiyor gözüm açık mı kapalı mı diye vallahi cümlenin yarısını anlıyorum yarısında dalıyorum.gözümü açıyorum o gülüyo ben de gülüyorum.en son ben bi ayşeye bakayım dedim kalktım geride dönmedim:))

Back
X