2012 Şubat Anneleri

:) Ben hepinizi çok merak ediyorum. Burda sanal sanal güle aynaya anlaşıyoruz ya, acaba biraraya gelsek gene böyle çen çen konuşur muyuz yoksa sus pus olup oturur muyuz onu da çok merak ediyorum :52:

Aaa evet bak ben de seni, srgmn'i,sinemaksunguru da merak ediyorum......
Bence konuşmayız biraraya gelsek :1:

Tatlım aysebahar sanırım aZeLYa55 evlendi isimli konumda gördü resimlerimi..Malum teeee çeyiz düzerken katılmıştım bu foruma :27:

o kadar becerıksızım kı boyle konularda oyle bı başlık bile bulamadım ben:)) var bende bıraz gerzeklik zaar :))

Ay koptum ben burda
Bunu yapan iki kişi annen ile baban mı:52::52::52:
Soruya bak ya:62::62::62:

Kesinlikle var canım bir bağlantın
Ben burda bazılarınızı çok merak ediyorum ya
Neye benziyorsunuz diye

hey beni merak eden var mı?:3:

sen azoşun dediği gibi narınsın sende boyle uzakdoğuya merak salan kadınların havasını sezıyorum ben. kesınlıkle sıradan olmadıgın kesın. bu arada ben de aynı safiye aylayım şekerim. benı meraik etme yani :)) ama istersen fotomu koyarım avatarıma senın için. :))

Evet hala sinirim giçmedi..
:69::69:
Bizimle gelme sen sonra gel dediler tam olarak
Bende kızdım
Sonra onlarda bana çok gıcık oldun sen dediler
Tam gidiyorlardı
Geri döndüler
Bana beraber yiyelim dediler
Bende hayır dedim...
Gidin dedim siz

Onlarda yemediler bu sefer
Biri yanımda kaldı
diğeri bindi arabasına gitti:66::66:

burdan onlara sadece yuh dıyorum. bu arada arkandayım hemşire koy tavrını mağrur ol:)) ben seni yemeğe çıkarırım... sana arkadaş mı yok be.

Ay kızlar dediğiniz gibi 10 kat uzun sürede atılıyorsa benim çocuk kafein deposu gibidir. :18: Yılların alışkanlığıdır sabah işe gelir gelmez çay içmek, içmezsem akşama kadar uyurum iş yapamam....

:( aynen... oğlumun kafası doğuştan 1 milyon oldu göruyor musun. belkı de szıyo uşak o yüzden hareket edemıiii... :)))

:1::1::1::1::1:

Bundan sonra dikkat edersin canim...

Bana hastaneden bir kitapcik vermislerdi, onda da bu detaylar yaziyordu... gunluk su kadar kafein alabilirsiniz, bu da su kadar bardak cay veya kahve demek oluyor diye...

Isterseniz bulup onu yazayim buraya....:16::16:

yaz yaz. yaz da ne kadar kötü bi anne olduğumu bir kez daha vur yzüme. hadi durma bi darbe de sen at...

:60::60::60: İnanma yavrum senin annen bir melekti :24:

ahahahauhauha. yarıldım be manyak.

Kahramanımsın kız gökçe :1:
Çok eğlenceli hatunsun he, kocan şanslı vede akıllı adammış vesselam :16:

valla akıllı olsa başkasını alırdı diye düşünuyorum. :)) ama şanlsıdır köftehor...

selamm bayanlar:)

hamile iken saç kestirmek sakıncalı diyorlarsaçlarımı kestirmem lazım denizden tuzlu sudan uçları çitt oldu ve ben birşey olur düşüncesiyle kestirmekten korkuyorum.

kestirirsen bebeğin ömrü kısa olur derler...??

aynen rapunzel gıbıyım. pencereden saçımı salsam kocamı eve atabılırım o derece.. ama kestıremıyorum korkumdan :(

