2012 Şubat Anneleri

Hımmm..
Ayy işte o nedenle foto felan koymaktan korkuyorum ya dün hemen ekledim sildim ne olur ne olmaz..
Başka amaçlar için gelenlerde vardır elbet..
Tabiki günahlarını almayalım hemende..
Neyse bende yavaş yavaş çıkar..
Daha kocişle pazar yapcaz..
Evde hiç bişe yok yiyecek..
Herkese iyi akşamlar..

canım sana da hayırlı akşamlar.canlar ben de çıkıyom.hepinizi ve yavrularınızı kokulu kokulu öpüyorum.yarın görüşmek üzere.hoşçakalın

einstein, yanlış hatırlamıyorsam sen aydan hanıma gidiyordun sana zahmet olmazsa ve bi mahsuru yoksa ne kadar ücret ödüyorsun yazar mısın.teşekkür ederim şimdiden:)

einstein, yanlış hatırlamıyorsam sen aydan hanıma gidiyordun sana zahmet olmazsa ve bi mahsuru yoksa ne kadar ücret ödüyorsun yazar mısın.teşekkür ederim şimdiden:)

250 lira muayene ücreti tahlil vs testler için koru hastanesine yönlendiriyor oraya da fark ödüyorum çalışaan olduğum için.
Sen kime gidiyorsun? Değiştirmeyi mi düşünüyorsun

250 lira muayene ücreti tahlil vs testler için koru hastanesine yönlendiriyor oraya da fark ödüyorum çalışaan olduğum için.
Sen kime gidiyorsun? Değiştirmeyi mi düşünüyorsun

evet canım değiştirmeyi düşünüyorum.dikmende 29 mayıs hastanesi var oraya gidiyorum.tahliller için de ayrı mı ödüyorsun?

Kızlar az önce nereden estiyse, ovulasyon topiğinde eski sayfalara bakayım dedim.
Orda yazardım eskiden.Çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepsine selamlar ediyorum burdan, ama çok samimi olduğum 2 arkadaşım vardı orda sürekli ve halen görüştüğüm.
Allaha hamdolsun üçümüz de peşpeşe hamile kaldık, biraz uzun bekledik ama kaldık....
Onlarla yazışmalarıma bakarken eski sayfalara tıkladım, düşük yaptığım günlerde yazdıklarıma baktım...
Çok duygulandım, ne kadar bağlanmışım o bebeğe, ne kadar üzülmüşüm, kötü günler yaşamışım...
Rabbim bir daha ne bana ne kimselere yaşatmasın...
Biraz da ağladım hatta...Çok hüzünlüyüm şu an....:58:

Kızlar az önce nereden estiyse, ovulasyon topiğinde eski sayfalara bakayım dedim.
Orda yazardım eskiden.Çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepsine selamlar ediyorum burdan, ama çok samimi olduğum 2 arkadaşım vardı orda sürekli ve halen görüştüğüm.
Allaha hamdolsun üçümüz de peşpeşe hamile kaldık, biraz uzun bekledik ama kaldık....
Onlarla yazışmalarıma bakarken eski sayfalara tıkladım, düşük yaptığım günlerde yazdıklarıma baktım...
Çok duygulandım, ne kadar bağlanmışım o bebeğe, ne kadar üzülmüşüm, kötü günler yaşamışım...

Allah tekrar yaşatmasın ne sana ne başkasına
ama artık üzülme çünkü şimdi seninle birlikte üzülebilecek bir bebişin var bebişin için mutlu olmalısın.

evet canım değiştirmeyi düşünüyorum.dikmende 29 mayıs hastanesi var oraya gidiyorum.tahliller için de ayrı mı ödüyorsun?
Evet canım tahlillere ayrı ücret ödüyorum mesela ikili test ve iki ya da üç tam atırlamıyorum hormon testi için 150 ye yakın bişey ödedim.
Aydan hanım gerçekten iyi bir bayan ama bu tuzlu ücreti karşısında ayda bir kere olan randevumu bekliyorum. Burda bazen görüyorum haftada bir bile doktora giden var benim durumum öyle değil. Ama cep telefonunu veriyor hatta burnum kaşınıyor neden diye bile ara diyor yani herşey için çekinme diyorama ben aramadım hiç aramamı gerektirecek birşey olmadı çok şükür.

düşük yaptığını bilmiyordum çok üzüldüm.inşallah allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

adese cumaya ranedevum var sormak istediğin aklına takılan birşey varsa senin yerine Aydan hanıma ben sorabiliriim sonra burdan sana iletirim. Ben soracaklarımı not alıyorum şimdiden gidince sınav yapcam :)

