2012 Şubat Anneleri

arkadaslar daha önce burda konu acılmıs sanırım ama ben yakalayamadım.2012 subat anneleri olarak 2li testin bhcg değerleriyle bebişlerinin cinsiyeti tutan varmı? benim doktor kontrolüm bayram dönüşü çok merak ediyorum.

Canım benım, bence her zaman yanında atıstırmalık bırseyler bulundurmalısın.
Sımdı ıstersen yakınlarda bır yerlerden kraker fılan al.

ınsallah hayırlı haberler alırsın Baharcıgım.
Sonucu mutlaka yaz.

Ben cıkıyorum kızlar.
ıslere odaklanmam lazım.

ıyı sohbetler hepınıze.

Amin canım...
Ama işten çıkınca ancak gidebilirim..
Hatta eşim gitse mümkünse...
Yazarım sonucu akşama...

Karagözleri, Çamlıcayı biliyorum ama Sakarya hastanesini tam bilemiyorum.
Ben Esk.ten çıktıktan sonra açıldı galiba orası...
Ümit Tıp Merkezinin ortaklığı ama galiba değil mi?

Canım Ümit Tıp Merkezi
Batıkent'te Özel Ümit hastanesi'ni açtı...
Ama ben orayı çok beğenmedim...
Yani bunlar ortak...

Özel Sakarya Hastanesi evet 2009 Aralık ayında açıldı...
Doktorum 2010 Ocakta oraya geçince bende geçtim..
Özel Anadolu Hastanesi vardı.. Oğlum kızım orda doğdu..

Küçük kızla bu kuzum Sakarya'da inşallah...

Son düzenleme:
gerçekten insanın alası geliyor ama en fazla 4 ay kullanırız bunu kızlar. ne gerek var ayrıca. ben çocuk odası bile yaptırmıyorum şimdilik. nasılsa 2 sene aynı odada ikamet edeceğiz meleğimle. sadece beyaz lake'den kocaman bir dolap yaptıracam yavruma o kadar. bir de park yatak almayı düşünuyorum.

ay nasıl duruyorsun ben çok hevesliyim kız olursa hemen ilk işim çocuk odası bakmak olacak hayalini bile kuruyorum
şahsen ben yanıma alıştırmayı düşünmüyorum hemen kendi odasına alıştıracağım zaten çocuk odası hemen benim yatak odamın yanına

Sağol canım..
Okulum Çamlıca'da....
Hatta en sonunda Karagözler köyüne yakın...

Hastanem Özel Sakarya Hastanesi....
Ankara yolunda...

çamlıcada nerede tatlım ben g.antepteyim ama anneanneler teyzeler küçük çamlıcada oturuyolar bizim sen çamlıca deyince depreştim hemen çok özledim oraları yaa:43:

cinsiyet bellimi canım
benim belli değil bende hiç bişe almadım o yüzden sadece öyle bakınıp bakınıp duruyorum işte
bir kaç parça bişe annem anneannem almışlar öylsine heveslenip daha ben hamile olmadan hepside kız giyimleri inşallah kız olurda ziyan olmaz onlar çok şeker şeyler çünkü

cinsiyeti belli erkek ama ben hala 5 aylüldeki kontrolü bekliyorum... bana hep kız gibi geliyordu doktor erkek dedi ama ben inanamıyorum kendi doktorumu bekliyorum

çamlıcada nerede tatlım ben g.antepteyim ama anneanneler teyzeler küçük çamlıcada oturuyolar bizim sen çamlıca deyince depreştim hemen çok özledim oraları yaa:43:

Canım her ilde var bir Çamlıca desene...
:34::34:
Ben Eskişehir'deyim..
Denizli'de okumuştum.. Bi Çamlıca'da orda vardı:34:
Antepe yol üstü uğradım 2002 de..
Küçük bir otogarı vardı..
Ama çok otantik bir şehir...
Doğu'nun Paris'i diyorlar

cinsiyeti belli erkek ama ben hala 5 aylüldeki kontrolü bekliyorum... bana hep kız gibi geliyordu doktor erkek dedi ama ben inanamıyorum kendi doktorumu bekliyorum

evet doğru demin demiştin 5 eylülü bekliyorum diye hayırlısı olsun benim bi komşum var doktor doğuma kadar hep kız demiş ama içinden oğlan geçirmiş ailede büyükler herşeyi kıza göre yapmışlar ama erkek doğmuş :52:
tabiki dediğim olay yeni değil yıllar önce ozaman teknoloji bu kadar ilerlemişti

Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama karnım kaşınıyor gibi çatlak olabilir. Doktorum Mustela, Babe bi isim daha verdi onun bitkisel içerikli olduğunu söyledi ama baylies mi dedi. tam hatırlamıyorum.
Çatlak önleyici krem kullanan arkadaşlar önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Benim tuttu, 50'nin altındaydı erkek bebek bekliyorum ;)

azelyacımm 50 nin altı erkek bebek mi olyomuş benimki 25 lerde falan buna göredemi erkek hep ekşi şeyler yiyorum buna görede mi erkek çin takvimiş yüzük falına göre de erkek ayşenin tahminine görede erkek dr un tahmini 2 sinde erkek bi diğer dr un ki kız :52::52:ama hiçbiri kesin konuşmadı şimdi benim erkek olabilme ihtimalim yüzde kaç hadi teyzeleri yorum bekliyorum ne yalan söyleyeyim içimdende erkek geçiyo erkek olsun istiyoruz aile boyuu

Ay canım hurmayı doğumdan 20 gün önce yemeye başla şimdilerde başlama.Hurma erken doğuma sebebiyet verir, çünkü hurma doğumu kolaylaştırıyor.

Yok tatlım yemiyorum zaten öyle görünce bir tane felan bindebir..

Benimde 50 nin altındaydı ve bende bir yakuşuklu bekliyorum..=)

ay nasıl duruyorsun ben çok hevesliyim kız olursa hemen ilk işim çocuk odası bakmak olacak hayalini bile kuruyorum
şahsen ben yanıma alıştırmayı düşünmüyorum hemen kendi odasına alıştıracağım zaten çocuk odası hemen benim yatak odamın yanına

şuan ki evim 3+1. odaları da ufak ve bir odam apartman boşluğuna bakıyor. karanlık yani. orası boş odam, eşimin miğreni azdığında yattığı, benim ise ütü odam dediğim yer. bir diğeri yatak odam bir diğeri de oturma odam. yatak odamın karşısındaki oda karanlık olan oda. diğer oda ise yatak odama uzak. çocuğumu o karanlık odalarla kurt adam gibi yetiştiremem. mazallah psikolojisi bozulur yavrumun. zati şimdiki çocukların dondurması yere düşse psikolojileri bozuk oluyor bir de beni karanlık odalara attın da ben o yüzden emo oldum demesinden korkarım. annem yan komşum olduğu için bebek belki yaşına girene kadar bu evde otururum ama taşınmayı düşünuyorum o evden. o zaman yaparım meleğime güzel bi oda.

almam ama yaptırırım çünkü ben sevmiyorum çocuklar için üretilen dallı güllü börtü böcekli kıyafetleri, eşyaları... şimdilik dolabı yeter bize. gerisini zamanla artık.

Son düzenleme:

Amin canım...
Ama işten çıkınca ancak gidebilirim..
Hatta eşim gitse mümkünse...
Yazarım sonucu akşama...

Canım Ümit Tıp Merkezi
Batıkent'te Özel Ümit hastanesi'ni açtı...
Ama ben orayı çok beğenmedim...
Yani bunlar ortak...

Özel Sakarya Hastanesi evet 2009 Aralık ayında açıldı...
Doktorum 2010 Ocakta oraya geçince bende geçtim..
Özel Anadolu Hastanesi vardı.. Oğlum kızım orda doğdu..

Küçük kızla bu kuzum Sakarya'da inşallah...

Benim annemler de Anadolu hastanesine gidiyorlar canım.
Vişnelikte değil mi?

Ben de ayrı odada tutacağım ama ilk etapta oda yapmayı düşünmüyorum...Beyaz bir Beşik alayım diyorum...Zaten beyaz bir dolabım var...Onu kullanacağım...

arkadaslar daha önce burda konu acılmıs sanırım ama ben yakalayamadım.2012 subat anneleri olarak 2li testin bhcg değerleriyle bebişlerinin cinsiyeti tutan varmı? benim doktor kontrolüm bayram dönüşü çok merak ediyorum.

