- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #16.801
valla ben iki üç defa yedimçok çok canım istedi.bi daha yememeye çalışıcam
Valla tatlım yemeyelim ne çıkarki onlardan önemlimi dimi ama :))) cnm senin doktorun normal ultrasonamı sokuyor yoksa 3 boyutlumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben iki üç defa yedimçok çok canım istedi.bi daha yememeye çalışıcam
Valla tatlım yemeyelim ne çıkarki onlardan önemlimi dimi ama :))) cnm senin doktorun normal ultrasonamı sokuyor yoksa 3 boyutlumu
20 erkek 18 kızKızlar durdu durdu coştular en sonunda assolist gibi sonradan geliyorlar listeye zilliler
![]()
20 erkek 18 kızKızlar durdu durdu coştular en sonunda assolist gibi sonradan geliyorlar listeye zilliler
![]()
şu ana kadar normal ultrasono girdim ama 5.ayda 3 boyutluda bakıcaz dedi.çok merak ediyorum :)) daha ayrıntılı bakılıcakmış o zaman sanırım.ama dün bütün organlarını tek tek kontrol etti:)) çok güzeldi.![]()
şu ana kadar normal ultrasono girdim ama 5.ayda 3 boyutluda bakıcaz dedi.çok merak ediyorum :)) daha ayrıntılı bakılıcakmış o zaman sanırım.ama dün bütün organlarını tek tek kontrol etti:)) çok güzeldi.![]()
benn didimm bütün topicc erkek olamaz heralde diyee.. bak nerdeyse sayıyı esitledikko degildee ogluma bişi yapmıslar gibi geliyo azelyam bana yaff.. sanki ogluma bişi olmuss kızcemde ikinci cocukmuss gibi.. :44::44: ay diger cinsiyetleri degişenlere de oldu mu böyle kızlarr
![]()
maşallah kızınaa tatlımmm :))) bende merak ediyroum 3 boyutluda daha farklı tabi herşeyini daha iyi görüyosun :)) biz şimdiden böyleyiz doğunca nasıl bir duygu kimbilir :))
evet insan tahmin bile edemiyor:)peki aşılara ne zaman başlıcaz biliyormusun?
Ay kıyamam :):) bana şimdi kız deseler ben de senin gibi hissederim.
canım mrb benm bildiğim kadarıyla 20.haftada başlıyo bende
1-2 hafta sonra gidiyim de soruyum diyom
aile hekimine
ayyy cok garip bişii bide her sorana daha belli degil dediydim erkege benziyo ama erken dedi dedim. demek bide glum oluyo diye havaya girsem kendime gelemicekmişimkocişi aradımm yaa ogluma bişi olmus gibi geliyo bu ikinci cocugummus gibi diyorum.. o da askerdi dügündü derdi kalmadı öle düsün kıza 1 ev bile bıraksan yeter cok calısmaya gerek yok damat mı yesin mirası sevin diyo.. herkesin bakıs acısı işte
![]()
aile hekimine
![]()
Valla cnaım beni 2-3 hafta önce aile hekimliğinden aradılar. 18.haftada gelin tetenoz aşısı olmanız gerekiyor dediler ama başka varmı bilmiyorum ? Doktorumuz uyarır zaten tatlım
aile hekimine