Evet canım tahlillere ayrı ücret ödüyorum mesela ikili test ve iki ya da üç tam atırlamıyorum hormon testi için 150 ye yakın bişey ödedim.
Aydan hanım gerçekten iyi bir bayan ama bu tuzlu ücreti karşısında ayda bir kere olan randevumu bekliyorum. Burda bazen görüyorum haftada bir bile doktora giden var benim durumum öyle değil. Ama cep telefonunu veriyor hatta burnum kaşınıyor neden diye bile ara diyor yani herşey için çekinme diyorama ben aramadım hiç aramamı gerektirecek birşey olmadı çok şükür.

ya bende çok istiyorum ona gitmeyi ama 250 çok fazla.yine de eşim akşam gelince ona bi sorayım belki şartları zorlayabilirim.ben 2.kızım da ona gitmiştim.kızıma hamileyken de eşim trafik kazası geçirip cezaevine girmişti.benim doğumuma yakın çıkmıştı.son kontole eşimle gitmiştim .aydan hanım yerinden kalkıp eşime sarılmıştı aaaaa ne güzel bi haber diye.insanı gerçekten rahatlatan bi hekim yani:=)

adese cumaya ranedevum var sormak istediğin aklına takılan birşey varsa senin yerine Aydan hanıma ben sorabiliriim sonra burdan sana iletirim. Ben soracaklarımı not alıyorum şimdiden gidince sınav yapcam :)

canım sağol ilgine.şu an aklıma bişey gelmiyo ama cumaya kadar gelirse sana yazarım.sen nerede oturuyorsun ben keçiörendeyim.

ya bende çok istiyorum ona gitmeyi ama 250 çok fazla.yine de eşim akşam gelince ona bi sorayım belki şartları zorlayabilirim.ben 2.kızım da ona gitmiştim.kızıma hamileyken de eşim trafik kazası geçirip cezaevine girmişti.benim doğumuma yakın çıkmıştı.son kontole eşimle gitmiştim .aydan hanım yerinden kalkıp eşime sarılmıştı aaaaa ne güzel bi haber diye.insanı gerçekten rahatlatan bi hekim yani:=)

Çok cana yakın bir kadın gerçekten. oturup sohbet ediyor muayene bir saati buluyor ben onbeş dakkada bzi postalar sanmıştım ama hakkını veriyor gerçekten
Eşin için geçmiş olsun Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın.

benim de annem balgatta oturuyo.aslında bana da çok uygun yani.ama dediğim gibi bi memur maaşıyla biraz zorlanırım gibime geliyo.

benim de annem balgatta oturuyo.aslında bana da çok uygun yani.ama dediğim gibi bi memur maaşıyla biraz zorlanırım gibime geliyo.

Bu durumda özel hastaneler fark ödemek daha uyguna geliyor muayenehanedeki doktorların ortalam fiyatları hep böyle diye biliyorum. Ben Aydan hanıma karar vermeden önce akay hastanesinde Başak hanıma gidiyordum o da gayet sevimli bir kadın ultrason farkı sanrıım 25 muayene 19 falandı yalaşık 50 liraya çıkılıyordu ama orda hiç test yaptırmadım onlar ne kadara gelir bi fikrim yok. Aklında olsun. Ben çıkıyorum iyi akşamlar.

kızlar ben 2 li testi yaptırmadım doktorumda bişey demedi herşey normal gidiyor dedi 3 lü testi sorucam cuma günü ama yaptırmamızın ne anlamı varki..sonuçta bebek sakatta olsa allah korusun bu saatten sonra bişey yapamayız zaten..bide onun gerginliği olcak tahliller nasıl çıkıcak diye...oda yetmezmiş gibi 3 lü testte karından sıvı alınıyor şırıngayla oda cesaret işi..valla çok kararsızım...:44:​

selam kizlar doktora gittik bugun kendi doktorum kiz dedi cinsiyeti icin ,kafam iyice karisti onceden baska bir doktor bebek 12 haftalikken erkek demisti.Surpriz yumurta gibi.. farketmez saglikli olsun da kizim mi oglum mu diye sevecem onu bilseydim neyse bebisim diye sevmeye devam edeyim.Haftaya 3 lu test icin cagirdi bide tekar bakicaz bizimkine acacakmi bakalim bu sefer..:91:

aaaa kimsecikler yok ayol..birtek ben varmışım şuan topikte..(1 üye yani ben-bide ziyaretçi):))
tek başına kaldım..:33:
tamda bilgisayarı bu akşam ben kapmışken bi iki laflarız dedim ama e gideyim bari bende,kocişle ilgileniyim:49:

Back
X