Günaydın kızlar, şöyle bi hızla göz gezdirdim geçmişe…
İnşallah hepiniz iyisinizdir…Bizim şirketten bir arkadaş kahvaltı hazırlamış sağolsun birkaç arkadaş kahvaltı ettik, valla çok iyi geldi.
Günaydın arkadaslar hepinize;
Dün karın ağrısından dolayı dr a gitmeye karar verdim.Önce devlet hast. gittim .KAdın tutturunca alttan muayene yapıcam diye hamile kadına alttan muayene yapılır mı diyip kavga edip oradan çıktım

Sonra da eşimle birlikte özele gittik. Çok şükür bebeğimin bi sıkıntısı yokmus.Rahim kasıldığı için karın ağrısı yapıyormuş.

Bana biraz rahim kasılması için daha erkenmiş gibi geldi ama ?? Bu arada bizimkinin de cinsiyeti belli oldu

Topiğimizee bi erkek daha ekleyebiliriz

Canım hadi geçmiş olsun. Ama alttan muayeneden korkma. Ben biraz karın kısmında yağlanma olduğu için gerekli durumlarda alttan muayene oluyorum.
Düşük riskin yoksa ve doktorun dikkatliyse sorun olmaz merak etme.
Oğluşun da hayırlı uğurlu olsun
Günaydın bayanlar..
Ara ara midem ekşiyor..
Neden acaba ki?
Sizlerdede oluyor mu kızlar?
Ben de 14. Haftaya kadar çok fazla oldu. Şimdi arada oluyor, maden suyu içiyorum.
Bastırıyor…
kızlar hiç çalışmak istemiyorum sizde de varmı böyle birşey
işe gelmek istemiyorum
ama hadi diyorum doğum zamanına kadar maaş alacağım
kendimi zorluyorum ama iş yapasım yok hiç yaaa
Ben de hiç istemiyorum, kafamı toparlayamıyorum bir türlü…Allahtan işlerimiz de yoğun değil bu ara da rahatız biraz.
:)) günaydın yavrukuşlar... güzel bi gün. dünyam80'in durumuna sevindim. bebeğimin hareketlerini hisseder gibiyim dün akşamdan beri. (çok konuşunca oluyor zaar)
diziler başladı evet. osman'ın "nıhaaaaaaaaaaa ahaaaaaa hooooooooooo" diye ağlaması yardı beni ya. ehehehe.
Gözün aydın Gökçecim,akşam ben de epey hissettim, artık psikolojik midir nedir…
Osmana koptum ben de nasıl hönkürerek ağlamak o…Berrini de çok leş yapmışlar ama tamam mutsuzsun, istemediğin adamla evlendin de o saçların hali ne be kızım çalı gibi

Ayrıca Osmanın arkadaşından sümsüğü yiyip de düşüp yerde yattığı zamanki yüz ifadesine bittim. Kafasının bi milyon olduğunu çok güzel yansıtmış suratına. Sağlam oyuncu olcak bu velet.
Biraz nolmuş ne bitmiş öğreneyim sıkar bu dizi beni yine yalnız, sinyal verdi :)
Arkadasim test sonucların temiz cıkmıs, gozunaydın canım.. Rabbime sükür bu testleri atlattık, darısı diger arkadasların basina insallah...
Çok teşekkürler canım, darısı tüm haber bekleyen annelerimize….
Görümceme anca gülücem sanırım bu saatten sonra canım böyle giderse :)
Allah'ıma cok sukur Ya Rabbim..
Adamın durumu iyiymis 2 kaburgası kırıkmıs sadece uyutuyolarmıs agrı cekmesin diye.
Ailesiyle oturup konusmus esim meger onlar da bizim burda oturuyorlarmıs..
O kadar rahatladım ki anlatamam cok sukur atlattık bu korkuyu..
Hadi bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun canım.
Gözünüz aydın.