2012 Şubat Anneleri

:)) HAHAHAHAH AHAHAH!!! kız ben de sen gibiyim işte. benim bi tansiyonum yok bır de şekerim, senden farklı olarak ama anlattığın aynı ben. mide bulantısından hastanede yatıyordum ya ben ılk zamanlar doktr serumun içine ilaç da katıyordu tabi. 1 saat midem bulanmasa Aman Allah'ım kesin bebeğe bişey oldu demeler, doktoru çağırtmalar, zorla ultrasona gırmeler , o sıra uyuklarken görülen kanlı rüyalar offffffff. en son doktor dayanamdı; "ya bişi dıyım mi sen ne kadar nazlısın ya senle işimiz var bizim" dedi. annem de bunu beklıyomuş bi patladı kadın "valla senin hamilelik neyıne, ilk önce tedavı olman gerekıyo bu kadar evham olur mu" dıye..

ama bundan önce kötü deneyimimiz var ondan yani :( :59:

öncelikle merhaba kızlar...ama bu evham konusunda benden beteri yok sanırım:((doktorum tedavi olmamı bile tavsiye etti en azından terapi tarzında...en ufak bi şey olsa bişey oldu diye panikliyorum çalışırken otururken uyurken bile kafamda sürekli bişeyler kuruyorum ne diyim kızlar Allah yardımcımız olsunnnn

İşte yine tahlil sonucu beklemeler filan :26:
Analık zor vallahi :26:
Annem küçükken bize kızdığı ama bi yandan da kıyamadığı durumlarda "Köpekler (bile) ana olmasın!" diye sitem ederdi. O geldi aklıma :37:

annem de çok kullanır o lafı. :)

yapma gülüm ya bişey çıkmaz korkma. sen iyi ve inançlı bir insansın. hiç bir şey olmayacak bak gör. bol bol dua et hatta kuran dinle desem sana? guzel bi sesten boyle anlarında kuran dinlemeye çalış. mutluluktan uçtuğunu hissedeceksin.

öncelikle merhaba kızlar...ama bu evham konusunda benden beteri yok sanırım:((doktorum tedavi olmamı bile tavsiye etti en azından terapi tarzında...en ufak bi şey olsa bişey oldu diye panikliyorum çalışırken otururken uyurken bile kafamda sürekli bişeyler kuruyorum ne diyim kızlar Allah yardımcımız olsunnnn

Bi de bana teyzem kızıyor çok evhamlısın diye...Yola çıkacağım gün uzanmış yatıyordum, annem karnıma elledi sevmek amaçlı "Tuğçe niye karnın yumuşak hep sertti" dedi, demesiyle ben panik, kendimizi hastanede bulduk :18: Meğer yattığımda yumuşak olması normalmiş :26:

:)) HAHAHAHAH AHAHAH!!! kız ben de sen gibiyim işte. benim bi tansiyonum yok bır de şekerim, senden farklı olarak ama anlattığın aynı ben. mide bulantısından hastanede yatıyordum ya ben ılk zamanlar doktr serumun içine ilaç da katıyordu tabi. 1 saat midem bulanmasa Aman Allah'ım kesin bebeğe bişey oldu demeler, doktoru çağırtmalar, zorla ultrasona gırmeler , o sıra uyuklarken görülen kanlı rüyalar offffffff. en son doktor dayanamdı; "ya bişi dıyım mi sen ne kadar nazlısın ya senle işimiz var bizim" dedi. annem de bunu beklıyomuş bi patladı kadın "valla senin hamilelik neyıne, ilk önce tedavı olman gerekıyo bu kadar evham olur mu" dıye..

ama bundan önce kötü deneyimimiz var ondan yani :( :59:

Evet işte o kötü deneyimler, çevremizdekilerin yaşamış olduğu bizim de etkilendiğimiz durumlar var, bizi evhamlı yapan bunlar sanırım.
Ben hamile kalmasam cidden tedavi olacaktım hipnoterapiyle. Doktorumu bile ayarlamıştım ama,hamilelik çıktı.
Bizimki naz değil valla, rahatsızlık :)
Elimde olsa ben istermiyim böyle psikopat olmak :26: Başta kendimize zarar...

