2012 Şubat Anneleri

İki gece sahurda yedim midem çok kötü oldu.Eşime hazırlayınca kendim yemiyorum artık.
Ancak meyva filan bazen...
Zaten dün akşam da kendi yemiş, zaten niye beni kaldırıyosa :47:

Bende cok yemıyorum zaten.
Evet, sahurda bızı kaldırmasınlar yaaa...
Zaten uyku sorunumuz var.
Dun gece esımde benı uyandırmamıs ama (:

2 aydır ayva istiyorum ama yok:50::50::50::50:

Ayva dıye dıye benımde canım ıstemeye basladı...

Fıstıkla ben kacar.
ıyı aksamlar hepınıze...

anaam burda var ben size göndereyim. carefour'da da var ayrıca kızlar. canınız çekerse bir bakın...

bu arada o söylediğiniz şeylerin hepsini yiyorum ve içiyorum ben :26: çok mu canavar bir anneyim. eşim de bebiş istiyordur deyip hiç karşı çıkmıyor.
kendisi şuanda oğlumun benim bütün bedenimi ele geçirdiğimi düşünüyor galiba. geçen telefonda kayınvalidem nasıl olduğumu soruyordu ben de mutfaktayım ellerim kirli, iyi anne midesi kötü bu aralar yanıyor, bir de bebiş çok fena geğiriyor, erkek gibi, benim aşkımdan çıkmaz o kadar ses :37: diyor deli. ah ah kocaya bak hizaya gel, rezil ediyor beni :27:

Teşekkür ederim cnm..
Ben bu ilin büyük marketlerinden birinde çalışıyorum ama burda dahi yok..
Burda olan tek şey bol bol patlıcan ve isot biber..=)
Dondurulmuş vardı onuda ben beğenmiyorum, tiksinmekte istemediğim için almadım..
Kayınvalidenle ilişkinizde çok güzelmiş tatlım..
Maşallahh..:nazar:

Pazarda ıspanak da pazı da var hala. geçen hafta gördüm.

Annemde diyor bizim burda var diye ama burda malesef yok..
Dediğim gibi patlıcan isot başkada bişe yok..

Teşekkür ederim cnm..
Ben bu ilin büyük marketlerinden birinde çalışıyorum ama burda dahi yok..
Burda olan tek şey bol bol patlıcan ve isot biber..=)
Dondurulmuş vardı onuda ben beğenmiyorum, tiksinmekte istemediğim için almadım..
Kayınvalidenle ilişkinizde çok güzelmiş tatlım..
Maşallahh..:nazar:

Annemde diyor bizim burda var diye ama burda malesef yok..
Dediğim gibi patlıcan isot başkada bişe yok..

bizim burada kipa var kipada yok

Kızlar oğlum hareketlendi icerde masallah :9:
Bi meyvesuyu ictim suan hissediyorum onu.
Dun de doktor teyzesi kandırdı meyvesuyuna oğlumu pipisini gosterdi bize :27:

Dun beyefendıye dedım kı gogsumde bır agrı var, canım acıyor.
Sormadı bıle bana neyın var, gectı mı dıye?
Sabah azıcık bacagım agrıdı, onu merak edıp aramıs.
Bılmıyor bana nasıl davranacagını, nazlandırmayı beceremıyor!

Cınsıyetı bır ogrensem daha neler alacagım ama zor duruyorum.
Safak 19, ınsallah o gun ogrenırım.

Allah tan benım masam duvara donuk, kımse arkama gecemıyor :1:
Yıne de zaman zaman odama gırenler olunca bende cıkıyorum :27:
Ya da hıc de bozuntuya vermıyorum, ısımle ugrasıyormus gıbı devam edıyorum.

Onu öyle kabul et canım..
Bizim kadar hassas değillr malesef..
Üzme de kendini sen oğluşunla ilgilen annesi...

Kızlar oğlum hareketlendi icerde masallah :9:
Bi meyvesuyu ictim suan hissediyorum onu.
Dun de doktor teyzesi kandırdı meyvesuyuna oğlumu pipisini gosterdi bize :27:

Çok tatlısın kız...
Sen bir de tekme attığında hisset onu...

merhaba kızlar..annecikler..
foruma kaç saat önce girmiştim ama maşallah yine döktürmüşsünüz,sayfaları okumaya başladım,sonra uykum geldi,önce bilgisayarı uyku moduna aldım,sonrada geçtim karşıki çekyata bende bi güzel uyumuşum..:6:şimdi gidip yemek hazırlıcam,uyurken acıkmışım valla!:))eşimde gelicek ,bide oruçlu..ne yemek yapıcağımıda bilmiyorum,uyduruktan bişeyler yaparım heralde..bugün üzerimde bi ağırlık var zaten..
yine okuyamayacağım galiba sayfaları..hızınıza yetişmek mümkün değil:))
yaa buarada nar mevsiminde değiliz dimi???ben kaç gündür nar istiyorum,ama bulamadım..acaba büyük marketlerde varmıdır ki!:((

