2012 Şubat Anneleri

olur mu oyle sey uzuluyorum ama boyle deme :59:

O an kimi gorsem yazıyorum iste iyi degilim ki herkese bakamıyorum :59:

Sizler olmasanız ben nasıl atlatırdım ki bugunu.. Butun gun evde oturup aglıyor olurdum sizlerle konusmasaydım..

dünyam gecmıs olsun canım esınede sanada bebegınızın kısmetıne kapanır ınsallah bu olay zaten fazla bırseyı yokmus rahatla canım uzme kendını.

günaydınnn
nerdesiniz millettt

kimseler yok
yeni sezon dizileri başladı ya
herkes seyrediyor herhalde bugün de ayakta uyuyor
bende dizi seyretçem diye geç yattım yaa üfff

:)) günaydın yavrukuşlar... güzel bi gün. dünyam80'in durumuna sevindim. bebeğimin hareketlerini hisseder gibiyim dün akşamdan beri. (çok konuşunca oluyor zaar)

diziler başladı evet. osman'ın "nıhaaaaaaaaaaa ahaaaaaa hooooooooooo" diye ağlaması yardı beni ya. ehehehe.

Gebelik döneminde ilaç kullanımı

Doktorunuz size çeşitli nedenlerle ilaç kullanmanız gerektiğini söylemiş olabilir. Gebelikte en sık kullanılan ilaçlar bulantı gidericiler, vitaminler, demir ilaçları, ağrı kesiciler, mide ilaçları ve antibiyotiklerdir. Doktorunuzun size önerdiği ilaç sizdeki tıbbi bir durumu gidermek için olabileceği gibi (enfeksiyonlar, kansızlık), sizin konforunuzu sağlamak için de olabilir (bulantı gidericiler, mide ilaçları). Tıbbi durumlara yönelik ilaçlar mutlaka kullanmanız gerekli olan ilaçlardır. Örnek olarak bir idrar yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanacağınız ilaç sizin erken doğum yapma riskinizi azaltacaktır ve başta penisilin ve sefalosporin grubu antibiyotikler olmak üzere gebelikte kullanımı güvenli olduğu bilinen ilaçlar mevcuttur. Konforunuzu sağlamaya yönelik ilaçlar da yine bebeğinize zarar verme ihtimali olmadığı düşünülen ilaçlardır.

Gebelik döneminde hemen her şikayet ve durum için güvenle kullanılabilecek bir ilaç vardır ve kar/zarar oranı sizin lehinize olduğunda bu ilacı mutlaka kullanmalı ve suçluluk duymamalısınız. "Ben katlanırım, yeter ki bebeğime birşey olmasın" düşüncesini atmalı ve doktorunuza güvenmelisiniz.

bende izledim ama yarısında uyumuşum..
off napıyım yaaaa, ben çok yoruluyorum akşama kadar yazışmaktan heralde:37:

ben zorladım kendimi :1:

:)) günaydın yavrukuşlar... güzel bi gün. dünyam80'in durumuna sevindim. bebeğimin hareketlerini hisseder gibiyim dün akşamdan beri. (çok konuşunca oluyor zaar)

diziler başladı evet. osman'ın "nıhaaaaaaaaaaa ahaaaaaa hooooooooooo" diye ağlaması yardı beni ya. ehehehe.

osmanın ağlaması gerçekten çok komikti o neydi öyle yaaa

Gebelik döneminde ilaç kullanımı

Doktorunuz size çeşitli nedenlerle ilaç kullanmanız gerektiğini söylemiş olabilir. Gebelikte en sık kullanılan ilaçlar bulantı gidericiler, vitaminler, demir ilaçları, ağrı kesiciler, mide ilaçları ve antibiyotiklerdir. Doktorunuzun size önerdiği ilaç sizdeki tıbbi bir durumu gidermek için olabileceği gibi (enfeksiyonlar, kansızlık), sizin konforunuzu sağlamak için de olabilir (bulantı gidericiler, mide ilaçları). Tıbbi durumlara yönelik ilaçlar mutlaka kullanmanız gerekli olan ilaçlardır. Örnek olarak bir idrar yolu enfeksiyonu tedavisinde kullanacağınız ilaç sizin erken doğum yapma riskinizi azaltacaktır ve başta penisilin ve sefalosporin grubu antibiyotikler olmak üzere gebelikte kullanımı güvenli olduğu bilinen ilaçlar mevcuttur. Konforunuzu sağlamaya yönelik ilaçlar da yine bebeğinize zarar verme ihtimali olmadığı düşünülen ilaçlardır.

