2012 Şubat Anneleri

Ay canım o son 2 resim pipi mi, daha yeni çözdüm ben sen diyince bakıp :)) Çok tatlı ya aradan dümbülü görünüyor :60:

pipi tabi ne sandın teyzes i:60: doktor beyimiz cümle aleme gösterelim diye poz poz çekmiş utanmazı. insan azcık utanır oğlum ya. daha 2 tane var. hatta demişti, en kesin popodan gösteriyorlar :1:

son resim yani sırtı dönük olan bugünün ya kızlarrr.. kocişş görünce dedi kii içim acıdı korkmus gibi yatıyo:53: bakınca farkettim kollarını kulaklarına kapatmıss kıyamamm yüzüstü yatıyo saklanır gibi. ses dalgasını bebükk duyuyo mu acaba ondan mı korktu cocum:44::44:

alınnn sizee kıymetliminn 4 boyutluları.. dün verdigi resimler bunlar bi tek sırtı dönük olan bugün. yüzüstü dönmedi cünküm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eki Görüntüle 247629

Eki Görüntüle 247630

Eki Görüntüle 247631

Eki Görüntüle 247632

CANIM MAŞALLAH BEBEĞİNE...
Çok güzel....
son resimde ben kıza benzettim ayaklarının duruşu falan

Canım ama sen önceden erkek demiştin değil mi?
Tabloda da erkek yazıyor...
Kesinlik için 2 hafta daha bekleyelim mi?

pipi tabi ne sandın teyzes i:60: doktor beyimiz cümle aleme gösterelim diye poz poz çekmiş utanmazı. insan azcık utanır oğlum ya. daha 2 tane var. hatta demişti, en kesin popodan gösteriyorlar :1:

CAnım ben göremedim resimleri?
azelyacım beni de ekler misin tabloya,sivas,bebeğimiz erkek,bi değişik olmazsa adı da kerem olacak insallah :49:

Azelya canım..
Sana yazanları sen ekle olur mu?
Hem bende dinlenirim arada..

yanılmıyorsam sizinki az çalısanmıydı ben hiç tiroidle ilgili bi sorunum olmamıstı ama bu gebelikte cok çalıştığı farkedildi yavaşlatabilmek adına iyotsuz tuza basladık.bebek 3.ayından sonra kendi tirioidini yaptığı için şikayetlerin azalacak dedi doktor hakikaten de öle oldu bu ara daha iyiyim.bayram dönüşü endokrine gidicez yine değerler aynıysa hapa baslayacakmısız bakalım.

Canım, benimki Haşimato: Yani vücudum kendi tiroid bezini vücuduma düşman bir organ gibi algılayıp yok etmeye çalışıyor... Hamile kalmadan önce de vardı sorunum, birkaç senedir düzenli ilaç kullanıyordum zaten. Sen yine de bir sor istersen... Bildiğim kadarıyla TSH değerini 5 in altında istiyorlar hamilelerde. Ama benim doktorum 2 nin altında istiyor...

bende balık mevsimi olmadığı için balık yağı desteği alıyorum canım.fazladan kiloda yapmadı
Bana da verdi doktorum.Bende de iştah filan açmadı.Ne elevit, ne balık yağı...

yanılmıyorsam sizinki az çalısanmıydı ben hiç tiroidle ilgili bi sorunum olmamıstı ama bu gebelikte cok çalıştığı farkedildi yavaşlatabilmek adına iyotsuz tuza basladık.bebek 3.ayından sonra kendi tirioidini yaptığı için şikayetlerin azalacak dedi doktor hakikaten de öle oldu bu ara daha iyiyim.bayram dönüşü endokrine gidicez yine değerler aynıysa hapa baslayacakmısız bakalım.

Ben de gebelik başında tiroidle alakalı bir sıkıntı yaşadım. Gebelerde max. 2,5 olması istenen değer bende 2,96 çıkmıştı.
Endokrine sevk etti doktorum.Orada tiroid usg, TSH,T3,T4 ve antikorlarına yeniden bakıldı.
TSH 1,8e gerilemişti. Antikorları da temiz çıktı. USGde de nodül olmayınca bana ilaç başlamadılar...

CANIM MAŞALLAH BEBEĞİNE...
Çok güzel....
son resimde ben kıza benzettim ayaklarının duruşu falan

Canım ama sen önceden erkek demiştin değil mi?
Tabloda da erkek yazıyor...
Kesinlik için 2 hafta daha bekleyelim mi?