Son düzenleme:
merhaba kızlar..annecikler..
foruma kaç saat önce girmiştim ama maşallah yine döktürmüşsünüz,sayfaları okumaya başladım,sonra uykum geldi,önce bilgisayarı uyku moduna aldım,sonrada geçtim karşıki çekyata bende bi güzel uyumuşum..:6:şimdi gidip yemek hazırlıcam,uyurken acıkmışım valla!:))eşimde gelicek ,bide oruçlu..ne yemek yapıcağımıda bilmiyorum,uyduruktan bişeyler yaparım heralde..bugün üzerimde bi ağırlık var zaten..
yine okuyamayacağım galiba sayfaları..hızınıza yetişmek mümkün değil:))
yaa buarada nar mevsiminde değiliz dimi???ben kaç gündür nar istiyorum,ama bulamadım..acaba büyük marketlerde varmıdır ki!:((

Canım hem sen.. hem minik.. hem bilgisayar
:60::60:Üçlü olarak uyumuşsunuz desene:60::60::60::60:

Canım ben pilav fasulye yapıyorum..
Yanına da salata...
Fikir olur sana da

Keyfin nasıl?

Canım hem sen.. hem minik.. hem bilgisayar
:60::60:Üçlü olarak uyumuşsunuz desene:60::60::60::60:

Canım ben pilav fasulye yapıyorum..
Yanına da salata...
Fikir olur sana da

Keyfin nasıl?

ayy güldürdün beni yaa:)) doğru üçlü uyumuşuz,ayy oğluşumuda katmayı unutmuşum...((
aslında bende bugün menüde barbunya zeytinysğlı ve pilav,salata vardı.dündende çorba!eşim hala menüyü öyle sanıyor!!!akşamdan söylemiştim bunları yapıcam diye!!bugün çok kötüydüm,bide dışarı falan çıktım bi ara yorulmuşum..bu menüyü yarın yapıcam inşallah..bugünde bi makarnayla,bide kızartma yapmayı düşündüm şimdi.en kolay ve çabuk o..iftara kadar başka bişey çıkmaz benden!!:))))

ayy güldürdün beni yaa:)) doğru üçlü uyumuşuz,ayy oğluşumuda katmayı unutmuşum...((
aslında bende bugün menüde barbunya zeytinysğlı ve pilav,salata vardı.dündende çorba!eşim hala menüyü öyle sanıyor!!!akşamdan söylemiştim bunları yapıcam diye!!bugün çok kötüydüm,bide dışarı falan çıktım bi ara yorulmuşum..bu menüyü yarın yapıcam inşallah..bugünde bi makarnayla,bide kızartma yapmayı düşündüm şimdi.en kolay ve çabuk o..iftara kadar başka bişey çıkmaz benden!!:))))

Neyin var neden kötüsün bugün?
Tansiyon falan mı?

Benim birde çorbam varmış... Eşim yapmış sağolsun...
Cinsiyetini öğrenince rahatladın değil mi?
Bi de biz rahatlasak.....

Bence senin menün de güzel..
Zaten kızartmaya karşı özel ilgim var..

Bu arada ben yazarken küçük kızım elinde bir salkım siyah üzüm..
Evi oda oda dolaşıyor paytak paytak...:emir_bebek:

Neyin var neden kötüsün bugün?
Tansiyon falan mı?

Benim birde çorbam varmış... Eşim yapmış sağolsun...
Cinsiyetini öğrenince rahatladın değil mi?
Bi de biz rahatlasak.....

Bence senin menün de güzel..
Zaten kızartmaya karşı özel ilgim var..

Bu arada ben yazarken küçük kızım elinde bir salkım siyah üzüm..
Evi oda oda dolaşıyor paytak paytak...:emir_bebek:

bilmiyorum canım yaa,çarpıntım oluyo bugün ara ara!kalbimi boğazımda hissediyorum sanki,o derece yani!tansiyonum ölçüyorum 9.5-10-11 i geçmedi hiç.kansızlık mı başladı dicem ..ayın 3 ünde aylık kontrolümüz vargittiğimde bi kan tahlili yaptırayım diyorum..
senin maşallahın var canım ..hem çocuklarınla ilhgileniyosun,biyandanda yemeğini yapmışsın,nekadar pratiksin...
ben cinsiyetini çok erken öğrenmiştim zaten 11+4 lerde falan değişme ihtimalinide göze alıyorum..benim için hiç farketmez di ama erkek olmasına alışmadım desem yalan olur..

ben de yeni geldim alışverişden.fırında makarna yaptım birazdan fırına veririm .bu yorgunlukla onu bile zor yaptım.kızlarıma çok güzel ciciler aldım.büyük kızım 12 yaşında uzun ve zayıf bi kız.girdiğimiz tüm dükkanlarda 12 yaş kısa geliyo 13 yaş bol geliyor.ayşemde 6 yaşında ama bana çekmiş kilolu.ona da beğendiği herşey dar geliyor.anlayacağınız baya gezdim.bi tek ayakkabıları kaldı onu da akşam babası gelince alsınlar ben iptal oldum.

ayşem bu yıl okula başlayacak ya teyzeleri ona okul kıyafetleri,çantası falan aldım. o kadar mutlu ki anlatamam...

bi de girdiğim tüm mağazalarda bebek kıyafetlerine bakmaktan helak oldum.ama rabbim içimdekini biliyor hala doktorların yanılmış olmasını umduğumdan alışveriş yapamıyorum.geçen hafta aldım bişeyler sonra çok pişman oldum.

görüşürüz...

Back
X