2012 Şubat Anneleri

Yaklaşık aynıyız işte kuzu..:59:
Ablama doktoru ilk aylarda çok süt içmemesini söylemiş kilo yapar diye..
Ben sabah bir bardak akşam bir bardak içiyorum acaba ondanmı bilmiyorum ki..
Ablamada sormadım toplam kaç kilo aldığını..
Doğurmasına bir ay kaldı..
Bebiş 3 kilo 100 grmmiş doktor demiş doğana kadar 3 kilo 900 gr olur..
Ekmeği kes felan demişler..
Biz nasıl olcaz bakalım...:17:

of zonguldaktaki doktor kilolara çok kızıyormuş, azarı yiycem gibi geliyor. döndüğün gibi diyet listeni al benden demişti zaten.
ama napıyım ya, "ye kızım ye, zaten ne kadarcıksın, ye sen birşey olmaz, fıstık gibisin maşallah" diyen 2 annemin yanında 2buçuk ay geçiriyorum, kolay mı, hayır :50:
burdaki doktor vitamin kilo yapar haftada 2 kere al dedi. bana tuhaf bir yaklaşım gibi gelmişti, ilaç kullanımında bir düzen olmalı sonuçta ama artık dinlesem mi diye düşünüyorum...

ben hiç almamışım diyebilirim..sadece ilk 3 ayda verdiğim 2-2.5 kiloyu geri aldım okadar..yani şuan hamile kaldığım kilomdayım..ama yinede pantolomlarım olmuyo artık!

bulantı ve kusma problemim olmadığı için hiç kilo vermedim. 54buçuk gibiydi başlangıç, şimdi 57.3 olmuşum. ve hiçbirşeyim olmuyor benim de. herşeyi yeniden alıyorum, dolap yeniledik sayelerinde... :31:

ay burda birkaç tane kayınvalide var, cinnet geçirtirler insana. kafamı kızdırmasınlar oğullarımızı toplar dağıtırız ortalığı uleeeyn :47: en başta da seninki canım, takma boşver... içerken karşısına geç, üstüne de bir oh yarasın tosunuma çek.

Allahım benim kayınvalidem duysa gelinim içine şeytan kaçmış der, ama valla forumdaki arkadaşlarınkiler çıldırttı beni anneciim :37::37:

Doktora gittim ya bugun. Diyo ki tamam bitti artık cinsiyetini de ogrendin gitmezsin doktora.
Yok her ay gidicem kontrole dedim, sesini cıkartmadı bakalım..

of zonguldaktaki doktor kilolara çok kızıyormuş, azarı yiycem gibi geliyor. döndüğün gibi diyet listeni al benden demişti zaten.
ama napıyım ya, "ye kızım ye, zaten ne kadarcıksın, ye sen birşey olmaz, fıstık gibisin maşallah" diyen 2 annemin yanında 2buçuk ay geçiriyorum, kolay mı, hayır :50:
burdaki doktor vitamin kilo yapar haftada 2 kere al dedi. bana tuhaf bir yaklaşım gibi gelmişti, ilaç kullanımında bir düzen olmalı sonuçta ama artık dinlesem mi diye düşünüyorum...

bulantı ve kusma problemim olmadığı için hiç kilo vermedim. 54buçuk gibiydi başlangıç, şimdi 57.3 olmuşum. ve hiçbirşeyim olmuyor benim de. herşeyi yeniden alıyorum, dolap yeniledik sayelerinde... :31:

bende henüz kilo almaya başlamadığım ve evde olduğum için için 4.ayımı doldurup öyle bişeyler almaya başlarım diyordum(14+3 deyim)baktım olacak gibi değil,bgün ilk hamile kıyafetimi almış oldum..:66:

Doktora gittim ya bugun. Diyo ki tamam bitti artık cinsiyetini de ogrendin gitmezsin doktora.
Yok her ay gidicem kontrole dedim, sesini cıkartmadı bakalım..
onların zamanında ultrason da neydi,öyle bişey duymamışlardı bile!bi hamile kalıp bebeği taa doğunca gördükleri için tuhaf geliyordur bizlerin her ay doktora gitmesi..pek fazla takmamak lazım..:6:

Son düzenleme:
kızlarr ecrin koymayınn zatennn tek basına allah ın hediyesi anlamına gelmiyormuss.. rüsvet gibi bi anlama geliyorr pişmann olursunuzz sonrammm:37:

onunn o inatcı durusuu nedenyle bişi göremedik.. nie kafaüstü bu cocuk anlamıyorumm.. son düsük tehlikesinden beri böle duruyo. doktorr sporcu olcak galiba dedi.. hee didimm akrobatt yapcezz onu :69::69:

Oy yavrum korkudandır belki annesi düşmeyeyimm diye top gibi oluyordur yavrucak :)))) çok tatlı amaaaaaa

bi ara ecrin ve ceylin çok modaydı hatta 3-4 sene önceki bütün kızların adı aynı :60::60:
Bence de koyma
berili ben çok beğenmiştim oğluma hamileyken görmüştüm
değerli taş demekti ve dünyada sadece topkapı sarayında varmış bu taş

evet canım değerli taş bazı yerde zümrüt anlamında. Peygamber efendimiz hep kötü isimleri Zeynep diye değiştirirmiş. Zeynebin anlamıda aynı değerli taş.Sanırım beril olucak inş. Tabiiiiiiiiiiiiiiiiii kız olursa hahahahhaa :))) ay napıyımmm kız olucak diye düşünüoyurm

mrb arkadaşlar kilo alımınız ne durumda?:77::77::77::77:

Valla ben 2 kilo verdim öylede kaldı daha -2 deyim yani ama kilomda az değildi 68 dim 66 ya düştüm hala öyleyim. İnşallah fazla almam. Ramazan sebebiyle pideyi fazla kaçırıyorum bu sıralar başkada kötü alışkanlığım yok :))) zaten sebze meyve yersek gereksiz kilo almayız. bebeğimizde beslenmiş olur...

kızz kocamann kafası asagıdaaki nasıll cözemedinn:60::60::60::60: kocakafa olcek heralde:9::9::9: en uctada ayagınınn bi tanesi görünüyo. benn kız olursa beren ve nisa yı cokk begeniyorum bade de olabilirrr:16::16:

öyle cnmm öyledee taaa 1 ay sonra randevuu bende bişiler alayım istiyorumm.. 12 sinde sonuc almaya gitcem aslında 10 gün sonra cıkcakmıss ama doktorr 12 sinde gelcek onu beklerim. yada 23 ündeki normal randevudan öncee tıp merkezine giderimmm bidee yaslı doktorr baksınnn:1::1::1:

canım ama bade ismi şarap anlamında :((((((((

kızlar hamile kıyafeti alanınız oldumu kendine??
üstler idare ederde, artık pantolonlarımın fermuar ve düğmeleri açık bırakıp,sadece kemerle tutturduğuım için,üzerinede sürekli uzun tunik gibi badyler giyip öyle çık çıkıyordum.baktım olacak gibi değil,bugün 2 pantolon alıverdim kendime.kışlıklar henüz gelmemiş,mevsimlik kumaş keten aldıklarım ..siyah ve gri renkte.
ama çok şekerler yaa,çokta rahatlar..e bebeğim rahat etsin biraz,zavalllı kotların içinde oda sıkılmıştır:))
kot olanlarıda vardı ince yazlık kot ama kesimlerini hiç beyenmedim.paçalara doğru darlaşıyo!hiç sevmem o kesimleri!aldıklarımın kesimi harika boru paça ,düz iniyo..tavsiye ederim..

Ben daha 1 ay önce aldım bebeişim rahat etsin diye :))) üst deilde hamile pantalonları aldım 3 tane onları giyioyrum birde eteklerim oluyor hala onları giyiyorum.

bblau ve dünyam tebrik ederim kızlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz sonunda....bende de acayip bi duygusallık var şaka gibi oturdum hüngür hüngür ağladım şimdi hiç sebepsizz:43::43::43::43::43:

Back
X