tatlım kendi doktorum 13. haftada erkek gibi cıkıntısı var demişti.. bugünkü de 4 boyutlu yu ceken doktor kız arası bos dedi. ama genital organı görmedim dedi diye tereddüt ettik.. 23 ünde kendi doktorumla randevum.. o zamana kadar bişi almıycam o da teyid etsin diye. ama tabloyu kıza cevirebilirsin yada erkegi de silip beklemeye alabilirsin.. yani sen bilirsinn:1::1::1:

tatlım kendi doktorum 13. haftada erkek gibi cıkıntısı var demişti.. bugünkü de 4 boyutlu yu ceken doktor kız arası bos dedi. ama genital organı görmedim dedi diye tereddüt ettik.. 23 ünde kendi doktorumla randevum.. o zamana kadar bişi almıycam o da teyid etsin diye. ama tabloyu kıza cevirebilirsin yada erkegi de silip beklemeye alabilirsin.. yani sen bilirsinn:1::1::1:

Canım sen kesinleştir öyle değiştirelim...

bana da doktorum marincap ı verdi,bir gün elevit iç,bir gün marincap dedi.günde bir tane dedi marincap için ama bende mi iki tane içsem acaba ??

:26: Bilemedim... Yaa bu doktorların hiçbir konuda fikir birlikleri yok ne ilginç değil mi. Biri diyo şunu ye, şunları yeme, öteki diyo istediğini ye. Ama Yüce Allahım sanırım öyle de böyle de olsa minişlerimizi koruyor hamdolsun...:61:

[table="head"]Annemiz|Yasadigi Sehir|Annemizin Yasi|Çocuk Sayisi|Bebegin Cinsiyeti |Bebegin Ismi |Annemizin Sati|Tahmini Dogum Tarihi|Kesin Dogum Tarihi|Dogum Sekli
bblau
|Istanbul|31|ilk bebek|z||23.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
busraaa05||23|ilk bebek|Erkek||23.nisan|01 subat|Belli değil|Belli değil|
aZeLYa55|Samsun|27|ilk bebek|Erkek|
Kuzey|25.nisan|01.subat |Belli değil|Belli değil|
pişmaniye|Ankara|29|ilk bebek|?||27.nisan|01.subat |Belli değil|Belli değil|
merve2211||21|ilk bebek|Erkek||25.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
dirim99||27|ilk bebek|Erkek||27.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
karma-x||32|ilk bebek|kız||28.nisan|02.subat |Belli değil|Belli değil|
CanSea||24|ilk bebek|kız||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
Eylul|||ilk bebek|Erkek||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
Brgl86||25|ilk bebek|Erkek||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
filizim|Ankara|28|2.bebek|Erkek||29.nisan|? |Belli değil|Belli değil|
kelebek1978||33|3.bebek|?||30.nisan|04.subat|Belli değil|Belli değil|
Dünyam80|İstanbul|19|ilk bebek|Erkek|Ömer|30.nisan|04.subat|Belli değil|Belli değil|
cerenim||24|ilk bebek|?||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
neva29||29|2.bebek|?||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
Limon_ik||26|ilk bebek|Erkek||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
tansell|Konya|29|ilk bebek|?||1.mayıs|05.subat |Belli değil|Belli değil|
littlesunshine||26|ilk bebek|Erkek||01.mayis|06 subat |Belli değil|Belli değil|
xzgi||22|ilk bebek|z||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
ginger-curls|?|30|ilk bebek|erkek||?.mayıs|07.subat |Belli değil|Belli değil|
ecrinnn||20|ilk bebek|Erkek||02.mayis|08 subat |Belli değil|Belli değil|
sevgikelebegi||25|ilk bebek|?||02.mayis|06 subat |Belli değil|Belli değil|
DYGBAL||28|ilk bebek|? İkiz gebelik||03.mayis|07 subat |Belli değil|Belli değil|
pikepolat||34|ilk bebek|Erkek||03.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
melekbade|
|28|ilk bebek|?||04.mayis|08 subat |Belli değil|Belli değil|
simurganka
||31|ilk bebek|z||04.mayis|11 subat |Belli değil|Belli değil|
zerdal||31|ilk bebek|?||05.mayis|09.subat |Belli değil|Belli değil|
ege_m|Sivas|26|ilk bebek|Erkek|Kerem|05.mayis|10.subat |Belli değil|Belli değil|
banuesra||33|ilk bebek|?||06.mayis|10 subat |Belli değil|Belli değil|
neselikiz|||ilk bebek|?||06.mayis|10.subat |Belli değil|Belli değil|
mrv091010||24|ilk bebek|?||07.mayis|11.subat |Belli değil|Belli değil|
zuhale||28|ilk bebek|?||08.mayis|12.subat |Belli değil|Belli değil|
hatice_84||27|2.bebek|?||08.mayis|12 subat |Belli değil|Belli değil|
Nazome|Ankara|29|ikinci bebek|?||09.mayis|13subat|Belli değil|Belli değil|
benim_olan||25|ilk bebek|Erkek||11.mayis|15 subat |Belli değil|Belli değil|
bilginkız||31|ilk bebek|Kız||11.mayis|15 subat |Belli değil|sezeryan|
berfinbilgen||33|ilk bebek|Kız||12.mayis|16 subat |Belli değil|sezeryan|
karats||28|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
soguknevale||29|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
umut33||25|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
simarik34|||ilk bebek|z||14.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
berraksuuu||26|ilk bebek|Erkek||14.mayis|18 subat |Belli değil|Normal D.|
adese||35|3.bebek|?||15.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
günısıgımmm|Istanbul|28|ilk bebek|Erkek||15.mayis|19 subat |Belli değil|Belli değil|
demetmania|Samsun|23|ilk bebek|?||15.mayis|19 subat|Belli değil|Belli değil|
ssshumo|Istanbul|26|ilk bebek|?||15.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
srgmn|Istanbul|26|ilk bebek|z||16.mayis|20 subat |Belli değil|Belli değil|
a
ysebahar
|Eskisehir|33|4.bebek|?||17.mayis|20 subat |Belli değil|sezeryan|
desperado||28|ilk bebek|?||17.mayis|25 subat |Belli değil|Belli değil|
elefera||31|ilk bebek|?||18.mayis|25.subat|Belli değil|Belli değil|
mannak|Istanbul|24|ilk bebek|Kız||19.mayis|25.subat|Belli değil|Belli değil|
layla1955|Ankara||2.bebek|Erkek||20 mayıs|24 şubat|Belli değil|
mg2008|Istanbul|27|ilk bebek|Erkek||21.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
alin84
||28|2.bebek|z||21.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
duyguvt|Istanbul|23|ilk bebek|z||22.mayis|26 subat |Belli değil|Belli değil|
busra_17|||2.bebek|?||24.mayis|27 subat |Belli değil|Belli değil|
hayatisigii|||ilk bebek|?||24.mayis|28 subat |Belli değil|Belli değil|
mujdes|Istanbul|28|3.bebek|Erkek||25.mayis|29.subat|Belli değil|sezeryan|
celinns|Istanbul|31|ilk bebek|Erkek||25.mayis|29 subat|Belli değil|Normal D.|
oyelken|Istanbul||2.bebek|? İkiz gebelik||31.mayis|25 subat |Belli değil|sezeryan|
kasapyeliz|||ilk bebek|Erkek||?|Belli değil|Belli değil|Belli değil
[/table]

