2012 Şubat Anneleri

Kızlar sizlere bir sorum olacak..
Normalde her sabah kahvaltıdan önce biraz ceviz içi yemeye çalışıyorum ama evde temizlenmiş vardı onu tüketiyordum ama bitti..
Yeniden ceviz almayı düşünüyorum ama ceviz içi mi alsam cevizi kabuklu bir şekilde mi alsam bilemedim..
Normalde ceviz içini tüketmek daha kolay oluyor diğerini temizleyip yemeyi üşenir gibiyim ama geçenlerde bir yerde okumuştum kabuklu daha iyi diyordu..
Sizler nasıl tüketiyorsunuz?

Canım bence kabuklu al. kabuksuzların üzerine ilaç sıkıyorlarmış böcek olmasın diye. Kabuklu al bencede zor temizlemesi ama yavrularımız için en sağlıklısını yapalım dimi. Onlar herşeye değer :))))))

Kızlar sizlere bir sorum olacak..
Normalde her sabah kahvaltıdan önce biraz ceviz içi yemeye çalışıyorum ama evde temizlenmiş vardı onu tüketiyordum ama bitti..
Yeniden ceviz almayı düşünüyorum ama ceviz içi mi alsam cevizi kabuklu bir şekilde mi alsam bilemedim..
Normalde ceviz içini tüketmek daha kolay oluyor diğerini temizleyip yemeyi üşenir gibiyim ama geçenlerde bir yerde okumuştum kabuklu daha iyi diyordu..
Sizler nasıl tüketiyorsunuz?

Ben kabuklulardan alıyorum canım, onları tüketiyorum.

yarın sabah doktora aç mı gideyim tokmu 2li test için?bide çook su içmeme gerek varmı? öneriniz tavsiyeniz varsa paylasın lütfen

Tok git, çook su içmene gerek yok, susadığın kadar iç yeter :)

anladım demekki tek değilmişim
tabiki benim doktorumda geçen hafta ikili test için usg daha önemli oluyor dedi burun kemiğini falan inceledi herhalde 20. haftadan sonra organlarana daha yakından iyice bakacak yarın devletin doğum hastanesine gideceğim belki cinsiyet söylerler
kendi doktorum özelde ve 16. haftayı bekliyor cinsiyet için
offf öğrensem üzerimden yük kalkacak böyle bişeler alayım hazırlık yapayım diye içim içimi kemiriyor vallaha

ben 14+2'de öğrendin erkek kesin dedi ama ben hala için rahat değil hep kız hissediyordum o yüzden 5 eylülü bekliyorum hala birşey alamadım bebeğime...

Selammmmmm Canlar :118: Çok enerjik uyandım bugün..Dışarıda kapalı bir hava var, ortalık gri, birazdan yağmur başlar tam benim havalar bu havalar, onun için çok çok mutlu oldum :8:

Canım çok çok çok sevindim bir prenses daha geliyor :69: Doktorunun bu kadar ilgili olması çok hoşuma gitti.İnşallah dediğin gibi sadece doktora gittiğinde böyle çıkıyordur.

Sen neden çok az yazıyorsun bakim?? Özletiyorsun kendini.

Tatlım sen hep 1 bebek bekliyor gibi konuşuyorsun :)) Belki biri erkek biri kız olur :124:

Dunyam80 de gelse artık :6:

Canım teşekkür ederim...İnşallah doktora gittiğim zamanlarda öyle çıkıyordur, akşam öğreneceğiz bakalım.

iyi işte prensesin benim prense kaldı. ahahahahah.

Ama dünyamınki erkekse, o da istiyor :34:

ben 14+2'de öğrendin erkek kesin dedi ama ben hala için rahat değil hep kız hissediyordum o yüzden 5 eylülü bekliyorum hala birşey alamadım bebeğime...

bizimde ailecek kız diye geçiyor içimizden hatta ben hep kızım diye seviyorum eşim erkek ismi söylüyor bende boşuna heveslenme o isim olmaz hem kız olacak diyorum :93: yani doktor oğlan derse benim önce bi kendime gelmem gerekecek
tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun

Fıstıklar ne bu cevız muhabbetı?