:) Ben hepinizi çok merak ediyorum. Burda sanal sanal güle aynaya anlaşıyoruz ya, acaba biraraya gelsek gene böyle çen çen konuşur muyuz yoksa sus pus olup oturur muyuz onu da çok merak ediyorum :52:

Oooohhh değme keyfimize o zaman ne iyi olurdu :1: Sanalda bu kadar anlayışlı hoşgörülüysek birbirimize, yanyanayken kanka olurduk yaw :27:

Allah hamile olupta çalışmak zorunda kalan herkezin yardımcısı olsun ne yazıkki iş yerlerinde anlayışlı arkadaş bulmak çok zor bizi anlamak için hamile olmaları gerekiyor :31:

Amin canım ya
Allah yardımcımız olsun

Ben bennnnnn :52::52::52: Merak ediyorum, kafamda çok fit, narin yapılı bir kadın var :23:

Yorumun doğru kuzu
Sarışın esmer kumral?
Tatar çerkez manav?:60::60:
Deli miyim neyim ben ya?
Bugün iyi değilim...:9:

Sen benim gözümde kumralsın ama
Sarışın değil
Saçların uzun omuzdan aşağı ama belde değil
Makyaj yapmayı sevmiyorsun bi ruj bi kalem gibi
Bi de annen bebeğe istemediğin herşeyi alacak diye
Bebeğin odasının tamamını aldın ya:52:
Ben hala ordayım:1:
Süpersin kız
Annenden korkuna:1:
Oğlunun odasına duvarkağıdını bile kendin seçtin
:9::9:Sevdim ben seni
[/I
]

:60::60::60: İnanma yavrum senin annen bir melekti :24:

Bunu beğendim
Bblau bunu beğendi :46::46::46::46:

Bende beğendim:66:

Ya bu kitapçıktır, cd'dir veren hastanelere hastayım ben ya.Benim doktorum nye bana bişey vermiyor,sırf bu yüzden bırakıcam he kadını.
:37:

ahahahah hatun cdye taktı kafayı:))) kız sana cd vermedıler mi daha? istesene. ben kızımın ilk kısa metraj filmini siz çekin istıyorum de doktoru havaya sok... bak nasıl anında sinan çetin gibi havaya girecek...

ben herkesın yerıne konuşurum valla. yeterki insan olsun. bende o potansiyel var. eşimin acayip sessiz bi adam olduğunu söylemiş miydim?

kız konuşmaz olur muyuz? hepımız hamıleyız. hepımızın şu 4- 5 ayda başından gecen onca olay var. herkes bşey dese o oo konu bitmez valla.

Oooohhh değme keyfimize o zaman ne iyi olurdu :1: Sanalda bu kadar anlayışlı hoşgörülüysek birbirimize, yanyanayken kanka olurduk yaw :27:

Ehehheee bence biz birbirimizi gaza getirip, çay da yapalım bi, ay aman dur kola da içelim azıcıktan noolcak ki falan diye diye sabahtan akşama yasaklanan ne varsa birbirimizden cesaret alıp yer içerdik. :9:

Face de de bir grup kuracaktık ama sanırım yattı o iş dimi... Gerçi ben artık face de nerdeyse hiç yok gibi birşeyim, ya toplantıdayım ya iş yapıyorum ya da burdayım :9:

o kadar becerıksızım kı boyle konularda oyle bı başlık bile bulamadım ben:)) var bende bıraz gerzeklik zaar :))

Boşveeerrr yorma kendini zaten o zaman narindim şimdi en son göbüşlü Bursa hatırası resmimi koyayım :27:

$312670_10150306210048048_766813047_7967829_3759307_n.webp

Yalnız resmimi koymadım çalıp açık sitelerde kullanmasınlar die :60: Gerçi bu koca göbeği koysalarda kim tıklar dimi :27:

ahahahah hatun cdye taktı kafayı:))) kız sana cd vermedıler mi daha? istesene. ben kızımın ilk kısa metraj filmini siz çekin istıyorum de doktoru havaya sok... bak nasıl anında sinan çetin gibi havaya girecek...

ben herkesın yerıne konuşurum valla. yeterki insan olsun. bende o potansiyel var. eşimin acayip sessiz bi adam olduğunu söylemiş miydim?

kız konuşmaz olur muyuz? hepımız hamıleyız. hepımızın şu 4- 5 ayda başından gecen onca olay var. herkes bşey dese o oo konu bitmez valla.

