- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #17.261
slm millet azelya kimin bebeği erkek çıktı... bizde iyiyiz çok şükür oğlumu salı günü doktora götüreceğim inş görürüm çok özledim onu görmeyi..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah gıttık canım.
Doktor bakmadı bıle, 'dogum anına kadar bellı olmayabılır' dedı.
'Bır bakın, belkı tahmınınız olur' desem de, ılgılenmedı.
Bende sınır oldum bu doktora.
Zaten hastanemızı degıstırme fıkrı vardı, kesınlestı artık.
Bır kac hafta sonra baska bır hastaneye gıdecegız.
Bugunun tek ıyı yanı, melegımı gormus olmak, saglıklı oldugunu duymak oldu...
Cok sakın bır cocuk olacak sanırım, hep sırt ustu yatıyor, tepınmıyor, v.s.
Anne karnında benı hıc uzmedı dıyebılırım, ınsallah dogdugunda da benı ve babasını uzmez.
Hayırlı bır evlat olur, hepımızın evlatları...
amaaan inşallah benim doktor da böyle bi şey yapmaz valla ben de sinir olurum.
canım doktora gıtmeden çikolata,meyve suyu gibi gıdalar tüketin derler bebeğin hareketlenmesi için.
bı daha ki sefere bunu dene bakalım,inşallah gıttığınızde gösterir.aynen valla benide bebişim hiç üzmedi,kusmaymış bulantıymış hiç olmadı şükür.
inşallah doğduklarında da üzmezler.Allaha ıyı kul,bizlere ve vatana hayırlı evlatlar olurlar:))
Şekerim
Benim de Çin miş Rus muş bütün takvimler, ayrıca yüzük testi, tuz testide kız diyordu ama doktor erkek diyor :))
ben de bu testlerden etkilenmiştim valla kıza hazırladım kendimi:))hayırlısı bakalım...
cinsiyet o kadar da önemli değil.
hepimizin evlatları sağlıklı,hayırlı olsun,inşallah:))
Kızlar galiba bir kızım oluyor.2 doktorda kız dedi kesinleşti galibaa...ama bu aralar çok kasık sancılarım oluyor.ondan şikayetçiyim biras.. Prensesimi eklerseniz sevinirim tabi adını daa: 'liva'...prenses liva geliyorrrr...
Kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum benim mide bulantılarım hala son gaz devam ediyor ve birde baş ağrıları eklendi bebişim iyi çok şükür 16+2 olduk cinsiyetini pek göstermek istemiyor doktoru çok sıkıştırdım kesin olmamakla birlikte kıs gibi dedi allah sağlıkla versin ama minik kuşumu çokk öslüyorum hergün gidip görsem bıkmıyacağım .birde önemli bir sorum olacak bende kan pıhtılaşması var ve hergün iğne vuruluyorum kollarım mosmor benim gibi olan varmı aranızda?????????yada bildiğiniz sağlıklı doğuran varmı bir fikir verirseniz çok sevinirim ara ara moralim bozuluyor çünkü
14+5 haftalığım yatarken çok sıkıntı çekiyorum sol tam yan yatıyorum ama sürekli de böyle yatınca gece yarısı uyanıyorum derin uyuyamıyorumesasında yüzüstü uyuyan biriyim ve bunu çok arıyorum
siz hamile yastığı aldınız mı ya da nasıl yatış yapıyorsunuz sürekli sola mı yatmak gerekir
hoşgeldin canım:) bende allah kısmet ederse pazar günü bandırmaya gidicem :)otobüs yolculuğu mu yapmıştın?
Hosgeldın canım.
Bende bayram tatılınde Bursa daydım, aılemın yanında.
Gercekten ıyı gelıyor ınsana, aılesı ıle zaman gecırmek.
Ben de bebegımı hıssetmeye calısıyorum ama kuzum cok kucuk sanırım henuz.
Bır de hep uyuma modunda, ne zaman usg ye gırsek oyle gorunuyor.
ınsallah daha coook kez hıssedersın tekmelerını oglunun ve tabıı hepımız.
slm millet azelya kimin bebeği erkek çıktı... bizde iyiyiz çok şükür oğlumu salı günü doktora götüreceğim inş görürüm çok özledim onu görmeyi..
14+5 haftalığım yatarken çok sıkıntı çekiyorum sol tam yan yatıyorum ama sürekli de böyle yatınca gece yarısı uyanıyorum derin uyuyamıyorumesasında yüzüstü uyuyan biriyim ve bunu çok arıyorum
siz hamile yastığı aldınız mı ya da nasıl yatış yapıyorsunuz sürekli sola mı yatmak gerekir
Herkese merhaba öncelikle herkesn geçmiş bayramını kutluyorum umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır