- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #16.001
Selammm kızlar![]()
Kahvekokusu tebrik ederimKızlar yavaş yavaş meydana çıkıyor
![]()
noldu canım hayırdır kızsa kız, meydana çıkarsa çıksın , anlayamaıdm sana noluyoooo, senin başın bağlı değilmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selammm kızlar![]()
Kahvekokusu tebrik ederimKızlar yavaş yavaş meydana çıkıyor
![]()
Benım gorumceler, hele bırı cok gırerdı odama.
Gercı ben alıstırdım onları, yalan yok.
ılk zamanlar cok uyumlu bırıydım cunku.
Ama sonra benım evımde kaldı ıkı gorumce, bır sure.
Odama gırıp, dolabımdan elbıse dahı almaya basladıklarında huzursuz olmaya basladım.
Bırde banyo havlumuzu kullanmalarına!
Benım ıcın havlu ozel esyaya gırer.
Hele dus havlum!
Bende mcburen onlarda kalmıstım, hıc ıstemedıgım halde.
Gıderken lıfıme, havluma, sabunuma kadar herseyımı almıstım yanıma.
dünyacım sendekının aynısından bendede var.hamıleliğimin ılk aylarında bızdeydı burnumdan getırdı resmen abısının avukatlığını yaptı boyuna hergunum ağlamakla geçti.yatıp dınlenmem gerekırken sınırden kendımı dışarı atıp akşama kadar gezdim.oda 18 yaşında gelip yatak odamızda öküz gıbı yatağımıza uzanıyodu.sabahları kapı çalmadan odaya gırıp bızı uyandırıyodu.abisiyle aramı bozmaya çalışıyordu anlatsam hayret edersınız.ayyy allahım hatırladıkça çıldırıyorum...kendı evımde ezıyet çekıyodum resmen.ama bundan sonra geldığınde burnundan getiricem onun.zaten yaptıklarının hepsını abısınede anlattım o da gördu kardeşinin ne mal olduğunu.bana dur dıyemez artık.tatlım akıl vermek gıbı olmasın tavrını koy ben artık öyle yapıcam ıyı davranınca ınsanın tepesıne çıkıyolar.benım evımde kapıları benım suratıma çarpıcak kadar ilerı gıtmıştı.o zaman yapmadım ama şimdi içimden saçını başını yolmak geliyor![]()
nil diye bi kuzenim var. guzel isim. beril :)) erkek kardeşimin askerdeyken başını yakan kızın adı. guzel bi isim ama bana kötü şeyler hatırlatıyor. doga guzel ada da guzel. hepsı çok guzel.
Daha gecen gun eltimle konustuk iyi ki gorumcemiz yok diye, valla laf da soyleyemezdim ben, kahrolurdum, ama bence gosterin disinizi, kocanizi arkaniza aldiniz mi gerisi bos...
Benım gorumceler, hele bırı cok gırerdı odama.
Gercı ben alıstırdım onları, yalan yok.
ılk zamanlar cok uyumlu bırıydım cunku.
Ama sonra benım evımde kaldı ıkı gorumce, bır sure.
Odama gırıp, dolabımdan elbıse dahı almaya basladıklarında huzursuz olmaya basladım.
Bırde banyo havlumuzu kullanmalarına!
Benım ıcın havlu ozel esyaya gırer.
Hele dus havlum!
Bende mcburen onlarda kalmıstım, hıc ıstemedıgım halde.
Gıderken lıfıme, havluma, sabunuma kadar herseyımı almıstım yanıma.
noldu canım hayırdır kızsa kız, meydana çıkarsa çıksın , anlayamaıdm sana noluyoooo, senin başın bağlı değilmi![]()
şimdilik yeni resmimm![]()
dünyacım sendekının aynısından bendede var.hamıleliğimin ılk aylarında bızdeydı burnumdan getırdı resmen abısının avukatlığını yaptı boyuna hergunum ağlamakla geçti.yatıp dınlenmem gerekırken sınırden kendımı dışarı atıp akşama kadar gezdim.oda 18 yaşında gelip yatak odamızda öküz gıbı yatağımıza uzanıyodu.sabahları kapı çalmadan odaya gırıp bızı uyandırıyodu.abisiyle aramı bozmaya çalışıyordu anlatsam hayret edersınız.ayyy allahım hatırladıkça çıldırıyorum...kendı evımde ezıyet çekıyodum resmen.ama bundan sonra geldığınde burnundan getiricem onun.zaten yaptıklarının hepsını abısınede anlattım o da gördu kardeşinin ne mal olduğunu.bana dur dıyemez artık.tatlım akıl vermek gıbı olmasın tavrını koy ben artık öyle yapıcam ıyı davranınca ınsanın tepesıne çıkıyolar.benım evımde kapıları benım suratıma çarpıcak kadar ilerı gıtmıştı.o zaman yapmadım ama şimdi içimden saçını başını yolmak geliyor![]()
Ay yok dünürüm ya ben öyle hani tebrik baaaabııınnnnda şeyettimdi, yoksam tosbik gelinimin üstüne gül koklar mıyız hiç![]()
hatunun avatarları öldürecek beni. 1 ay sonra da bunu aşerırım ben :)) eheheheh
Yuh yani havlunu mu kullanmıs!
Ben asla vermem havlumu o da kullanacak kadar saygısız degildir herhalde.
2-3 kere gorumcem de bizde banyo yaptı ama onun kızlıgından kalma havlusu vardı onu kullanıyor geldigi zaman.
Ben de onlarda dus aldıgımda bana baska havlu cıkarıp da verir kendisininkini verse de kullanmam zaten!
Kızlar su gorumceleri ve kaynanaları alıp kaynar kazana atsak mı napsak?
İlk evlendiğim sene bir kez Eskişehire giderken ben anahtarı içerde unutup yanlışlıkla kapıyı çekmiştim. Çilingir getirtecek vakit de yok trene yetişeceğiz, biz gittik kayınvalidem açtırdı kapıyı.
O zaman evin anahtarından edinmiş kendine de bir tane! Daha sonra da biz yine Eskişehirdeyken kaynım (bekar) bu anahtarla bizim eve gelmiş, erkek arkadaşlarıyla hem de, dış kapının anahtarı olmadığından kapıyı komşulara açtırmış. Yatak odamdan pike-yastık alınmış, banyo yapılıp benim bornozum giyilmiş.
O zaman bende kayış kopmuştu, gözüm dönmüştü resmen.
Şimdi evime desturla geliyor, gelemiyor hatta.
Daha gecen gun eltimle konustuk iyi ki gorumcemiz yok diye, valla laf da soyleyemezdim ben, kahrolurdum, ama bence gosterin disinizi, kocanizi arkaniza aldiniz mi gerisi bos...