Dun esımde bana almıs, o benden daha cok bılıyor valla bu ıslerı :1:

Ama hazır temızlenmıs almıs.
Bunun etkısı olmaz mı kı?

Ama dünyamınki erkekse, o da istiyor :34:[/QUOTE]

artık bi araya gelip kozları paylaşacaz yapacak bişi yok. olmadı bizim prensler düello falan yaparlar, ne biliyim buluruz bi çaresini.

iyi olan kazansın hiii men.......

Fıstıklar ne bu cevız muhabbetı?

Dun esımde bana almıs, o benden daha cok bılıyor valla bu ıslerı :1:

Ama hazır temızlenmıs almıs.
Bunun etkısı olmaz mı kı?

Tatlım cevizi ben sordum kaç gündür aklımdaydı..
Normalde temizlenmiş cevizi arkadaşların dediği gibi ilaçlıyorlarmış böcüklenmesin diye ve kabuklu kadar faydası olmuyormuş diye bende bir yerde okumuştum ama kabukluyuda temizlemeyi üşeniyordum..
Kırması zor oluyorya..
Ama kabuklu almaya karar verdim..
Sende evdekini bitirince kabuklu al bence..

tatlım su içmen önemli değil bildiğim kadarıyla ama tok karnına git yoksa bebişin hiç hareket etmez. hatta çikolata ye öyle git

kızlar aklınızda bulunsun sadece çikolata değil ayrıca soda içersenizde bebek çok hareketli oluyor
yurt dışında doktorlar hareket göremeyince git soda iç gel diyorlar ben geçen hafta giderken hem çikolata yedim hem soda içtim evden çıkıp doktora girene kadar aradan 2 saatten fazla zaman geçmiştir hala kıpır kıpırdı bebeğim hiç duramadı yerinde doktor teyzesi ensenini zor yakaladı vallaha
ama 4 boyutluya geçince uyudu kaldı tam hareket edilmesi gereken yerde işte zamane çocukları ters ve inat olcaklar ya ta anne karnında başlıyor :82:

Normalde temizlenmiş cevizi arkadaşların dediği gibi ilaçlıyorlarmış böcüklenmesin diye ve kabuklu kadar faydası olmuyormuş diye bende bir yerde okumuştum ama kabukluyuda temizlemeyi üşeniyordum..
Kırması zor oluyorya..

İnce kabuklu ve iyi kurumuşlarından alırsan onları temizlemek çok kolay oluyor canım.
Yedikçe temizlersin günde 2-3 tane.

Ama dünyamınki erkekse, o da istiyor :34:

artık bi araya gelip kozları paylaşacaz yapacak bişi yok. olmadı bizim prensler düello falan yaparlar, ne biliyim buluruz bi çaresini.

iyi olan kazansın hiii men.......[/QUOTE]

Kızıma bak beee daha 180 gramken ortalığı yaktı kavurdu zilli :33:

Cevizin yanında badem de yiyin kızlar..

Bana doktorum fındık da verdi günde 10 kadar.
Bir de yer fıstığında bol folik asit varmış ama çok ağır ve yağlı geliyor bana o...

ayyy banada ceviz içi almıştı eşim
üzüldüm şimdi yazıları okuyunca :43::43::43:

Neden uzuldun kı?

Kırması zor oluyorya..

Tamam canım, tesekkur ederım.
Esıme haber vereyım o zaman.
Kabuklu alsın bana.
Adam zaten kafayı benle bozmus.
Ne duyuyorsa alıp-getırıyor :1:

bende kabak çekirdeğini çok seviyorum dün yine yedim bi tabak
demin nette okudum oda en az ceviz kadar tüketilmesi gerekiyormuş beyin yapısı için çok önemliymiş

Back
X