- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #17.721
Niye sana yazmıyom mu ben![]()
şaka yapıoum kısss:) ama yazmıoun tabi kızım olcak dedim hiç tebrik etmedin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sana yazmıyom mu ben![]()
merhabalar....bakıyorumda yine sayfalar ilerlemiş..bayram tatilinin acısını çıkartıyorsunuz galiba annişler:))
sayfaları hiç okuyamadaım henüz,önce bi yazıyım dedim,sonra okuamaya başlarım.
bende bugün doktordan geldim.aylık rutin kontrolümüzdü.
allahıma şükür herşey gayet iyi dedi,yine pipisini gösterdi bizimki,erkek olduğu kesinleşti.ama bir türlü yüzünü göztermedi,elleriyle kapatmış yüzünü neyapıyorsa öyle,çok da utangaç yüzünü kapatmış,şeyini açmış
doktorum dan idrar tahlili istemiştim,akıntı sorunum vardı dün bahsetmiştim,hiç enfeksiyon çıkmadı idrarda!kan tahlilide yapalım dedi,enson 3 ay önce yapmıştık kan değerlerimde iyi.
ben fazla balık yiyemediğimden balık kapsülü yazdı ocean plus(limon aromalı)
elevit i sordum :doktorum önermiyo hiç,yazmak istemedi,zorla yazdırdım ama öyle bi anlattıki kullanıp kullanmamakta kararsızım.(
bide demir hapım var zaten onu kullanıyordum bitek,birde balık kapsülü içiçem.
acaba aranızda ocean plus kullanan varmı??
doktorum 3 lü test yapmıyor,1 ay sonra ayrıntılı ultrason için muayenesine gidicez kısmetse.
onun dışında herşey iyi..
yine uzun yazdım galiba..![]()
şaka yapıoum kısss:) ama yazmıoun tabi kızım olcak dedim hiç tebrik etmedin![]()
CAnım benim çok sevindim canım ya
Hayırlı olsun oğluşun...
Demiştim sana bak erkek diye
NAsıl neler hiissettin gülüm?
Bende sabahtan beri yazıyorum kimse cevap vermiyor
Bende sadece bana yazanlara yazayım
Yada neden sadece belli kişilere yazılıyor?
Ya bana mı öyle geliyor?
Bana da öyle geliyorsa
Birde keyifsizim ki sorma
Canım fena sıkılıyor
Herkesle takışasım var
O derece yani...
Sana çok sevindim balım aama
Git gönlünce alışverişini yap
Gez eğlen
Bi döner iskender yeeeeeeeeeeee![]()
cnm bblau her zaman ki gibi hassasiyetin için tşk ederim allah tüm annelerin bebeklerini bağışlasın annelerine![]()
Canım ya aynı yerde mi hissediyorsun pırpırları? Ben hep karnımın sağ alt kısmında hissediyorum :26:
Ayy iskender demeeeeeee hala canım çekiyor doyamadım :84:
Yazma işine gelince, kaç zamandır herkese herşeyi yazmaya gayret ettim, ama dikkat ettim akşam çıkarken ya da sabah geldiğimde yazdığım selamlara belirli kişiler cevap veriyor, gözünaydın diyenler belirli kişiler, artık ben de sadece onlara yazmaya özen gösteriyorum.Kimisi geliyor kendinden bahsedip gidiyor, kim ne durumda sormuyor bile...Onlara da yazmıyom daha artıkBen de hamişim ben de alınıyorum
sagol bebişim onlar mide yanması için dıye bılıyorum ben. ben de gavısgon kullanıyorum çünkü. dün sabah evden çıkmadan süt içtim ve bi adet ekşi elma yedim. işe gelıp çıkarınca akşam yediğim balığa ve kafam kadar (abartmıyorum) dondurmaya yormuştum çünkü bu ikisi bana ağır geliyordu ilk başlarda. bugun işe geldim süt içmedim çünkü onu da ne zaman içsem çıkarıyordum bundan 1 ay önce. bi adet simit yedim çayla bırlıkte. aradan 1 saat geçince ekşi elma yedim yine ve anında başladı midem. beni elma mahvedıyor sanırım.
öffff valla o kadar rahattım ki şu 3 haftadır inşallah başlamaz yıne bulantılar kusmalar.
ama bu haksızlık yahu. ne güzel geçmişti. ben insan olmaya bile başlamıştım artık. makyaj yapıyordum saçıma fön bile çektırıyordum. bakımlı bı hamiştim 3 haftadır. ama 2 gundur yıne eski gökçe oldum. saç tepeden toplu yü
z göz şişmiş ele ne geçmişse gıyılmiş ve işe gelinmiş(
geçecek ama şekerim sadece şaka yapıyor bebişlerımız bize. şakacılarrrr...
iskender diyen ayşebahar dı di mi? ahhhh ahhhh. bı canım istedi ki sorma. bence hamiş kadınların yanında iskender dediği için ceza olarak ayşebahar hepımıze ıskoş ısmarlasın.
ha bır de hakıkaten sana katılıyorum. alınmanı da yerim... bu arada dünyam80 ne oldu? haber geldi mi ki?
adengökçe bende hissetmiyorum hiç hemde mide bulantılarım dönmüş durumda
saol canım benim..walla pek uslu sayılmaz.atışlar tekmeler kırlaa,özellikle gece başlıouruzzAnaaa yeminle görmedimTebrik ederim kızı gören azınlıktasın, inşallah güzel mi güzel, uslu mu uslu bir kız olur gözünaydın
Aslında hiç dikkat etmedim biliyomusun tatlım...Yani bugün sürekli aynı yerde oluyor,belki birkaç santim aralıklı olabilir.