Hhhhhh çok şirinsin yaaa. Ben eşimle tanışana kadar çok konuşurdum. Ne zaman eşimle tanıştım, yani kendimden çok konuşan birini gördüm, o gün bugündür öyle dut yemiş bülbül gibiyim demek isterdim ama pek öyle de değilim de eskiye nazaran daha sessizim :1: Çok konuşmayı sevmiyorum artık. Konuşmaktan sıkılıyorum bir de :1: Deli miyim ne...

Amin canım ya
Allah yardımcımız olsun

Yorumun doğru kuzu
Sarışın esmer kumral?
Tatar çerkez manav?:60::60:
Deli miyim neyim ben ya?
Bugün iyi değilim...:9:

Sen benim gözümde kumralsın ama
Sarışın değil
Saçların uzun omuzdan aşağı ama belde değil
Makyaj yapmayı sevmiyorsun bi ruj bi kalem gibi
Bi de annen bebeğe istemediğin herşeyi alacak diye
Bebeğin odasının tamamını aldın ya:52:
Ben hala ordayım:1:
Süpersin kız
Annenden korkuna:1:
Oğlunun odasına duvarkağıdını bile kendin seçtin
:9::9:Sevdim ben seni
[/I
]

Bunu beğendim

Bende beğendim:66:

Ay çok tatlısın ya :70: Çok güldüm okurken Allah da seni güldürsün :60: Tahminlerin tuttu, koy bi resim merak ettim ama :52:

ahahahah hatun cdye taktı kafayı:))) kız sana cd vermedıler mi daha? istesene. ben kızımın ilk kısa metraj filmini siz çekin istıyorum de doktoru havaya sok... bak nasıl anında sinan çetin gibi havaya girecek... .

Sorayım valla. Ama benimki kendi muayenehanesi,hastaneye bağlı değil.
Öyle pek afili alet edavatları yok,vermez belki cd.Bi araştırayım da başka hastaneye gideyim olmazsa :27:
Cd aşerdim he iyice…

Başımızdan geçenleri anlatcaksak,benimki yarım gün sürer muhtemelen :9:

yaz yaz. yaz da ne kadar kötü bi anne olduğumu bir kez daha vur yzüme. hadi durma bi darbe de sen at...

:60::60::60::60::60: ayyy kendimi kotu hissettimmmm, sen cok icmiyorsundur zaten bence... benim dedigime bakma...:1::1:

Öööööf beğen butonu nere gitmiş yaaaa.... Kızlar benim acele çıkmam gerek gene toplantı var. Hey Allahım yaaa. Hadi öptüm hepinizi kendinize bebişlerinize iyi bakın. Muaaaaaaaaaaaah

Ya bu kitapçıktır, cd'dir veren hastanelere hastayım ben ya.Benim doktorum nye bana bişey vermiyor,sırf bu yüzden bırakıcam he kadını.