Benim 50,20. Kız çıktı :nazar::emir_bebek:

Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama karnım kaşınıyor gibi çatlak olabilir. Doktorum Mustela, Babe bi isim daha verdi onun bitkisel içerikli olduğunu söyledi ama baylies mi dedi. tam hatırlamıyorum.
Çatlak önleyici krem kullanan arkadaşlar önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

sakın kaşıma kaşınması normal derinin esnediği için ama kaşırsan o kaşıdığın yerlerde hep iz kalıyor
ben lierac alacağım en çok onu öneriyorlar
ayrıca kakao yağı çok faydalı

şuan ki evim 3+1. odaları da ufak ve bir odam apartman boşluğuna bakıyor. karanlık yani. orası boş odam, eşimin miğreni azdığında yattığı, benim ise ütü odam dediğim yer. bir diğeri yatak odam bir diğeri de oturma odam. yatak odamın karşısındaki oda karanlık olan oda. diğer oda ise yatak odama uzak. çocuğumu o karanlık odalarla kurt adam gibi yetiştiremem. mazallah psikolojisi bozulur yavrumun. zati şimdiki çocukların dondurması yere düşse psikolojileri bozuk oluyor bir de beni karanlık odalara attın da ben o yüzden emo oldum demesinden korkarım. annem yan komşum olduğu için bebek belki yaşına girene kadar bu evde otururum ama taşınmayı düşünuyorum o evden. o zaman yaparım meleğime güzel bi oda.

almam ama yaptırırım çünkü ben sevmiyorum çocuklar için üretilen dallı güllü börtü böcekli kıyafetlerden, eşyalardan... şimdilik dolabı yeter bize. gerisini zamanla artık.

Benim evim 2+1. Odalardan biri oturma odam biri yatak odam. Yan yanalar.
Zaten oturma odamda küçük bir köşe koltuk ve tv var. Orayı ileride çocuk odası yaparım diye düşünüyorum ama ilk etapta sadece beşik ve dolap koyacağım.
Zaten çocukla ilgilenirken oturacak bir yer illa lazım, o yüzden koltuğu kaldırmam.
İleride bebeğim büyüdüğünde, belki o arada 2. Çocuğum da olursa, o zaman onlara ait güzel bir oda yaptırırım.
Ben de yaptırmaktan yanayım bu arada.

Düşündüm de seninle aynı kafadayız biz, sana mı versem ki kızımı :37:

Benim cildim çok güzelleşmişti. Normalde çok kuru bir cildim vardır, nemlendirici bile gerekmiyor hamileliğimden beri.
Saçlarım çok yağlıdır yağı azaldı.
Kız bebek annenin güzelliğini alır derler ya, bana herkes ne kadar güzelleşmişsin diyor.
Ama yavruş kız :emir_bebek:

canımmmm çok sevindimm seninde bebişin kızmışşşşş
kızıma arkadaş geliyoooo Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

bu sene erek senesi diyolardı ama kızlarda artıyo maşallahhhhh maşallahhh

almam ama yaptırırım çünkü ben sevmiyorum çocuklar için üretilen dallı güllü börtü böcekli kıyafetleri, eşyaları... şimdilik dolabı yeter bize. gerisini zamanla artık.

tabiki öyle müsait oda olmayınca atma çocuğu karanlığa yarasa gibi ne o öyle yanında dursun
öyle yeni doğan bebeklere olan odaları bende beğenmiyorum alınca gençkende kullana bileceği bişe alırım bir kaç yıl kullanıp sonra yenisini alacağım yere bi kere alırım biraz fazla tutar belki ama büyüyüp genç oluncada kullanır

azelyacımm 50 nin altı erkek bebek mi olyomuş benimki 25 lerde falan buna göredemi erkek hep ekşi şeyler yiyorum buna görede mi erkek çin takvimiş yüzük falına göre de erkek ayşenin tahminine görede erkek dr un tahmini 2 sinde erkek bi diğer dr un ki kız :52::52:ama hiçbiri kesin konuşmadı şimdi benim erkek olabilme ihtimalim yüzde kaç hadi teyzeleri yorum bekliyorum ne yalan söyleyeyim içimdende erkek geçiyo erkek olsun istiyoruz aile boyuu

Öyle diyorlar canım ben de söleyenlerin yalancısıyım ama tutuyorda yani :)))
Çin, rus v.b. takvimlerin hepsinde kız çıkmıştı benim.
Bir tek bu hgc doğruyu söledi bana
:27:İnşallah gönlündeki olur canım :34:

Back
X