2012 Şubat Anneleri

içine ne doğuyor senin? bide hareketlerini hisstmeye başladınmı?ben arada bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum :)

Kız hissediyorum :))) benimde oluyor bazen ama evet heleki ilk gebelikse çok erkenmiş hareketleri hissetmek için tamamen bağırsak hareketleriymiş ama belli olmaz belkş güçlüdür bizim minikler :)))

bende kız hissediyorum ama rüyalarımda hep erkek görüyorum.yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)

inanmıycaksın ama bende rüyalarımda erkek görüyorum, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bile erkek çocuk görüyordum hep, ama rüyalar tersine derler :))) evet canım yarın haberlerimle dönücemm... ben kaçtım, oruç tutmasamda eşimle beraber yemek yiyorum :)))))

inanmıycaksın ama bende rüyalarımda erkek görüyorum, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bile erkek çocuk görüyordum hep, ama rüyalar tersine derler :))) evet canım yarın haberlerimle dönücemm... ben kaçtım, oruç tutmasamda eşimle beraber yemek yiyorum :)))))

inanmıyorum canım ya bende daha hamile olduğumu örenmeden gördüm rüya :) ne tesadüf:) afiyet olsun yarın görüşmek üzere...:))

cnm ben rüyamda bebek görmedim ama hamile kalmadan önce eşim rüyasında erkek bebeğimizin old.görmüştü ve bebeğim erkek..

benim içime hep kız doğuyordu.kendimi öyle hazırlamıştım sanki..dr erkek deyince tövbe tövbe masada ağlayacaktım sanki...ama şimdi oğlumu herşeyden çok seviyorum.

minik prensim benim :55::55::55:

Biz geldik kızlar :3:

Devlete gittim, gitmez olaydım :47: Cinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
Sinirlendim o sinirle esimi aradım ve ben özele gidiyorum dedim

Gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oglum oluyor teyzeleriiiiiiiiii =)
180 gr geldi agırlıgı 17+2 haftalık cıktı usg de. Cok mutluyum, esim de oyle =)

Allah'ın emriyle kızına talibiz bblau :9: :9:

tebrik ederim yelizim...
erkek doğuyor içime diye diye buldun erkeği...

ben hep kız demiştim sana...
azelya ve seni tutturamadım....

180 gr süper bu arada....

Kızlaaarrr selam

Arada bir girip okuyorum yazdıklarınızı ama cok yakından takip edemiyorum.Umarım herşey yolundadır.

Bugun randevumuz vardı.Bebikim bayaa uğraştırdı dr amcasını inatla göstermedi sonrada bize "sürpriiiiz ben erkek değil kızııım" dedi :33::33: Yani 1 aydır oğlum diye seviyodum artık kızım dicem tuhafa bir duygu hem sevindim hem üzüldüm (oğlumu kaybetmişim gibi oldu ) :44:

3lü tarama yapmadık (16+0 olduk bu arada)
Mide yanmaları için Rennie çiğneme tableti
Vajinal mantarım için Gyno lomexin ovul verdi.

Rica etsem bilgileri güncelleyebilir misiniz Cinsiyet "kız" :21: , olası doğum tarihi "11 subat" (geç dollenme old için 1 hafta geriden takip ediyor.Dr SAT'ı 4 Mayıs kabul ediyor)

cnm ben rüyamda bebek görmedim ama hamile kalmadan önce eşim rüyasında erkek bebeğimizin old.görmüştü ve bebeğim erkek..

benim içime hep kız doğuyordu.kendimi öyle hazırlamıştım sanki..dr erkek deyince tövbe tövbe masada ağlayacaktım sanki...ama şimdi oğlumu herşeyden çok seviyorum.

minik prensim benim :55::55::55:

Evet ilkgün bende öyle oldum hatta burda yazmıştım erkek çocuğundan korktuğumu büyütmek açısından....ama şimdi oğluşum o benim..herşeyde bir hayır vardır..yeterki sağlıkla doğuralım inş..

tebrik ederim yelizim...
erkek doğuyor içime diye diye buldun erkeği...

ben hep kız demiştim sana...
azelya ve seni tutturamadım....

180 gr süper bu arada....

Tesekkur ederim canımm =)
Evet erkek diye diye erkek tutturdum sonunda =)
Azelya'nın ben de kız bekliyordum ama herkes yanıldı =)

Gercekten 180 gr guzel mi haftasına gore? Ben anlamıyorum iste doktor da iyi y da kotu demedi.
Gorumcem de tutmus diyo cok dusuk gramı benimki gittigimde 190 falandı diyo o da 5. ayına girerken gitmisti ilk.
Sanki her cocuk bir oluyormus gibi! Cok da biliyor kendisi zaten. Sanki az yemek yedigimden aksamları 2-3 tabak yemek yiyorum.
Gun icinde meyve sut yogurt canım ne isterse yiyorum..
Zaten bugun tartıldım tam 2 kilo almısım hamileligimi ogrendigimden bu zamana.
Sudyenlerim olmuyor arkaları kapanmıyor, pantolonlarım olmuyor..
Bana gore iyi gidiyormusum gibi geliyor ama bakalım..

Canım nasıl yapalım tahmini?Ben bişi sorayım babaannem iyi bilir:)Et seviyomusun şuan yiyiyomusun?

evet acik renk :) valla simdiye kadar herkes oglan diye tahmin ediyor bakalım valla sali günü belli olacakmi :) bide millet beni sinir etmezmi sürekli dedikleri bizim bebekler 12. haftalıkken belli oldu seninki niye belli olmadı :@ sanki benim elimde ya bu millet neden böyle :)

et görmek bile istemiyorum ama önceden severdim :)

evet acik renk :) valla simdiye kadar herkes oglan diye tahmin ediyor bakalım valla sali günü belli olacakmi :) bide millet beni sinir etmezmi sürekli dedikleri bizim bebekler 12. haftalıkken belli oldu seninki niye belli olmadı :@ sanki benim elimde ya bu millet neden böyle :)

Boşversen milleti canım.Çocuğun pozisyonuna bağlı bu.Banada doktor 13 haftalıkken %70 erkek dedi.15 haftalıkken kesinleşti.Hadi bakalım salıyı bekliyoruz yaz banada merak ederim..

Back
X