- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.021
hee bu arada aklıma gelmişken, geçenlerde baktımki tek bir pantolon ve eteğim olmuyor, e taytla da okula gidersem sopayla kovalarlar, biraz alışveriş yapayım dedim. lcw'nin pantolonundan aldım deneyeyim diye. iğrenç kızlar, bir giymede hemen bollaştı. ve üstteki penye bölüm göğüs altına geliyor nerdeyse. bu sıcakta çekilir mi ya. manyak bunlardiğer aldığım pantolonlara bayıldım ama çok rahat. birileri bizi düşünsün artık ya. ve düşünürken lütfen fiyatları da düşünsün. servet ödedim tüm bunlara. ve 4.5 ay sonra hepsi çöp. tüm sektörü esefle kınıyorum
eleferacım o içtiğin ilaç toz mu? geçmiş olsun ama ishal çabuk geçiyor. kabızlık fena oluyor...
Aaaaa deme ya, dün ben de lcwden kot aldım hatta çok rahat geldi, çıkarmak bile istemedim :26: Bizim burda havalar serinledi penye bölümüyle ilgili bir sıkıntım olmaz da bollaşması düşündürdü beni :26: Hamile mağazalarına sordum 1 kota 120tl dedi..Kazık! bu aldığım 45 tl.. Zaten şunun şurasında 4 ay daha giycem dedim, doğumdan sonra yeniden alışverişe çıkmak gerekecek.