2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar 3 kayıbım var şuan yine hamileyim hergün clexane 0,4 yapıyorum.Sorunum heterezigot.Acaba tehlikeyi tam olarak atlattımmı tekrar yaşarmıyım diye çok korkuyorum.Bu durumda ilerki haftalarda böyle bir sorun yaşayan varmı aramızda???

günaydın canım. bende seninle aynı durumu yaşıyorum.(faktör V Leiden -heterezigot) sanırım haftalarımızda aynı. hergün 0.4 clexan+asprin kullanıyorum. 3 kaybım var benimde. doktorum %90 bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağımı söylüyor. aynı senin gibiyim acaba kanım akışkan gidiyor mu diye endişelendiğim çok oluyor. Allah herşeyin hayırlısını versin, biz anne olarak elimizden geleni yapıyoruz, artık acı yaşamk ağlamak istemiyoruz. bence ileriki haftalarda bir sorun yaşayan var mı diye düşünme bile, kötü birşey yaşayan varsa da yapabileceğimiz birşey yok ki. dua edip bebişlerimize iyi bakmaktan başka çaremiz yok. Allaha emanet.

Gunaydın kızlar.

Cok kotuyum konuscak birine ihtiyacım var.

Esim dun gece servisten eve gelirken arabayla kaza yapmıs. Carptıgı adam yogunbakımdaymıs.
Adam ölürse esime en az 6 ay hapis vericeklermis. Gerci suclu o adammıs alkolluymus falan zaten

:43: :43: :43: :43:

ayyy canım çook geçmiş olsun..çok üzüldüm inşallah adamın durumu iyiye gider
dualarımız sizinle...:29:

kızlar günaydın. güne keyifsiz başladık hayırlısı.

Dunyam80 canım benim :( sen üzülme demek isterdim ama üzeleceksin biliyorum. şuan tüm kelimeler kifayetsiz kalır acına. ama bebeğini düşün be güzelim. Allah'ın izniyle bişey olmayacak. korkma, korkup bebeği daraltma huzursuz etme. unutma artık bebeğimizin bizimle duygusal iletişime geçtiği aylara geldik. bol bol dua et canım.

dualarımız seninle.

Çok geçmiş olsun Dünyam... Çok üzüldüm.... :59: İnşallah adamın durumu iyidir, eşin iyi haberlerle döner. Sen de eşin de bebeğiniz de rahatlarsınız... Ama lütfen şuanda bebeğini düşünmeye çalış... O senin hissettiğin herşeyi hissediyor...

Sagolun kızlar. Allah razı olsun. Ama elimden gelmiyor icim daralıyor cok kotu.. Umarım adama bisey olmaz da esim de kurtulur..

Boyle seyler bizi bulur zaten. :43: :43:

Sagolun kızlar. Allah razı olsun. Ama elimden gelmiyor icim daralıyor cok kotu.. Umarım adama bisey olmaz da esim de kurtulur..

Senden de Allah razı olsun... Hadi üzülmeyi bırak tatlım... Herşey olacağına varır... Bebeğini düşün lütfen. O sana muhtaç...

öyle deme şükret. ha diyeceksin ki "neye şükredeyim allah aşkına"! olsun sen yine de şükret... bunun savaşını çok verdim annemle çünkü. bana hep "olsun gökçe şükret" derdi. derdim ki; "neye şükredeyim anne bu duruma mı?". "olsun rabbimin gücüne gider daha kötüsünü verir, sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde de hayır vardır diyen rabbimin sözleridir ondan daha iyi mi bıleceksın sen kimsin ki isyan edıyorsun " derdi hep. hak veriyorum şimdi o'na.

rabbim çok sevdiği kulunun başına bu tarz işleri getirirmiş. getirirmiş ki; kulum bana daha çok dua etsin o güzel dua sesini daha çok duyayım diye. isyankar kulununun da isteğini hemen yerine getirirmiş ki o kulun o çirkin sesi katında daha fazla yankılanmasın diye.

üzülmek yok. bol bol dua var. isyan yok sığınmak var.

Son düzenleme:
Dun geceden beri cok kotuyum. Midem bir tuhaf icimde tarif edemeyecegim bir sıkıntı var. Basım desen o bicim agrıyor gozlerime vuruyor agrısı.

Esim soyledigine pisman oldu aglayıp duruyorum diye bebege bisey olucak diye korkuyor o da..

Zaten dun bir arkadas ölü dogum yapmıs 20 haftalıkken 18. haftada bebeginin kalp atısı durmus 2 hafta sonra fark etmisler.

Onu duyunca ayrı bir uzulmustum tedirgin olmustum icime bir kurt dustu acaba bebegim nasıl diye. Cunku o da pıtpıt hissediyordu bebegini..

En azından hissettigini dusunuyordu.. Doktora gidip beebgimi gormek istiyorum ama esim kızar dha yeni gittin diye.. Hersey de boyle ust uste gelir zaten.

