- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #15.581
O kızı once ben istedim anasından benimdirrrrrr![]()
hahahaaa çok komiksiniz ne demişler bir kızı bin kisi ister bir kişi alır
bbblau bence sen kızını iyi besle ağırlığınca altın iste dermişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niha ha ha haaaao kız bizim şekerim. ayrıca dedım ben bu kızın erkeği olacak dıye.
Evet çok doğru..Ama öyle beni güldürebilen dizilerden bi avrupa yakası vardı o da bitti :26:
Ayyyyy canımbenim gözün aydın tatlım, çok çok sevindim maşallah subhanallah
İçime doğdu ama, tutturdum bu kez bak
Benim kız da 180 gr geldi dün. Göbeği kendinden biraz önde zaten göbeğe göre 17+3üz
Tombili kıza talip misin![]()
hahahaaa çok komiksiniz ne demişler bir kızı bin kisi ister bir kişi alır
bbblau bence sen kızını iyi besle ağırlığınca altın iste dermişim![]()
Hayır bblau kızı olacagını soylediginde ilk ben istedim cinsiyeti belli olmadan daha bizimkinin o benimdirrrr
Sagol canım seninkine arkadas geliyor iste![]()
Biz geldik kızlar
Devlete gittim, gitmez olaydımCinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
Sinirlendim o sinirle esimi aradım ve ben özele gidiyorum dedim
Gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oglum oluyor teyzeleriiiiiiiiii =)
180 gr geldi agırlıgı 17+2 haftalık cıktı usg de. Cok mutluyum, esim de oyle =)
Allah'ın emriyle kızına talibiz bblau![]()
![]()
Biz geldik kızlar
Devlete gittim, gitmez olaydımCinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
![]()
ALLAH uzun ömür versin analı babalı büyüsün inşallah daha önce cinsiyetiyle ilgili doktorun bişey dememişmiydi acaba mmerak ettim![]()
ben bilmem valla. eşimi aradım dedım "bey bizim topıkte bizim prensin tombiş yavuklusuna goz koyanlar varmış... valla bılırsın bey kız evı naz evı bızım gelının anası da bıraz agırdan satıyor kendını herkese boncuk dagıtıyor "dedım.
bizim bey; yapma ya gelsinler bi tanışalım" dedi. bey dedım" bız gıtmeyecek mıyız, usuldür .". ha ha hayttttt pırlanta gibi damatları olacak daha ne ıstıyorlar elbette onlar gelecek" dedi...
ben bilmem valla. eşimi aradım dedım "bey bizim topıkte bizim prensin tombiş yavuklusuna goz koyanlar varmış... valla bılırsın bey kız evı naz evı bızım gelının anası da bıraz agırdan satıyor kendını herkese boncuk dagıtıyor "dedım.
bizim bey; yapma ya gelsinler bi tanışalım" dedi. bey dedım" bız gıtmeyecek mıyız, usuldür .". ha ha hayttttt pırlanta gibi damatları olacak daha ne ıstıyorlar elbette onlar gelecek" dedi...
Bööööle devam et sen, elinden kaçırcan sonunda![]()
Anneeeeaaaaaammmmm bu kayınpederle biz pek anlaşamayacak gibiyik. Ben bu yavruşu nelerle taşıyorum ayol, şeker desen var, tansiyon desen var, kolumda holterle geziyorum huleyn.
İç güveysi istemediğime dua etsin beyiniz efem![]()
Kızlar doktor idrar tahlili yaptırdı. Sonuclar iyi dedi
Bel agrım icin alttan da bi bakalım dedi bi sorun var mı diye. Baktı iliskiye girmeyin esinle, girerseniz de prezervatif kullanın dedi :S
Neden diye soramadım hemen odadan cıktı doktor annemler vardı :26: Acaba niye oyle dedi ki
ayşebahar benim ikizlere yorum yapmadın kıssss![]()
Hadi ya :26:Acaba prezervatifsiz mikrop mu bulaşıyor bebeğe? Ama bel ağrısıyla alakası nedir ki acaba:26:
Ya internetten baktıgıma gore zaten prezervatif kullanın hamilelikte diyor doktorlar.
Bebek asagıya dogru falan olsa onunla da iliskiye girin demezdi herhalde dimi? Dusuk tehlikesi falan olsa yani..
Bel agrısı icin de vitamin verdi magnezyumu gunde 2 defa icebilirisn dedi. Kan ilacın var mı dedi yok dedim ama demir ilacım var dedim o zaten kan ilacı oluyormus rezil oldum :78:
Biz geldik kızlar
![]()