2012 Şubat Anneleri

simdi hastaneden mektup geldi...

idrar testimin sonucu cikmis... (sonucunu gizli tutuyorlar...:84::84::84::84:) sonucu herneyse, yeniden yapilmasi gerekiyormus... bir ara hastaneye gitmem gerekmis... mis.. mis...

gerildim ben yine...:18::18::18::18::18::18:

gerilme dur hele bi soluklan. da niye gizli pardon o'nu anlayamadım. varya yüzde bimilyonbinbeşyüz iddaya girerim kaybetiler testi o yüzden gelip bir daha yaptırın diyorlar. özelse bir de hastane yediremıyorlar bence kendılerıne...

sensin evet canım

çıkmam lazım msjları alıntılayıp evde yazacam

Hayırdır inşallah, kötü bir durum yoktur umarım.

Limon_ik canım maşallah :nazar: Bu arada resmi silsen de kalıyor :26:

azelya fotografınla avatardaki bebek resmi çok benziyo senin oglan olmasın ooo:62:

:))) Ay bunu duymak beni mutlu etti, ben de beni andırıyor diye koymuştum, inşallah öyle tatlı olur :9:

Son düzenleme:
teşekkür ederim. inan içimden gelenleri söylüyorum. insan böyle şüphecilikle sadece paranoyalarını azdırıyor ve iyi geçecek günü de kötü yapıyor:) bir de adamcağızın sen aradığında mutlu mesut o telefonu açmasını mı yoksa eyvah yeliz arıyor yine kasıp kavuracak ortalığı demesini mi tercih edersin:) ne kendini ne bebeişini ne de eşini yor ;)

4.5 aylık hamileyim ben haftaya 5. ayımıza giricez inşallah. evet bir kızım olacak inşallah :D sen peki kaç aylıksın? cinsiyetini öğrenebildin mi?

benimkide 17 haftalık cnm cinsiyeti 2kez baktı farklı farklı zamanlrda erkek dedi,eşim feci şekilde kızz istiyor değişir dşüncesiyle bekliyoruz randevum 20sinde ozaman yine erkek derse ki bence erkek olacak erkek deyince genelde değişmiyor diyorlar ilk bebeğimiz Allah sağlıklısını versin ama olurda kızzz olursa sevinçten havalara uçacak eşim...:52::52:

bilmem ki... mektupta yazmamislar... idrar testinin sonucuna gore, bir daha yapilmasi gerekiyor yaziyor...:84::84::84: gittigimde sorusturmam gerekecek, nedenini...:18::18::18:

herseyleri sir zaten bunlarin... kan testi sonuclarimi da bana vermemislerdi, sadece hersey normal demislerdi, nelerin kontrol edildigini bile bilmiyordum... zorla print out'unu aldim...:84::84::84:

Canım idrar testinde ne çıksın ki?
Muhtemelen kültür miktarı yeterli değildir, yada orta idrardan vermediysen uygun değildir numune...
Tansiyonun yüksek miydi peki?

benimkide 17 haftalık cnm cinsiyeti 2kez baktı farklı farklı zamanlrda erkek dedi,eşim feci şekilde kızz istiyor değişir dşüncesiyle bekliyoruz randevum 20sinde ozaman yine erkek derse ki bence erkek olacak erkek deyince genelde değişmiyor diyorlar ilk bebeğimiz Allah sağlıklısını versin ama olurda kızzz olursa sevinçten havalara uçacak eşim...:52::52:

sağlıklı olsunlar da inşallah en önemlisi o :) erkekler kucakların almadan anlayamıyorlar baba olduklarını o yüzden kız erkek diye istekte bulunabiliyorlar. sağlıkla, hayırlısıyla kolayca geçsin şu süreç de bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım hepimiz:)

:))) Ay bunu duymak beni mutlu etti, ben de beni andırıyor diye koymuştum, inşallah öyle tatlı olur :9:

benim oglum herseyiyle babaya benziyor kopya gibi buda bana benzer inşallah senin oglan gibi:))

Ya siz alışveriş yapmaya başladınız mı ben daha hiç bişey almadımm ne alacagımı nelerin ilk alınması lazım onuda bilmiyorum birde ben hiç kilo almıyorum sizce iyi beslenmiyor muyum??????