Bikini bölgesi çizgisine yakın yerde.İlk de orda hissetmiştim...Sanırım sezeryan kesisinin atıldığı yer oluyor.Atma gibi böyle...
Bir de göbek deliğime yakın da bir hareketlenme oluyor bazen...
Onu da bebek hareketine yordum, nette rahmin bu haftalarda göbek deliği civarına yükseldiğini okumuştum da....
Senin nerde pırpırlar?İşte benimde o dediğin sezeryan kesisinin atıldığı yerde ama sağ tarafımda, başından beridir hep aynı yerde hissediyorum, aynen atma gibi..Dönmüyor mudur nedir anlamadım hiç.
saol canım benim..walla pek uslu sayılmaz.atışlar tekmeler kırlaa,özellikle gece başlıouruzzgece hayatını çok sewioo bizimkii..ultrasonda hiç yerinde durmadığı için zor ölçüm yapıo doktorumuzz
ama bu halleri beni daha çok sewdirioo
minik prensesim 'LİVA' hanımmm
![]()
kızlar bende biraz iş yapıyorum bi bakıyorum 2-3 sayfa olmuş
cevap veremediğim arkadaşlar oluyorsa lütfen kusura bakmasınlar
ay benimki de aynı ya. pipi uluorta açıkta surat kapalı. yerim yer onların ben bı taraflarını. (ya bu arada doktorum erkek gıbı ama bu haftalarda klitorısı şişkın olan kız bebeklerle erkek bebeklerın pipisini karıştırabılıyoruz dedı. kesın demıyorum ama erkek gıbı şimdilik dedı. sonra da gıtmedım daha doktora)
bır de bak bılmeden ıyı bişey yapıyormuşum. ben elevıtı aldım hala öylece duruyor. sevmıyorum ben ilaç kullanmayı. gerek yokmuş di mi :)) sonuçta ilaç yani.
bu arada Maşallah böyle iyi gider inşallah herşey.
gunisigimmm oğlun mu oluyor
adengökce alıntı yapmıs anca okudum, halbuki geçmişi hep okurum ya
Gözünaydın canım, hayırlısıyla gelsin, bizimkiside yüzünü hep kapatıyordu,ama 3ü 1aradası ortadaydı![]()
Amin canım benim
Beni de sersem etti o bulantılar işte.
Armut iyi gelir bulantıya diye duymuştum,denedim psikolojik mi artık fayda gördüm...
alla alla niye böyle oldu ya. bblua, demetmania, ben, sen((
kabus geri döndü yeminle... hissetme konusu da canımı sıkmaya başladı artık açık açık. burdan kızlar "ayyyy tekmeledi, ay kıpırdadı" deyınce korkuya kapılıyorum. bi bu sabah boyle ufaktan bı hareket hısseder gıbı oldum öncekılere nazaran daha kuvvetli daha gazdan zıyade hareket gıbıydı oo da uyanıkla uyuklama sırasında sabah saat 06.15 cıvarıydı...
o kadar kafama takmışım ki; geçen dua ettım uyumadan, ruyamda bebegım nasıl tekmelıyo nasıl hareket edıyo varya bı gorsen. can yaka yaka :))) az sabret da daha miniğiz bıraz buyuyeyım canını boyle alacam mı demek ıstedı nedır?
İşte benimde o dediğin sezeryan kesisinin atıldığı yerde ama sağ tarafımda, başından beridir hep aynı yerde hissediyorum, aynen atma gibi..Dönmüyor mudur nedir anlamadım hiç.
Maşallah onadarısı bizim tembellerin başına
ismi çok değişikmiş canım anlamı nedir?
puahuahauahuah 3'ü 1 arada yazmış ya. ajahahajhaj bu kız beni öldürecek benzetmeleriyle. terbiyesiz kızım bizim erkekler valla. yüz kapalı pipi ortalıkta. yiğidin malı meydanda olur dermişcesine.
aaaa bak yanımda bır adet de armutum var. ama korkuyorum çünkü şekerlı şeylerin geri dönüşümü bana mide yanması olarak yansıyor.
anlamı peygamber efendimizin mahşer günü müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...hem anlamı çok hoş hemde ismin söylenişi çok hoşumuzgidioo..banada uyuyoo,esra-liva
bu aradaa annem bunu ördürüoo yaa çok tatlı şimdi gidip doğurasım geldiEki Görüntüle 252084![]()