Gebelik döneminde hemen her şikayet ve durum için güvenle kullanılabilecek bir ilaç vardır ve kar/zarar oranı sizin lehinize olduğunda bu ilacı mutlaka kullanmalı ve suçluluk duymamalısınız. "Ben katlanırım, yeter ki bebeğime birşey olmasın" düşüncesini atmalı ve doktorunuza güvenmelisiniz.

ben kullanmıyorum verrdiği hiç bi ilacı. kanamam olduğunda progestan vermişti bana o'nu bile yalandan arada içtim. elevitmiş, demir hapıymış bilmem neymiş ı ıhhh. çünkü bana eleviti öneren ankaradaki doktor sırt spazmım için kullandığım ilaç için; bence kullanma ilaçlar psikolojiktir biraz dedi. 5 dakika sonra bana elevit yazdı :)))

bende über süpersonık bı zekaya sahip olduğumdan dolayı " aha dedım dohtor biy yakaladım bu ne perhız edım ne lahana turşusu. psikolıjık deyon ama ilaç yazıyon" dedım. haklısın dedi sustu başını öne eğdi.

en son yanından çıkarken anneme; bence sizin hastanızın durumu psikolıjık bı bakırköye gıdın dedıgını duydum...

ben kullanmıyorum verrdiği hiç bi ilacı. kanamam olduğunda progestan vermişti bana o'nu bile yalandan arada içtim. elevitmiş, demir hapıymış bilmem neymiş ı ıhhh. çünkü bana eleviti öneren ankaradaki doktor sırt spazmım için kullandığım ilaç için; bence kullanma ilaçlar psikolojiktir biraz dedi. 5 dakika sonra bana elevit yazdı :)))

bende über süpersonık bı zekaya sahip olduğumdan dolayı " aha dedım dohtor biy yakaladım bu ne perhız edım ne lahana turşusu. psikolıjık deyon ama ilaç yazıyon" dedım. haklısın dedi sustu başını öne eğdi.

en son yanından çıkarken anneme; bence sizin hastanızın durumu psikolıjık bı bakırköye gıdın dedıgını duydum...

hatırlıyormusun benim 2 ay göğsüm çok ağrıdı ve aşırı öksürük vardı
ozaman bende dr verdiği ilaçları ilk başta içmedim
sonra kadın doğumcu da dahiliye ci de kızdılar
sonuçta hastalığı ilerletmiş oluyorsun ve bunun bebeğe daha çok zararı oluyor diye

osmanın ağlaması gerçekten çok komikti o neydi öyle yaaa

çocuğun içine şeytan kaçırmışlar bu sezon... ağlama duvarı edindi çocuk kendine bu yaşta. çömüp çömüp böğrecek bu sezon osman demedi demeyin.

bööööööööiaaaaaaa... yeminle yok böyle stil ağlama efekti..

olur mu oyle sey uzuluyorum ama boyle deme :59:

O an kimi gorsem yazıyorum iste iyi degilim ki herkese bakamıyorum :59:

Sizler olmasanız ben nasıl atlatırdım ki bugunu.. Butun gun evde oturup aglıyor olurdum sizlerle konusmasaydım..

CAnım ...
Sen nasıl üzüldüysen...
Bir düşün...
Ben.. screamaway ve kahogulo...
Sana yazmışız üçümüzde ama cevap vermemişsin...