Daha yeni gördüm ama bayramda aklıma gelmedi :50:
İstanbulda varmıdır acaba....
Valla benim kız oğlan çıkarsa eşim kalpten gitmesin sonra Allahım sen koru :37:

Canım Allah eşini korusun...
Yavrunu bağışlasın

bence bunu denemek lazım
Denemeden asla bilemeyeceğiz

Ben de ben de...
Ben bi de adengökçeyle pikelopatı merak ediyorum....
Limon'u da merak ediyorum bi de....
Başka varmı merak ettiğim du bi düşüniiimmmm :44:

Kız bende seni merak ediyorum adeni pikeyi eleferayı
benim olanı, adeseyi, litthlesunshine günışığım
oyelkenı srgmn müjdesi azelya karmax ve limonu çok merak ediyorum

Ay koptum ben burda
Bunu yapan iki kişi annen ile baban mı:52::52::52:
Soruya bak ya:62::62::62:

Kesinlikle var canım bir bağlantın
Ben burda bazılarınızı çok merak ediyorum ya
Neye benziyorsunuz diye

hey beni merak eden var mı?:3:

sen azoşun dediği gibi narınsın sende boyle uzakdoğuya merak salan kadınların havasını sezıyorum ben. kesınlıkle sıradan olmadıgın kesın. bu arada ben de aynı safiye aylayım şekerim. benı meraik etme yani :)) ama istersen fotomu koyarım avatarıma senın için. :))

Evet hala sinirim giçmedi..
:69::69:
Bizimle gelme sen sonra gel dediler tam olarak
Bende kızdım
Sonra onlarda bana çok gıcık oldun sen dediler
Tam gidiyorlardı
Geri döndüler
Bana beraber yiyelim dediler
Bende hayır dedim...
Gidin dedim siz

Onlarda yemediler bu sefer
Biri yanımda kaldı
diğeri bindi arabasına gitti:66::66:

burdan onlara sadece yuh dıyorum. bu arada arkandayım hemşire koy tavrını mağrur ol:)) ben seni yemeğe çıkarırım... sana arkadaş mı yok be.

:( aynen... oğlumun kafası doğuştan 1 milyon oldu göruyor musun. belkı de szıyo uşak o yüzden hareket edemıiii... :)))

ahahahauhauha. yarıldım be manyak.

valla akıllı olsa başkasını alırdı diye düşünuyorum. :)) ama şanlsıdır köftehor...

aynen rapunzel gıbıyım. pencereden saçımı salsam kocamı eve atabılırım o derece.. ama kestıremıyorum korkumdan :(

canımsın ya
safiye aykla mısın gerçekten bak bakıyorum netten :1:
Söylediklerin çok hoş canım
keşke yanımda olsan
saçlarına ayrıca bittim bu arda
rapunzelllllllllllllll

ayşebahar çerkez misin yoksa?
Çerkez var mı kızlar aranızda?

Canım çerkez değilim ama sülalemizde var çerkez...
Ben buranın yerlisiyim..
Tatarlık manavlık çerkezlik yörüklük ve türkmenlik var bende
Karıştırmışlar ortaya karışık yapmışlar:1:

Boşveeerrr yorma kendini zaten o zaman narindim şimdi en son göbüşlü Bursa hatırası resmimi koyayım :27:

Eki Görüntüle 252104

Yalnız resmimi koymadım çalıp açık sitelerde kullanmasınlar die :60: Gerçi bu koca göbeği koysalarda kim tıklar dimi :27:

göbeğine kurban senin beeee.... kız o ne tatlı bi göbek. valla bak keyfım yerıne geldi işte. sanıyordum ki bı benım göbek göbek gibi göbek. meğersem baya baya çıkmış herkesin göbekleri. süper süper... :nazar:

Sorayım valla. Ama benimki kendi muayenehanesi,hastaneye bağlı değil.
Öyle pek afili alet edavatları yok,vermez belki cd.Bi araştırayım da başka hastaneye gideyim olmazsa :27:
Cd aşerdim he iyice…

Başımızdan geçenleri anlatcaksak,benimki yarım gün sürer muhtemelen :9:

ahahahha valla en olmadı ben bı cd çekip yollayacam sana. ama iste gerçekten de harıka bişey çünkü. durup durup izlenesi.

:60::60::60::60::60: ayyy kendimi kotu hissettimmmm, sen cok icmiyorsundur zaten bence... benim dedigime bakma...:1::1:

:))) içiyorum içiyorum...

Back
X