Başlamak mı öhöm öhöm :27: Bitti biticek diyim ben sana :1:
İlk başlarda pişik kremlerini, banyo küvetini, havlusunu, şampuanlarını, yeni doğan bezlerini alabilirsin, onun haricinde hastane çıkışı alabilirsin, birkaç çıtçıtlı body, tulum birkaç tane, günlük gezmelik battaniye, ay çok şey var alınacak yani şimdiden başla hepsini yekün almak tuzluya gelir.

bilmem ki... mektupta yazmamislar... idrar testinin sonucuna gore, bir daha yapilmasi gerekiyor yaziyor...:84::84::84: gittigimde sorusturmam gerekecek, nedenini...:18::18::18:

herseyleri sir zaten bunlarin... kan testi sonuclarimi da bana vermemislerdi, sadece hersey normal demislerdi, nelerin kontrol edildigini bile bilmiyordum... zorla print out'unu aldim...:84::84::84:

Allah allah, umarım bir aksilik yoktur, olduğunu da pek sanmıyorum olsa bildirmeleri lazım onu da.

gerilme dur hele bi soluklan. da niye gizli pardon o'nu anlayamadım. varya yüzde bimilyonbinbeşyüz iddaya girerim kaybetiler testi o yüzden gelip bir daha yaptırın diyorlar. özelse bir de hastane yediremıyorlar bence kendılerıne...

Mantıklı aslında :26:

yok burda devlet hastanesi bu... gidince sorusturcam bakalim... boyle bilinmezlik cok kotu...

31 yıl 16 gün 16 saat yewrım…Her yıl estetik oluyorum,ajdanın yolundayım :37:
Yatmam geldi deyince, ben eşime bil bakalım neyim geldi diyorum cevap fiks: Çişin :49:

havalara bakkk yaa... :))) ne diyim ama 31 gıbı değilsin hakıkaten. offf çiş deme bana ya. geceleri kara zindan sürekli çiş çiş çiş...

acıktım :(

Teşekkür ederim cnm..
Eklentiyide sildim galiba..
Bak bakayım görünüyor mu hala..:27:
Beceremedim mi :17:

Limoooonnnnnnnn......Vaysssssss.....
Sen de mi 18 yaşındasın kız yoksa :nazar:
Manken kaynıyo topik vallahi :nazar:

Teşekkür ederim cnm ..
Ben olduğumdan küçük gösteriyorum zaten..
Yani herkes öyle diyor..
Ama senin kadar küçük göstermiyorum heralde..
Sende çok tatlısın..

Canım idrar testinde ne çıksın ki?
Muhtemelen kültür miktarı yeterli değildir, yada orta idrardan vermediysen uygun değildir numune...
Tansiyonun yüksek miydi peki?

tansiyonum normal cikmisti... orta idrardan vermedim aslinda... sonradan aklima geldi... cok onemli diildir diye dusundum... insallah ondandir...

benim oglum herseyiyle babaya benziyor kopya gibi buda bana benzer inşallah senin oglan gibi:))

Genelde babaya benziyorlar ya :26: Bi gözünü benden alsın gerisi mühim değil :27: Rüyamda eşimin elinden tutup bebek odasına götürüyordum, bak gördün mü bana benziyor diyordum bebeğime bakıp, o kadar takmışım yani rüyalarıma girdi :1:

devletse kesin kaybettiler ayak yapıyolar. hayır bi idrar testi sonucunda ne çıkar ki. allah korusun belki bıraz şeker, biraz ıltıhap... bunun için bı daha gelın yapacaz deyıp sonuçları bıldırmemek ne demekmiş.

valla sızı mahkemelerde süründürürüm benim avukat tanıdıklarım var de. hatta almanyada halam var de kız.
kaybettiler hemşire anlarım ben...

sağlıklı olsunlar da inşallah en önemlisi o :) erkekler kucakların almadan anlayamıyorlar baba olduklarını o yüzden kız erkek diye istekte bulunabiliyorlar. sağlıkla, hayırlısıyla kolayca geçsin şu süreç de bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım hepimiz:)

amin canım hepimizin inşallah mutlu bir şekilde tamamlayalım devremizi:) walla nasıl geçti anlamadım 4 ay yarısı bitti sayılır:49:

Back
X