İşte inan o esnada bizde acaba bizimle konuşmak mı istemiyor diyoruz?
Hani Avrupa Yakası diye bir dizi vardı...
Orda pijamalı kapıcı derdi"Yoksa beni beğenmiyor musunuz?" diye ya
Onu demek geliyor o esnada inan ki dilime:53::60:

Sonuç güzel sonuçlanmış sizin için önemli olan da bu
Keyfini çıkar:34:
Dunyam bana da cevap vermemisti.... Aysebaharciim, aksamustu soyledigin seyi daha iyi anladim....:26:

:34::34::54::54::54::54:

günaydın kızlarrrr :70:

Günaydın ikiz anası
günaydınnn
nerdesiniz millettt

Günaydın kız resmin harika bende ekledim kızlar....:52:

Günaydın sana da
Anjelina diyordu di mi sana Azelya
Azelya geç gelir di mi
Gelsin o da

Ay o ne ağlamaydı:40:

çocuğun içine şeytan kaçırmışlar bu sezon... ağlama duvarı edindi çocuk kendine bu yaşta. çömüp çömüp böğrecek bu sezon osman demedi demeyin.

bööööööööiaaaaaaa... yeminle yok böyle stil ağlama efekti..

niye bu kadar itici yapmışlar bende anlamadım
acaba sevimli olduğunu mu sanıyorlar o ağlama şeklinin

sana da günaydınlar ayşebaharcan.

gelir gelir azelya birazdan. dünyam da gelir. diğerleri de geldi mi tamamlanır kadro.

bu arada cevap verip vermeme konusuna takılmış durumdayım ben. boşverin yahu :)) ha bir de kızın acısı vardı kafası dagınık yoksa dunyam ayırmaz ınsan. size denk gelmiş dıyelım.

midem feci yanıyor bu sabah.

Günaydın milleeeeeeeeeeeeet, herkesler iyidir inşallah ve bugün güzel bir gün olur umarım.

Hepiniz fotolarınızı koymuşssunuz, valla bu platform artist kaynıyormuş da haberimiz yokmuş :1: :1: Bende mi koysam aceba kıskandım sizi... :)

Dünyam, çok sevindim tatlım, gözünüz aydın. Adam da en kısa zamanda toparlar umarım.

Juweline, canım, sana da ablandan dolayı çok geçmiş olsun... Çok üzüldüm ama, demek ki kader böyle imiş. Vardır bunda da bir hayır...

Adese'cim, geçmişi ancak okuyabildim, baban için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...

günaydın ayşebakarcım 4 çocuk anası :70:

Günaydın canım..
Dişinden bir daha bahsetmedin...
O cuma gittin mi?
Kurtuldun mu dişinden?
Şİmdi nasılsın?

Bebeişinin cinsiyetleri için kız demiş miydim sana?

sana da günaydınlar ayşebaharcan.

gelir gelir azelya birazdan. dünyam da gelir. diğerleri de geldi mi tamamlanır kadro.

bu arada cevap verip vermeme konusuna takılmış durumdayım ben. boşverin yahu :)) ha bir de kızın acısı vardı kafası dagınık yoksa dunyam ayırmaz ınsan. size denk gelmiş dıyelım.

midem feci yanıyor bu sabah.

Canım...Elefera da yok bu sabah...O da erkenciydi ya
Cevap verip vermeme konusuna takılma canım..
Ben dün sadece o msjımda değil...
Daha önce de yani dün sabahta öğle de dünyam80a msj yazdım..
Hatta ben resmini yeni görmüştüm..
O koca göbekli resmini...
:60::60:
Ama çok tatlı çıkmış böyle bakışı masum...:69:
Ona yazdım..
Ona da cevap yazmadı...

Sonra baktığımda aslında benim mesajımın altında ve üstünde yazanlara cvp
Verildiğini görünce tepki verdim..

Yoksa ne sen takıl ne ben ne başkası...:34::34:
Dün inan bende iyi değildim...
Hepimiz hamileyiz hepimiz hassasız
Ve bizi bizden başkasının anlamasını beklemiyorum zaten....

Dün öğlen sen bizimle yemeğe gelme diyen arkadaşlarımın hiç hemde

Günaydın hanımlar:)

haftayı ortalamış olmanın keyfiyle size sesleniyorum. ben dizi mizi izleyemiyorum maalesef. akşam 9-9:30 gibi izlerken uyuyakalıyorum. bir arkadaşım hamilelikteki uyku düzenine bebeğin anne karnında alıştığı ve doğduktan sonra da bu düzende uyuduğunu söyledi. kendi oğlu öyle uyuyormuş:) darısı başımıza diyelim:)

bu arada Dünyam 80 geçmiş olsun, iyi haberlerine sevindim.

Back
X