Bi de bana teyzem kızıyor çok evhamlısın diye...Yola çıkacağım gün uzanmış yatıyordum, annem karnıma elledi sevmek amaçlı "Tuğçe niye karnın yumuşak hep sertti" dedi, demesiyle ben panik, kendimizi hastanede bulduk :18: Meğer yattığımda yumuşak olması normalmiş :26:

:1::1::1::1:iyiki cesaret ettin canım yola çıkmaya ben değil şehir dışı işe giderken bile otobüse dahi binemiyorum:26::26::26::26::26::26:

:1::1::1::1:iyiki cesaret ettin canım yola çıkmaya ben değil şehir dışı işe giderken bile otobüse dahi binemiyorum:26::26::26::26::26::26:
Çok ağladım yolda pişmanlıktan giderken, ama abartısız karnı burnunda 3-4 hamile gördüm yolda...Kaan Kocatepeyi de dinleyince rahatladım.Zaten çok rahat bir yolculuk yaptım eşim sağolsun.Zaten şehiriçi otobüse binme taraftarı değilim, beşik gibi sallıyor o konuda iyi yapıyorsun.

Evet işte o kötü deneyimler, çevremizdekilerin yaşamış olduğu bizim de etkilendiğimiz durumlar var, bizi evhamlı yapan bunlar sanırım.
Ben hamile kalmasam cidden tedavi olacaktım hipnoterapiyle. Doktorumu bile ayarlamıştım ama,hamilelik çıktı.
Bizimki naz değil valla, rahatsızlık :)
Elimde olsa ben istermiyim böyle psikopat olmak :26: Başta kendimize zarar...

Ay vallahi ya gerçekten ciddi bi rahatsızlık:(((eşimde geçen bana sen gerçekten hastasın dedi evet kabul ediyorum dedim bende:((((benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı sanırım bunun etkisi çok fazla:50::50::50::50::50:

yok yok bizde var bi rahatsızlık. ya hastaneye gelen kadınlara bakıyorum rahatlık diz boyu. bence biz bırbırımızden etkılenıyoruz :)))

keza annelerımız 3 er 4er doğurmuşlar. köydeki kadınlar doktor mu bılıyor, ultrason mu bılıyor Allah aşkına ama söz konusu biz olunca bi gariplik var. aahahahhaha azelya o yumuşak karın olayını ben hala bazen yaşıyorum. serttı demın burdaydı nerde şimdi dıye ağlamaklı oluyorum. ha bır de hala hareket hıssedemedım ya bir de buna kafayı yemek üzereyım bu ara.

Çok ağladım yolda pişmanlıktan giderken, ama abartısız karnı burnunda 3-4 hamile gördüm yolda...Kaan Kocatepeyi de dinleyince rahatladım.Zaten çok rahat bir yolculuk yaptım eşim sağolsun.Zaten şehiriçi otobüse binme taraftarı değilim, beşik gibi sallıyor o konuda iyi yapıyorsun.

geçen bayram ziyaretine merkezden yakın ilçeye gittik arabayla..ufak ufak sallantılar olunca ben başladım ağlamaya...geri dönelim nolur dedim bi yandan ger dönmek fikri banada saçma geldi ama ya bişey olursa (ALLAH KORUSUN HEPİMİZİ)diye ikilemde kalmak felaket bi durum sanırım delirmeme az kaldı:52::52::52::52::52:

yok yok bizde var bi rahatsızlık. ya hastaneye gelen kadınlara bakıyorum rahatlık diz boyu. bence biz bırbırımızden etkılenıyoruz :)))

keza annelerımız 3 er 4er doğurmuşlar. köydeki kadınlar doktor mu bılıyor, ultrason mu bılıyor Allah aşkına ama söz konusu biz olunca bi gariplik var. aahahahhaha azelya o yumuşak karın olayını ben hala bazen yaşıyorum. serttı demın burdaydı nerde şimdi dıye ağlamaklı oluyorum. ha bır de hala hareket hıssedemedım ya bir de buna kafayı yemek üzereyım bu ara.

