- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.241
Bayanlar, 17 haftada bebeğinizin ağırlığı nedir yada ne olmalı bilen varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar, 17 haftada bebeğinizin ağırlığı nedir yada ne olmalı bilen varmı?
Ay ne güzel yaaa, benim de canım aksilik hep kızartma, pizza, hamburger, kola çekiyor![]()
sizleri seviyorum kizlar iyi dilekleriniz icin cok cok saglun ins hersey guzel olacak sabrin sonu selamat buna inaniyorum ben![]()
En son 1 ay önce gittim 10 ağustosta, bugün 20 haftalığız yani 16 felan oluyor sanırım 165 gramdı..Yarın tekrar gidicem kısmetse.
Demin yazdım bu kapıda bekleme meselesini
Yazın annemlerine evine gittik İzmirde.Kışları boş duruyo ev.
O yüzden çıkarken biz kapatıp, kilitleyip çıkıcaz. Sabah 4te kalktık sıcağa kalmayalım diye ama yine de 1000derece filan evin içi!
Hazırlandım,kapıya çıktım, bu hala etrafı kontrol ediyo, bi o köşede bi bu köşede oyalanıyo mınmınmın. Napıyosa!
En sonunda feryadı bastım, yeter artık allasen ölüyorum sanırım sıcaktan çık artık çıkcaksan diye….Anca çıktık işte kapıdan ama bi 10 dk filan bekledim ayak üstü…
Demek sırf benimki değilmiş…Sevineyim bari![]()
Ay ne güzel yaaa, benim de canım aksilik hep kızartma, pizza, hamburger, kola çekiyor![]()
slm kizlarrrrr ne var ne yok
dr a gittim cok sukur hersey yolundaymis
bir adet daha bekliycem yumurtam vardi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
bir adet daha bekle bundan sonra calismalara basla dedi
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim
o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk
Sigaranın yanında burgerin lafı olmaz yaaynen. burger yıyorum ayda 1. öyle bı hak tanıdım kendıme..:26: napayım dayanamıyorum. ama sigara içmiyorum bak.
16 haftalıkta 165 gram anladım , ooo 20 haftalık olmussun ne güzel yarıladın sayılır hayırlısıyla,
başka bayanlar bebeklerinizin haftalık ve ağırlıklarını paylaşırmısınız.
16 haftalıkta 165 gram anladım , ooo 20 haftalık olmussun ne güzel yarıladın sayılır hayırlısıyla,
başka bayanlar bebeklerinizin haftalık ve ağırlıklarını paylaşırmısınız.
sizleri seviyorum kizlar iyi dilekleriniz icin cok cok saglun ins hersey guzel olacak sabrin sonu selamat buna inaniyorum ben![]()
Pızza ve hamburger bırer defa ıstedı canım, yedım.
Sımdı pızza yerım belkı yıne ama, hamburger yıyemem galıba.
Icınde et urunu olan hıc bır yıyecegı gormek ıstemıyorum.
Bana o kadar ıtıcı gelıyor kı.
Ogle yemegınde kofte vardı mesela.
Goruntusu bıle berbattı bence.
Allah affetsın, nımet tabıı ama bu donemde öğğ dedım hepsınden.
Kolayı daha dogrusu asıtlı ıcecegı belkı 7-8 yıldır ıcmıyorumdur.
Bır yazı okumustum kolanın yapımı ıle ılgılı.
O gun mıdem nasıl bulandıysa bır daha ıcemedım.
bişey soracam açılın...
ben şimdi sata göre yarın 18 haftama girecem ama ultrasona gore 19+3 günlük falanım. neyim kızım ben? hangisi doğru?
ha bir de kaç aylık olduk biz şimdi? sorana. 4 diyorum 5 dıyorum. bilemedım ne dıyecegımı :)
bişey soracam açılın...
ben şimdi sata göre yarın 18 haftama girecem ama ultrasona gore 19+3 günlük falanım. neyim kızım ben? hangisi doğru?
ha bir de kaç aylık olduk biz şimdi? sorana. 4 diyorum 5 dıyorum. bilemedım ne dıyecegımı :)
Ben dün doktora gittiğimde sordum normalde benim ki SAT a göre 12 gün felan geriden geliyordu ve dün gittiğimizde 17+4 felan olması gerekirken doktor 18+0 dedi..
Ve dedim ki benim kafam karışıyor doktor bey ben SAt a göremi doğum yapcam bebeğin gelişimine göre mi dedi bebeğin gelişimine göre dedi..
Hahaha ay mide bulanması dedin de, benim öyle şeylerden okusam da görsemde midem bulanmıyor..Hemen kolayı savunup diğer markaların karalamasıdır diye düşündüm![]()
bişey soracam açılın...
Sata göre baz alacaksın diye biliyorum, çünkü ultrasonda 1 hafta ilerde çıkman bebeğin gelişimi ile alakalı, şu an 20 haftalık bir bebek büyüklüğünde yani..18. haftama giricem derken 17+1 mi olacaksın?
Ben dün doktora gittiğimde sordum normalde benim ki SAT a göre 12 gün felan geriden geliyordu ve dün gittiğimizde 17+4 felan olması gerekirken doktor 18+0 dedi..
Ve dedim ki benim kafam karışıyor doktor bey ben SAt a göremi doğum yapcam bebeğin gelişimine göre mi dedi bebeğin gelişimine göre dedi..