- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.061
Herkeze merhaba gününüz iyi geçer umarım hanımlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azelya aldıklarına bayıldımmm...şimdiden birsürü kıyafeti olmuş valla..
iyi günlerde giyer inşallah..bebek kıyafetlerine artık başka bi gözle bakar oldum bende ya..özelliklede erkek olanlarına..ama henüz 1-2 parça haricinde bişey almadım..seninkileri görünce alasım geldi..heveslendim:))
kızlar ben yemeğe iniyorum
Teşekkür ederim canım![]()
İçindeki canavarı dizginleme alıver gitsin![]()
Kızlar ben daha bebişime hiç birşey almadım..
İşten çıkıp memlekete gittiğimde annemle bol bol gezer alırım diye düşünüyordum..
Geçende bayramda kayınvalidem bir dahaki geldiğinizde bebek içinde alışverişe çıkarız dedi..
Bende hiç bişe diyemedim..
Olur diye ağzımda lafı geveledim..
Ama onunla hiç çıkmak istemiyorum..
Yok bunun penyesi iyi değil yok bunun fiyatı pahalı yok bunun rengi güzel değil diyip abuk subuk şeyler aldırcanı adım gibi biliyorum..
Eşimede bahsettim hoşuma gitmeyen şeyleri almak zorunda kalcam diye oda gitme o zaman onla dedi ama nasıl söylücem ki..
Burdan aldım alacaklarımı dayanamadım diyip yalanda söylemek istemiyorum..
Sizce onu kırmadan nasıl atlatabilirim bu durumu..
Afiyet olsun canım.
azelya55 tatlım aldıkların cok zevkli, cok tatlı seyler.. Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin insallah...
merhaba kızlar
ben 2 li test yaptırdım doktor çok iyi 3lü yaptırmana gerek yok ama ayrıntılı ultrason yapılacak dedi onu doktor mu yapıyor baska yere mi gönderiyor? bide ayrıntılı ultrason yaptıran varmı?bilgilendirirse sevinirim
merhaba kızlar
ben 2 li test yaptırdım doktor çok iyi 3lü yaptırmana gerek yok ama ayrıntılı ultrason yapılacak dedi onu doktor mu yapıyor baska yere mi gönderiyor? bide ayrıntılı ultrason yaptıran varmı?bilgilendirirse sevinirim
Merhaba gözünaydın.Radyoloji uzmanı yaptı bize..Başka bir doktor yani.
canım ya hemşireye bide beni sorsaydın, bi arkadaş 18 haftalık yaptırmış diye. Bak şimdi geri tedirgin oluyorum. erken vurulmanın bir zararı varmıdır.
Kızlar ben daha bebişime hiç birşey almadım..
İşten çıkıp memlekete gittiğimde annemle bol bol gezer alırım diye düşünüyordum..
Geçende bayramda kayınvalidem bir dahaki geldiğinizde bebek içinde alışverişe çıkarız dedi..
Bende hiç bişe diyemedim..
Olur diye ağzımda lafı geveledim..
Ama onunla hiç çıkmak istemiyorum..
Yok bunun penyesi iyi değil yok bunun fiyatı pahalı yok bunun rengi güzel değil diyip abuk subuk şeyler aldırcanı adım gibi biliyorum..
Eşimede bahsettim hoşuma gitmeyen şeyleri almak zorunda kalcam diye oda gitme o zaman onla dedi ama nasıl söylücem ki..
Burdan aldım alacaklarımı dayanamadım diyip yalanda söylemek istemiyorum..
Sizce onu kırmadan nasıl atlatabilirim bu durumu..
teşekkürler canım
normal kontrol gibi mi oluyor?
Merhaba dedim ayolll küsmüyüz yoksa![]()