2012 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim cnm..
Eklentiyide sildim galiba..
Bak bakayım görünüyor mu hala..:27:
Beceremedim mi :17:

Teşekkür ederim cnm ..
Ben olduğumdan küçük gösteriyorum zaten..
Yani herkes öyle diyor..
Ama senin kadar küçük göstermiyorum heralde..
Sende çok tatlısın..

Silmişsin tebrik ederim :) :23:

selam guzel annelerrr
bayadır giremıyodum tatıldeydım sonrada hasta oldum
ozledım burayıda sızlerıde
hersey yolundadır ınsallahhhhhhh

arkadaslar size birşey sormak istiyorum.Benim karnım dün geceden beri ağrıyor.gittikçe de ağrı şiddetleniyor.14 haftalık hamileyim sat 22 mayıs.Sizce bu ağrı neden olur?Başka bir şikayetim yok..Dr. gitmeme gerek var mı ? Cevap verirseniz sevinirim.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor:(

arkadaslar size birşey sormak istiyorum.Benim karnım dün geceden beri ağrıyor.gittikçe de ağrı şiddetleniyor.14 haftalık hamileyim sat 22 mayıs.Sizce bu ağrı neden olur?Başka bir şikayetim yok..Dr. gitmeme gerek var mı ? Cevap verirseniz sevinirim.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor:(

agrının nedenleri hakkında pek fıkrım yok
eger gecmezse doktora gıdersın yarın ama korkucak bısey yok ıcını ferah tut

bazen benim de oluyor. ama sürekli olmadığı için doktora gitmedim. bir sonraki kontrolümde bahsetmeyi düşünüyorum. umarım ciddi birşey değildir tabi :26:

kızlar ben kaçtım. herkese iyi akşamlar. öpüyorum sizi. çok konuştum bugün yoruldum off gidip yatayım..

karnı ağrayan arkadaş çok anormal bi ağrıysa bi doktoruna gözük derim.

siyuuuuuuuuuu:21:

agrının nedenleri hakkında pek fıkrım yok
eger gecmezse doktora gıdersın yarın ama korkucak bısey yok ıcını ferah tut

bazen benim de oluyor. ama sürekli olmadığı için doktora gitmedim. bir sonraki kontrolümde bahsetmeyi düşünüyorum. umarım ciddi birşey değildir tabi :26:

kızlar ben kaçtım. herkese iyi akşamlar. öpüyorum sizi. çok konuştum bugün yoruldum off gidip yatayım..

Saolun kızlar ..Ben yine de bi gideyim diyorum bu akşam dr.'a .Yarın durumu yazarım.Umarım gerçekten birşey yoktur.

canım ben normal diye biliyorum

görüşürüz canım yarın kendine dikkat et

Nasıl bir ağrı bu ve yeri nerde? Regl ağrısına benzer bir ağrı mı yoksa, hani bağırsaklarımız bozulduğunda ağrır ya karnımız öyle mi?

orta idrar ne demek yaaawww

Tahlil verirken, önce biraz çişimizi ediyoruz, sonra kaba ediyoruz biraz, sonra tekrar tuvalete etmeye devam ediyoruz.
Çişimizin ortasını koyuyoruz kaba yani :27:
Biraz iğrenç oldu ama :))))

selam guzel annelerrr
bayadır giremıyodum tatıldeydım sonrada hasta oldum
ozledım burayıda sızlerıde
hersey yolundadır ınsallahhhhhhh

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun neyin vardı?

havalara bakkk yaa... :))) ne diyim ama 31 gıbı değilsin hakıkaten. offf çiş deme bana ya. geceleri kara zindan sürekli çiş çiş çiş...

acıktım :(

Çok havalıyımdır havam batsın :63:
Yok kız çöktüm son 2-3 senedir. Adam çökertti beni :33:
Şakası bi tarafa da babam vefat ettikten ve düşük yaptıktan sonra çöktüğümü hissediyorum, gösteriyorum bence yaşımı....

Teşekkür ederim cnm ..
Ben olduğumdan küçük gösteriyorum zaten..
Yani herkes öyle diyor..
Ama senin kadar küçük göstermiyorum heralde..
Sende çok tatlısın..

Teşekkür ederim canım :16:
Eskiden hep küçük gösteriyosun derlerdi,hatta eşimle ilk tanıştığımızda (25 yaşındaydım ve onun çalıştığı şirkete ben yeni başlamıştım) bana "Sen mühendis misin şimdi?:53:" demişti, evet deyince "Ama çok küçüksün sen yaaa" deyivermişti.Lise stajeri sanmış beni, ki ben kendisinden 1,5 yaş da büyüğüm :62::66:
Ama çöktüm son zaman bence....

evet şekerim size dedim zaten maşallahınız var valla..:))
limonda çok güzel,eşiylede çok yakışmışlar.
allah herkesi mutlu,mesut,bahtiyar etsin:)))

Amin canım cümlemizi inşallah.

Nasıl bir ağrı bu ve yeri nerde? Regl ağrısına benzer bir ağrı mı yoksa, hani bağırsaklarımız bozulduğunda ağrır ya karnımız öyle mi?

Tahlil verirken, önce biraz çişimizi ediyoruz, sonra kaba ediyoruz biraz, sonra tekrar tuvalete etmeye devam ediyoruz.
Çişimizin ortasını koyuyoruz kaba yani :27:
Biraz iğrenç oldu ama :))))

anaaa ilk kez duydum azını tuvalete edince noluyo :60::60:

Back
X