Allah'ım tez zamanda kurtarsın bizi bu uzuntuden :(((

Gunaydın kızlar.

Esim dun gece servisten eve gelirken arabayla kaza yapmıs. Carptıgı adam yogunbakımdaymıs.
Adam ölürse esime en az 6 ay hapis vericeklermis. Gerci suclu o adammıs alkolluymus falan zaten

Canım büyük geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın...
Ben de yayalı kaza yaptım bilirim sıkıntısını...
Allahın izni bizim dualarımızla çarptığı kişi iyileşir inşallah...
Canını sıkma, bol bol dua edelim...Tekrar geçmiş olsun...

selam kızlar, herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.

bayramda bi kanama geçirdim, biraz yordum kendimi ama şükür şimdi iyiyim, doktor falanda bulamadık baya sıkıntılı geçti. Şimdi çok şükür iyiyiz. Cinsiyetimiz belli oldu. Oğluşum geliyor. Rabbim hepimizinkini hayırlı evlat, hayırlı kul, hayırlı ümmet eylesin.

Gunaydın kızlar.

Dünyam;

Çok geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey olmadan atlatırsınız. Dualarım seninle. Kendini üzme diyeceğim ama nafile. Bebeğini düşün ve ikiniz için güçlü olmaya gayret et. İnşalllah kötü birşey çıkmaz, bugünleri de atlatırsınız.

bayramda bi kanama geçirdim, biraz yordum kendimi ama şükür şimdi iyiyim, doktor falanda bulamadık baya sıkıntılı geçti. Şimdi çok şükür iyiyiz. Cinsiyetimiz belli oldu. Oğluşum geliyor. Rabbim hepimizinkini hayırlı evlat, hayırlı kul, hayırlı ümmet eylesin.

Hem çok geçmiş olsun hem de hayırlı olsun oğluşun... :nazar: Duan için de kocaman bir amin diyorum. Benim de Allahımdan ilk dileğim; Allah'a hayırlı bir kul olması... İnşallah hepimizin yavruları önce Allah'a hayırlı bir kul, sonra kendilerine, bizlere, vatana millete hayırlı evlat olurlar... Sağlıkla sıhhatle...

Canım büyük geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın...
Ben de yayalı kaza yaptım bilirim sıkıntısını...
Allahın izni bizim dualarımızla çarptığı kişi iyileşir inşallah...
Canını sıkma, bol bol dua edelim...Tekrar geçmiş olsun...

Dünyam;

Çok geçmiş olsun. İnşallah kötü bir şey olmadan atlatırsınız. Dualarım seninle. Kendini üzme diyeceğim ama nafile. Bebeğini düşün ve ikiniz için güçlü olmaya gayret et. İnşalllah kötü birşey çıkmaz, bugünleri de atlatırsınız.

Sagolun kızlar destekleriniz icin.. İyi ki varsınız hepiniz siz olmasanız napıcam ben. Suan hala aglaya aglaya bir hal olmustum bile..

Sozde gorumcem gelecekti yanıma. Ben olsam sabahın korunda damlardım yanına birsey olmasın hamile diye.

Ama kimse bizim gibi degil napıcaksın iste.. Bas agrısından olucem yaa saglıkocagındaki hemsire gerekmedikce icme dedi dayanamazsan ic agrı kesici dedi ama dayanamıycam sanırım daha fazla.

Rabbim esimi bana hastanede yatan adamı da ailesine bagıslasın..

oha öküz muydu o magazadakı kız? çekil agzını burnunu dagıtcam o kızın. yabancı ulkelerde mıkrodalga fırınlar toplatılıyor manyaga bak sen.

sakın sakın... mıkrodalga fırın kullandırtmıyorum ben evde. hele hamıleyken hiç açılmadı daha. geçen eşim bişey ısıtacaktı balkona kaçtım. sakın sakın dıkkat et buna.

bu mesajını şimdi gördüm canım...
evet ben de mikrodalgayı zamanında almışım ama çok çok nadir kullanıyorum...
mikrodalgada kullanılanı almayacağım sanırım.ama evi de kullanılmayacak ıvır zıvırla da doldurmak istemiyorum...
bakalım belki kaynatarak başlayabilirim, gerek duyarsam alırım.çok da değişir ya benim fikrim,du bakalım...

yok canım ozaman iyiydi tansiyonum normal muayne ye diye gittim kalbi durmuş dedi okadar ne kadar kolay demi neyse kardiyoloji önermedi ben sordum ama gerek görmedi preklemsi denilen hastalık yönünden takibe alındım risk yüksek çıktı idrarda protein çıkmadı ama coraspin magnezyum ve calcium basladı anlayacagın çok sıkı taibe alındım ben çok panik yapıyorum diyorum ama kullanmak zorundasın dedi hayırlısı artık

Anladım canım.Bu bebeğini Allah sana bağışlasın.Tansiyonunu sen sürekli takipte tut.
İstersen kendiliğinden git kardiyoloğa, holter takarlar günlük tansiyon yükselmelerin hakkında net bilginiz olur.
Ona göre ilacını düzenlerler bence.
Bana sorarsan tansiyon ilacını bir nörolog yada kardiyolog yazmalı,jinekolog değil.