pofffffffff içim daraldı vallahi.....napcaz biz ya....doktorum eğer istersen bebeğin kalp atışlarını dinlemeye yarayan bi cihaz var ondan alalım dedi mantıklı geldi bana galiba alıcam o cihazı....

pofffffffff içim daraldı vallahi.....napcaz biz ya....doktorum eğer istersen bebeğin kalp atışlarını dinlemeye yarayan bi cihaz var ondan alalım dedi mantıklı geldi bana galiba alıcam o cihazı....

20. haftadan itibaren eşin kulağını karnına dayadığında o hızlı hızlı atan minicik kalbin sesini duyabilirmiş canım, hafta hafta gebelik sitelerinde okumuştum..

annem de çok kullanır o lafı. :)

yapma gülüm ya bişey çıkmaz korkma. sen iyi ve inançlı bir insansın. hiç bir şey olmayacak bak gör. bol bol dua et hatta kuran dinle desem sana? guzel bi sesten boyle anlarında kuran dinlemeye çalış. mutluluktan uçtuğunu hissedeceksin.

Dua ediyorum canım....Aslında Kuran iyi fikir...Allahım inşallah bu süreyi sağ salim sağlıkla bitirmemizi nasip etsin de geçmişe bakıp vay be neymişiz biz diyelim....

Ay o yumuşak karın olayına ben de takığım...Ortalığı velveleye vericem de annemden, eşimden korkuyorum artık iyice delirdiğimi düşünecekler :26:

Kesinlikle bi rahatsızlık bu bizimkisi...Aslında rahat insanlara çok özeniyorum ben. En başta sağlık olmak üzere hiçbir konuda rahat bir insan olamadım ben. Çok isterdim ama.
Kız kardeşim öyle gamsızdır ki, dünya yansa el kadar hasırı yanmaz cinsten. Yurt dışında okudu, üniversitenin bir kısmını.
Hep aynı sıkıntıları yaşattı bize, konsolosluğun yerini son dakikaya kadar öğrenmez mesela, biletini yumurta kapıya dayanasıya kadar ayarlamaz.
Ben artık her yerde bilet ararım, konsoloslukları ararım, okulu ararım, telaşı beni gerer.
Akşam uçağı vardır mesela saat 5te, vize işlerini o gün saat 2 gibi bitirir, o saatten sonra bavul yapar.
Tam uçağa binecekken, hattını yurt dışına açtırdın mı dersin, aaaaa unutmuşum der, hanımefendi gider arkasından ben hattını roaminge açtırmaya uğraşırım tırım tırım :26:
İşleri de hep yolunda gider, bi kez bile ne vize çıkmadığı olmuştur, ne uçağı kaçırdığı. Maşallah diyeyim. Böyle böyle Avrupanın tamamına gitti-geldi….
Annem hep der ki sen bunun gibi bi yere gidecek olsan pasaportun da vizen de en az 2-3 ay öncesinden hazırdı diye.
Ben o kadar plan yaparım ederim, illa bi aksilik çıkar ama bana :1:
Plansızların işi yolunda gidiyor hep :1:

tuğça bişi sorcam çocuğun gazı olmasın diye 1 çay kaşığı nar suyumu demiştiniz?

Evet ex dünürüm nar suyu :23:
Ay o yumuşak karın olayına ben de takığım...Ortalığı velveleye vericem de annemden, eşimden korkuyorum artık iyice delirdiğimi düşünecekler :26:

Artık takma canım normalmiş, yine de böyle desem de ben de sürekli ellemeye devam :D:D

Son düzenleme:
Back
X