2012 Şubat Anneleri

merb arkadaşlar özledim sizi gelemedim dün eşim evde ,
sizlerde iyisinizdir inşallah...

bu arada listemizin güncellenmesine çook sevindim
12 gün sonra inşallah bebişimin cinsiyeti belli olcak :))

Valla tatlım yemeyelim ne çıkarki onlardan önemlimi dimi ama :))) cnm senin doktorun normal ultrasonamı sokuyor yoksa 3 boyutlumu

şu ana kadar normal ultrasono girdim ama 5.ayda 3 boyutluda bakıcaz dedi.çok merak ediyorum :)) daha ayrıntılı bakılıcakmış o zaman sanırım.ama dün bütün organlarını tek tek kontrol etti:)) çok güzeldi.:nazar:

20 erkek 18 kız :52: Kızlar durdu durdu coştular en sonunda assolist gibi sonradan geliyorlar listeye zilliler :60:

benn didimm bütün topicc erkek olamaz heralde diyee.. bak nerdeyse sayıyı esitledikk:1::1::1: o degildee ogluma bişi yapmıslar gibi geliyo azelyam bana yaff.. sanki ogluma bişi olmuss kızcemde ikinci cocukmuss gibi.. :44::44: ay diger cinsiyetleri degişenlere de oldu mu böyle kızlarr:69:

şu ana kadar normal ultrasono girdim ama 5.ayda 3 boyutluda bakıcaz dedi.çok merak ediyorum :)) daha ayrıntılı bakılıcakmış o zaman sanırım.ama dün bütün organlarını tek tek kontrol etti:)) çok güzeldi.:nazar:

3 Boyutlu ve renkli çok başka :58:Aklıma geldikçe duygulanıyorum hala tüylerim diken diken oluyor...Yalnız bağımlılık yapar haberin olsun :1:

maşallah kızınaa tatlımmm :))) bende merak ediyroum 3 boyutluda daha farklı tabi herşeyini daha iyi görüyosun :)) biz şimdiden böyleyiz doğunca nasıl bir duygu kimbilir :))

benn didimm bütün topicc erkek olamaz heralde diyee.. bak nerdeyse sayıyı esitledikk:1::1::1: o degildee ogluma bişi yapmıslar gibi geliyo azelyam bana yaff.. sanki ogluma bişi olmuss kızcemde ikinci cocukmuss gibi.. :44::44: ay diger cinsiyetleri degişenlere de oldu mu böyle kızlarr:69:

Ay kıyamam :):) bana şimdi kız deseler ben de senin gibi hissederim.

Ay kıyamam :):) bana şimdi kız deseler ben de senin gibi hissederim.

ayyy cok garip bişii bide her sorana daha belli degil dediydim erkege benziyo ama erken dedi dedim. demek bide glum oluyo diye havaya girsem kendime gelemicekmişim:1::1: kocişi aradımm yaa ogluma bişi olmus gibi geliyo bu ikinci cocugummus gibi diyorum.. o da askerdi dügündü derdi kalmadı öle düsün kıza 1 ev bile bıraksan yeter cok calısmaya gerek yok damat mı yesin mirası sevin diyo.. herkesin bakıs acısı işte:60::60:

canım mrb benm bildiğim kadarıyla 20.haftada başlıyo bende
1-2 hafta sonra gidiyim de soruyum diyom
aile hekimine

Valla cnaım beni 2-3 hafta önce aile hekimliğinden aradılar. 18.haftada gelin tetenoz aşısı olmanız gerekiyor dediler ama başka varmı bilmiyorum ? Doktorumuz uyarır zaten tatlım

ayyy cok garip bişii bide her sorana daha belli degil dediydim erkege benziyo ama erken dedi dedim. demek bide glum oluyo diye havaya girsem kendime gelemicekmişim:1::1: kocişi aradımm yaa ogluma bişi olmus gibi geliyo bu ikinci cocugummus gibi diyorum.. o da askerdi dügündü derdi kalmadı öle düsün kıza 1 ev bile bıraksan yeter cok calısmaya gerek yok damat mı yesin mirası sevin diyo.. herkesin bakıs acısı işte:60::60:

Adam haklı :1:
Bi de erkek tarafı yapıyor düğünü demiii vah anam vah, kalksın şu görenekler gelenekler yaaa haksızlık
:27:

aile hekimine

merhaba kızlar,
sağlık ocaklarına gidip hamilelik kaydı yaptırırsanız sizi her daim bilgilendiriyorlar. benim aile hekimim üst kat komşum. hemşiresi de hamilelik takibimi yapıyor. bilmem ondan mıdır beni tatil boyunca 2 kere arayıp gidişat hakkında bilgi aldı. test sonuçlarını ilaçlarımı falan hep sordu. normal prosedür de olabilir. 20. haftadan sonraymış aşı da. bence kesinlikle gidin ve kaydolun annecikler :49:

Valla cnaım beni 2-3 hafta önce aile hekimliğinden aradılar. 18.haftada gelin tetenoz aşısı olmanız gerekiyor dediler ama başka varmı bilmiyorum ? Doktorumuz uyarır zaten tatlım

aaa bilmiyorum ki arkadaşım 20.hftada oldu da bende ondan dedim
bende belki ararlar die ağırdan alıyodum
dün 15 hafta oldum ..
aradılarsa o zaman öyledir..
sağol canm :54:

aile hekimine

ya bide ben eylülde 10 saatlik bi gece yolculuğu yapıcam.doktor şuanda yolculuğunu engelleyen bişey yok sarsmıcağına inanıyorsan çıkabilirsin dedi.ama aklım takılıyor tabi arada.sizden otobüs yolculuğu yapan varmı?:59:

Back
X