2012 Şubat Anneleri

Kızlar birkaç gündür karnımın müthiş gerildiğini hissediyorum. Ayrıca pırpırlanma şeklinde hareketler arttı.
Bugün de inanılmaz bir kaşıntı başladı muhtelif yerlerinde karnımın.
Ay inşallah harita gibi olmam :1:
Ama olsam da bebeğim için artık napalım,o sağlıklı olsun da razıyım :46:

canım benimde öyle karnım ortadan ikiye ayrılıvericek gibi geliyor hep, bebe yağı kar etmiyor artık.
doktorum pregnecare önermişti, eczaneye gittiğimde onun küçük olduğunu ve sürekli almam gerektiğini,
iki ürün tavsiye edebileceğini söyledi
birisi liearac paristi
diğeri de elancyl kremdi.
elancyl yardımcısıda kullanmış tek çatlağı olmadı dedi,
liearac parise göre daha uygun ve ml. daha fazla olduğu için, ayrıca kutusunda oluşan çatlakları içinde tedavi amaçlı bir krem daha vardı diye onu aldım.
fiyatı 70 tl
ve gerçekten çok rahatlattı, ben çatlamıyacağımı hiç düşünmüyorum çünkü annem çatlamış hamileliklerimde.
önemli olan gerginlği ve acımı azaltmasıydı, ilk uyguladığım anda etkisini gösterdi hep nemli kalıyor göbeğim.
ayrıca dermocosmetic bir ürün.

gecmısı okudum ıkı prensesın oluyormus hayırlı ugurlu olsun cnm umarım cok rahat gecer hamışlik günlerin benim rahat ama sankı zaman gecmıyor yaa daha cok var kavusmamıza sabırszm glb:27:

evet canım cimcimelerim olucak hayırlısıyla :) amin inşallah hepimizinki öyle olur.

zamanın geçmemesi konusunda kesinlikle haklısın canım

senin bebeğin belli mi cinsiyet kusura bakma yazdıysan geçmişe dönme fırsatım olmadı henüz

evet canım cimcimelerim olucak hayırlısıyla :) amin inşallah hepimizinki öyle olur.

zamanın geçmemesi konusunda kesinlikle haklısın canım

senin bebeğin belli mi cinsiyet kusura bakma yazdıysan geçmişe dönme fırsatım olmadı henüz

erkek canım 2 defa erkek dendı ama degısırmı bılmıyorum hayırlısı olsun benım ıcın sorun degıl bu arada doppler için ne zaman gıtmek gerekıyormus tam bılıyormusunuz 20. hafta doluncamı

erkek canım 2 defa erkek dendı ama degısırmı bılmıyorum hayırlısı olsun benım ıcın sorun degıl bu arada doppler için ne zaman gıtmek gerekıyormus tam bılıyormusunuz 20. hafta doluncamı

hayırlısı olsun hayatım yeter ki sağlıklı olsunlar ne güzel :)

dopler için 29 eylülde çağırdı doktorum şu an 17+3 deyiz.
21. haftaya girmiş olucaz gittiğimizde

hayırlısı olsun hayatım yeter ki sağlıklı olsunlar ne güzel :)

dopler için 29 eylülde çağırdı doktorum şu an 17+3 deyiz.
21. haftaya girmiş olucaz gittiğimizde

sanırım 20 nın dolması gerekıyor pekı sağol canım sağlııkla kal
ben çıkıyorum opuyorum hepınızıı
hoşçakal.........

Canlarım merhabaaa :)

uzun zamandır gelemedim yanınıza biraz sıkıntılarım kasılmalarım oldu, istirahat ettim.
Birde işten ayrılacağım için birini aldık, onunla çalışmaya başladık iş gösteriyorum, özelime sokmak da istemiyorum yanında burayuı açarak.

Benimde bebekler kızçeymiş :) ikiside kız
sağlıkları yerinde çok şükür, allah hepimizinkini daim etsin.
Dinleniyorum, yürüyüş yasak yorulmak yasak...
Yavaş yavaş hazırlıklara da başladık, oda bakmaya felan gittik sonralarda ağırlaşacağım için.

Hepinizi çok özledim, nasılsınız bakayım

merhaba duygu, seni merak etmeye başlamıştık... minnoş kızların sağlıkla gelsin, ömürleri uzun, şansları açık olsun.
e birini benim oğluma verirsin artık dimi? :32:

Back
X