2012 Şubat Anneleri

Şimdi benim doktorlara sorup, okuyup öğüttüklerimden çıkardığım eğer SAT’ından önde gidiyorsan SAT’a göre doğum yapılacak.
Bir arkadaşımız da söylemişti ya littlesunshine mıydı, doktoru demiş hani CRL’ye göre önde giden bebekler için. Bunu aynı sene doğup da biri 160cm diğeri 180 cm olan insanlar gibi düşün diye.
Ama geç döllenme olup da SAT’a göre geriden gidenler usg ölçümlerine göre doğuracaklar.

Ben dün doktora gittiğimde sordum normalde benim ki SAT a göre 12 gün felan geriden geliyordu ve dün gittiğimizde 17+4 felan olması gerekirken doktor 18+0 dedi..
Ve dedim ki benim kafam karışıyor doktor bey ben SAt a göremi doğum yapcam bebeğin gelişimine göre mi dedi bebeğin gelişimine göre dedi..

bana da "bebeğin gelişiminin önde olması erken doğum yapacağın anlamına gelmez" demişti. hay allahım, hepsi aynı şeyi söylese şaşarım zaten :27:

Bayanlar, 17 haftada bebeğinizin ağırlığı nedir yada ne olmalı bilen varmı?

biz bugun gittik doktora 17+3 üz bizde agırlığımız 200 gr mıs boyumuzda ayaklar hariç 11 cm dedi doktorumuz.herseyimiz tamda bi de su bacaklarını sıkı sıkı kapatmasada bizde kızımız mı oğlumuz mu olacak görebilseydik tam olacaktı.

hayır yarın 18+0 olacam. 17.nci haftayı devırecem yani. ardımda bırakacam azo. anlıyo musun beni.
ama ultrasona gore ben yarın 19+4 falan olmam gerekıyor.

aaaa yanı ben ocagın sonunda doğuracam gibi. ıyı ıyı sevındım.

Tatluş 18+0 olunca 19. haftaya girmiş oluyorsun hayırlı olsun :)) Hani diyor ya daimi doktorumuz kaan kocatepe (uzman tv) 19. hafta demek 18+0 ve 18+6. günler arasıdır diyor.
Benim 19+2 ama o adama göre 20. haftam, ondan ben de 20. hafta diyorum.

Şimdi benim doktorlara sorup, okuyup öğüttüklerimden çıkardığım eğer SAT’ından önde gidiyorsan SAT’a göre doğum yapılacak.
Bir arkadaşımız da söylemişti ya littlesunshine mıydı, doktoru demiş hani CRL’ye göre önde giden bebekler için. Bunu aynı sene doğup da biri 160cm diğeri 180 cm olan insanlar gibi düşün diye.
Ama geç döllenme olup da SAT’a göre geriden gidenler usg ölçümlerine göre doğuracaklar.

evet tatlım bendim o. bana aynen öyle söyledi :44:

Valla kızlar benimde kafam karıştı..:27:
İlk zamanlar Sata göre 13 gün felan vardı aramda şimdi 7 gün felan var yani fark kapanıyor..
Benim doktorum bana hiç adet tarihimi sormadı..=)
Doktordan doktora değişiyor..
bblaunun dediği gibi geç döllenme olanların ki bebeğin gelişimine göre..
Sattan önce gidenlerin kide Sata göre..
gibi gibi..:37:

benim bildiğim sata göre hesaplanıyor
doktorun usg de ölçtüğü 1 mm bile oynasa gelişimi farkediyormuş
yani o gün doktorun eli kaysa farklı çıkıyor bebeğin duruşuyla da ilgilidir bu durum
en doğru olanı sata göre olandır bence

ahahahahh ben kaç haftalığım ya aklım karıştı. neyım ben ya! kaç aylık hamıleyım.

offfff hiç bilemedik bunu bak. 19 haftalığım yani? ama sata gore 19um oyle mi? ultoşa gore de 20 haftam bıtmış de 21 he mi? benım oğlan doğmak üzere o zaman. anammmmmmmmm açılın kız açılın. yiğidim geliii.

ben şimdi çıkıyorum yaramazlık yapmayın. evden yazarım... optum.

bblaucum bende satımda geride gidiyom 2 hafta normalde 2mayıs satım doğum 6şubat falan olması gerekıyo.
geriden geldığımız içiin 20 şubatta kısmetse doğumum..

Ay kızlar valla sanki birileri kasıklarımı tepikliyor gibi..:69:
Yumruk atıyor sanki..:69:
Kasık ağrısı değil eminim..
Bir kaç gündür hissediyorum..:37:

bu arada mesajların altındaki begen butonu nereye gitmiş haberi olan gören bilen varmı?

:D ben de dün gece dizi izlerken sağ kasığıma 2 tekme yedim. tekmeydi eminim :32: çünkü bugüne kadar hissettiğim hiçbirşeye benzemiyordu.
yakında yolculuk yaptığım ve manyak doktor aşağıda kafası düşük tehlikesi var deyip korkuttuğu için "çok şükür allahım" dedim. rahatlamış bir şekilde osmanı izledim :69:

Canım süpriz artık, an itibari ile ne zaman doğuracağımı bilemiyom :37: Hayır yaklaştıkça yusuf yusuf olmaya başlıcam ben onu hissettim

Bugunlerde cok yakin bir arkadasim dogum bekliyor, hafta 39, heyecan hat safhada sinirler de fena gerilmis durumda, niye doguramiyorum ben diye tutturmus, erken dogum yapicam diye inandirdi kendini, erkenden izne falan ayrildi, simdi de deliriyor evde. :27:
Bizim izinler ocak a geliyor Allah'im nasil oturcam ben evde, simdiden derdi aldi... :18:

Canım süpriz artık, an itibari ile ne zaman doğuracağımı bilemiyom :37: Hayır yaklaştıkça yusuf yusuf olmaya başlıcam ben onu hissettim

Ben dogum anını dusunmemeye calısıyorum.
Ama cok korkuyorum o an geldıgınde evde yalnız olmaktan.
Gece baslasın dıyorum o nedenle, kocacıgım yanımdayken.

zaten o butonu bulsak bi daha hiç bırakmıcazzz:63::63:

Valla ya, bır daha getırsınler sımsıkı sarılacagım bende.
Cok ayıp ettı ama yonetım.
Esefle kınıyorum onları :47:

Seninki gene erken olmus ben gecen hafta sadece pirpirlanma hissediyorum daha dun (18. hafta bitiminde) tepikler geldi pespese, kemikler baya gelisti heralde, babasi bile hissetti :69:

Bugunlerde cok yakin bir arkadasim dogum bekliyor, hafta 39, heyecan hat safhada sinirler de fena gerilmis durumda, niye doguramiyorum ben diye tutturmus, erken dogum yapicam diye inandirdi kendini, erkenden izne falan ayrildi, simdi de deliriyor evde. :27:
Bizim izinler ocak a geliyor Allah'im nasil oturcam ben evde, simdiden derdi aldi... :18:

Ay Allah bi avazda kurtarsın..Ay ben otururum hem de bayıla bayıla :1:

Back
X