Doktorum aradı şimdi. Hemogram ve idrar tahlili yaptırmıştı bana salı günü, sonuçları çıkmış.
Kan tahlilleri iyiymiş de idrar yollarımda hafif bir enfeksiyon varmış.O kadar da dikkat ediyorum bol su filan ama.
Tek bir kez kullanılan bir toz ilaç varmış onu verdi, akşam yapıcam bakalım.
Bu arada idrarda protein atımı yokmuş, böylece tansiyon olayını rafa kaldırdık hamdolsun.

hiç demiyorsunuz ki gökçe sen de ekletsene kendini şu listeye diye :( yeminle pis küsecem ama ya!!! ilgi alaka sıfır...

Son düzenleme:
Doktorum aradı şimdi. Hemogram ve idrar tahlili yaptırmıştı bana salı günü, sonuçları çıkmış.
Kan tahlilleri iyiymiş de idrar yollarımda hafif bir enfeksiyon varmış.O kadar da dikkat ediyorum bol su filan ama.
Bu arada idrarda protein atımı yokmuş, böylece tansiyon olayını rafa kaldırdık hamdolsun.

Oh çok şükür, gözün aydın. Enfeksiyon inşallah bol sıvı alımı ile atarsın. Belki sıkışınca tutmuş olabilirsin bol sıvı alsanda... Ona da dikkat etmek gerekiyormuş. Neyse ki protein yok ya... Çok şükür... :nazar: Benimde vardı ilk başlarda idrarda protein.. Çok korkmuştum 2-3 gün önce bakıldı yoktu hamdolsun rahatladım...

Banada o dediğin gibi tek kullanımlık ilaçtan vermişti ve ben aldım ama hala buzdolabını bekliyor..
Gece yatmadan iç tuvalete sıkışmanı sağlayacak felan demişti..
İçmedim ama..

:26: Bilemedim... Yaa bu doktorların hiçbir konuda fikir birlikleri yok ne ilginç değil mi. Biri diyo şunu ye, şunları yeme, öteki diyo istediğini ye. Ama Yüce Allahım sanırım öyle de böyle de olsa minişlerimizi koruyor hamdolsun...:61:

simurganka bu konuda fikir birliği olmamasının bir çok nedeni var canım.bir çok kılavuzlarda vitamin haplarıyla ilgili tartışmalar var.
elevit gibi vitamin hapları günlük ihtiyacı karşılıyor.gebelikte beslenmeye dikkat ettiğimiz için zaten vitamin alıyoruz. bazı vitaminlerin günlük alımı fazla olursa sıkıntı olabiliyor.asıl tartışmalar bu yüzden çıkıyor canım.çalıştığım kadın doğum uzmanlarının bir kısmı tamamen vitamin tarftarıydı.bir kısmı ise kesinlikle önermiyordu.

Back
X