19+0 olduk bugün. 17+5den sonra hissetmeye başladım ufaktan.Ama her zaman olmuyor.

Ben pırpırlanmayı ilk 14+3te hissettim hala da hissetmekteyim ama tekme duymadım daha :(

canım çok geçmiş olsun
aynı zamanda gözün aydın

Sagolun kızlar destekleriniz icin.. İyi ki varsınız hepiniz siz olmasanız napıcam ben. Suan hala aglaya aglaya bir hal olmustum bile..

Sozde gorumcem gelecekti yanıma. Ben olsam sabahın korunda damlardım yanına birsey olmasın hamile diye.

Ama kimse bizim gibi degil napıcaksın iste.. Bas agrısından olucem yaa saglıkocagındaki hemsire gerekmedikce icme dedi dayanamazsan ic agrı kesici dedi ama dayanamıycam sanırım daha fazla.

Ama bak yapma böyle.. :59:

Kalk hadi bilgisayarın başından, elini yüzünü yıka bi. Çıkabiliyorsan dışarı çıkıp 10 dakika bile olsa bi temiz hava al... Kahvaltı da yapmamışsındır sen şimdi... Bişeyler de ye kendini de bebeğini de bizleri de üzme... :14:

Geçmiş olsun canım, iyisin inşallah şimdi?
Oğlun da hayırlı uğurlu olsun Rabbim sizlere bağışlasın inşallah...

Canım sıkma canını.Görümce her gereksiz zamanda sizde şimdi gelmiyor işte...Ne diyeceksin.
Biraz uyuyabilsen belki ilaç içmeden geçer başın?

Canım ya geçmiş olsun, şöyle biraz baktım geçmişede, inşallah bişey olmaz adama, dua et canım. Sen hamilesin üzme kendini, allah büyük. inşallah geçer bu sıkıntılar.

canım minoset in hiç bir zararı yokmuş bebeğe içebilirsin
ben günde 5-6 tane içiyordum dişim ağrıdığında çok şükür kurtuldum

Ama bak yapma böyle.. :59:

Kalk hadi bilgisayarın başından, elini yüzünü yıka bi. Çıkabiliyorsan dışarı çıkıp 10 dakika bile olsa bi temiz hava al... Kahvaltı da yapmamışsındır sen şimdi... Bişeyler de ye kendini de bebeğini de bizleri de üzme... :14:

Dısarı cıkıcam atıcam kendimi cıkamıyorum gorumcem gelicekmis arıyorum teli kapalı cıksam gelir kapıda kalır mı diye of valla deliricem sonunda..

Kahvaltı yaptım sabah dayanamıyorum ac durmaya cunku. :59:

Dısarı cıkıcam atıcam kendimi cıkamıyorum gorumcem gelicekmis arıyorum teli kapalı cıksam gelir kapıda kalır mı diye of valla deliricem sonunda..

Kahvaltı yaptım sabah dayanamıyorum ac durmaya cunku. :59:

Çık tatlım gelip kapıda kalırsa o seni arasın, sıkma kendini.
Git bi dolan gel, balkona filan çık olmadı...

Hem çok geçmiş olsun hem de hayırlı olsun oğluşun... :nazar: Duan için de kocaman bir amin diyorum. Benim de Allahımdan ilk dileğim; Allah'a hayırlı bir kul olması... İnşallah hepimizin yavruları önce Allah'a hayırlı bir kul, sonra kendilerine, bizlere, vatana millete hayırlı evlat olurlar... Sağlıkla sıhhatle...

canım çok geçmiş olsun
aynı zamanda gözün aydın

Geçmiş olsun canım, iyisin inşallah şimdi?
Oğlun da hayırlı uğurlu olsun Rabbim sizlere bağışlasın inşallah...

Teşekkeür ederim kızlar sağolun, baya korktum şakır şakır birden kanamam oldu, bir daha kesinlikle iş yapmam, arife günü, işti, misafirdi biraz yoruldum ama oğluşumdan özür diledim, o beni üzmeyecek bende onu yormayacağım anlaştık. Doğuma kadar süper dikkat. İnanın mahvoldum, ömrüm gitti.

Canım sıkma canını.Görümce her gereksiz zamanda sizde şimdi gelmiyor işte...Ne diyeceksin.
Biraz uyuyabilsen belki ilaç içmeden geçer başın?

Evet, katılıyorum. Bugun gereksiz zamanlarda yanımda biter simdi ortada yok!

Belki de uykusuzluktan da basım agrıyor olabilir. Yatıcam ama yatamıyorum ki. Kaldım boyle bos bos..

Ev darmadagın bulasıklar camasırlar.. Canım hicbisey yapmak istemiyor off :43:

Back
X