- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.221
Ohooo...
Onlar fena kaynatmıs durumdalar.
Bızı gormezler sımdı.
Hu huuuu,
Azelya,
gokce,
Bblau
Ve dıgerlerı bız de burdayız...
:92:
Tiryaki muhabbetine dalmışız yaw

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo...
Bızı gormezler sımdı.
Hu huuuu,
Azelya,
gokce,
Bblau
Yav sızın hıc ısınız gucunuz yok mu?
Basınızı bır dk. bos bırakmaya gelmıyor.
Hemen kaynatıyorsunuz.
Dagılın bakim, ben gecmısı okuyana kadar.
Bunun benzerini izledim, national geographic'in "anne karnında yolculuk" adlı belgeseliydi. Orda da gösteriyordu, bebek kıvrılıyor, yüzünü buruşturuyor.Bunu izleyen hiç daha içmez diye duymuştum ama ondan sonra da içtimDaha o zaman 1 aylıktı, bahanemde hep şu oldu "göbek bağından beslenmeye başlasın o zaman bırakıcam" diye diye ilk 3ay günde 1 tane içtim.2-3 olduğu da oldu..
Çok ters olduğum zamanlarda annemin sigarasından çalıp yarısını kırıp içiyorum.
adengökçe çok güzel anlatmışsın o doktoruda tebrik etmek lazım her dr yapmaz böyle bir şey
Ben yaramaz değildim ama oldum olası çok tezcanlıyımdır. Hemen canım çıkar,bi iş yapılacakken.Hep 7 aylık mısın sorusuna muhattap olurum....
Ağır kanlı, uyuşuk insanlara hiç tahammül edemem ama Rabbim tabanı ağır,kulağı sağır cinsten bi adam verdi koca olaraktan :18::18:
Ohooo...
Bızı gormezler sımdı.
Hu huuuu,
Azelya,
gokce,
Bblau
Ben yaramaz değildim ama oldum olası çok tezcanlıyımdır. Hemen canım çıkar,bi iş yapılacakken.Hep 7 aylık mısın sorusuna muhattap olurum....
Ağır kanlı, uyuşuk insanlara hiç tahammül edemem ama Rabbim tabanı ağır,kulağı sağır cinsten bi adam verdi koca olaraktan :18::18:
Benimkisi üzerinde bebek resmi olan paketlerden alıyor, içmek istesem de uzanmıyım diye herhaldeHani varya üstünde bebek resmi yüzüstü yatmış, pakette de sigara içmek bebeğinizi öldürür yazıyor..
offf aynısı ya... bizim evin korıdoru bıraz uzun. mısafır geldıgınde ben çayları eşim şekerı dagıtacak guya. korıdordan elinde şeker bı geçişi var ben elımde çay tepsisi yeminle krize giriyorum arkasında. bu kadar agır bu kadar sakin bu kadar uyuşuk bı ınsan olamaz ya.
Peki ise yarıyor mu bu ?![]()
canım varya aynı beni anlatmışsın,kocamla beni..bende okadar tez canlıyımki resmen tahamül sınırlarım yok diyebilirim..hemen herşeyi olsun bitsin isterim..eşim ise bi okadar ağır,yavaş,geniş ki ilk zmaanlar beni çıldırtıyordu..artık alıştım diyebilirim..bi örnek veriyim:dışarı çıkacekken genelde kadınlar erkekleri bekletir ya,makyajdan,süslenmekten falan işte o durum bizde tam tersi,..makyajımı yapıp,giyinip ,hazırlandığım halde kapının önünde eşimi ben beklerim hep çatlaya çatlaya tabi!!!demek 7 aylıkların yapısı bu!neyapıyım ..
ben doktorumada sormuştum çocuğumunda erken doğma riski varmı diye,allahtan yokmuş!
Tiryaki muhabbetine dalmışız yawBen de istiyorum ki misal sayfalar artsın bak...Şimdi yarın ben öğleden sonra 4te gelebilcem işe..İnşallah diyorum çok kaynatırlar da okurken vakit geçer
Sen de az sayfa olsun istiyorsun, nerdeyse 2000 olcak sayfa sayımız
![]()
ahahahahah yarıldım... 8bu da ne demekse yarılmak. şair burda odun oldugumu ima edıyor. evet)
Hoşgeldinizzzzzz, bi sigara konusu var şimdi, içenler çok dertli sorma...
Sen de içiyo musun?
slm kizlarrrrr ne var ne yok
dr a gittim cok sukur hersey yolundaymis
bir adet daha bekliycem yumurtam vardi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
bir adet daha bekle bundan sonra calismalara basla dedi
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim
o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim
slm kızlar ya size bişey soracagım benim bulantım 10 gün önce gitmişti ama bugün su bile içsem kusuyorum sizce bu neden olabilir çok kötüyüm ben ya
cok sukur rahim duzelmis
Ama canım, sonra okuyamıyorum.
Okusam hızınıza yetısemıyorum.
Yoksa elbette muhabbet cok guzel.
Ama benı de dusunun arada bı'
Hızınıza yetısecem dıye hızlı okuma kurslarına gıdecegım neredeyse.
Hehehee...
Saır kısmına bıttım bende.
Canım ben hamılelıkten once butun gun ıcmez, aksam eve gıttıgımde 5-6 tane ıcerdım.
Esım kızardı, 'bırak sunu artık' dıye.
Hamıle oldugumu ogrendıgımızde bana zorla yemın ettırdı.
Allah affetsın, ılk gunlerde ıkı tane ıctım.
Sonra kokusuna dahı dayanamadım.
Mesela yolda bırını gorsem sıgara ıcerken, nefesımı tutup oyle gecıyorum yanından.
Ve artık ben esıme dıyorum, 'nolur bırak su sıgarayı' dıye.
O zaman doğum sonrası başlamazsın sen canım.
Bak vesile olmuş sana maşallah
Sorma millet karısını bekler kapıda evden çıkarken ben adamı bekliyorum!!
Bi de pimpirik, illa evin her bi yerini kontrol edecek de çıkacak. Be hey adam, madem takıntılısın o zaman az tezcanlı ol dimi.
Yok.Tem takanaklı hem uyuntu.
Mutfakta filan bana yardım ettiği zamanlar boğulacak gibi oluyorum. Geçen bi mantar yıkadı,Allah seni inandırsın 1 saatte 1 paket.
Paketin resimli kısmını masaya gelcek şekilde ters çeviriyorum :26:
4 gün 1 tek nefes bile çekmediğimde oldu, bence haftada 1 adet içicem diye belirlemek lazım saati günü belli olmalı...Bunu başarmak lazım.Bu iş için ilk adımı atayım ben en iyisi.
cok sukur rahim duzelmis
slm kızlar ya size bişey soracagım benim bulantım 10 gün önce gitmişti ama bugün su bile içsem kusuyorum sizce bu neden olabilir çok kötüyüm ben ya
Insallah.
Hamılelıkte bana bırsey oldu zaten.
Otomatıkman zararlı urunlerden tıksınmeye basladım.
Mesela; sıgara, kızartma, mayonez...
Asitli ıcecek yıllardır ıcmem zaten.
ıyı oldu ıyı, ınsallah boyle devam ederım.