2012 Şubat Anneleri

kızlar ben 2 li testi yaptırmadım doktorumda bişey demedi herşey normal gidiyor dedi 3 lü testi sorucam cuma günü ama yaptırmamızın ne anlamı varki..sonuçta bebek sakatta olsa allah korusun bu saatten sonra bişey yapamayız zaten..bide onun gerginliği olcak tahliller nasıl çıkıcak diye...oda yetmezmiş gibi 3 lü testte karından sıvı alınıyor şırıngayla oda cesaret işi..valla çok kararsızım...:44:​

Canım 3lü testte karından sıvı alınmıyor...Pek çok kişinin yanlış bildiği bir bilgi bu...
3lü taramada AFP,bhcg ve estradiol hormonuna bakılıyor.
Karından sıvı alınması, yani amniyon sıvısından örnek alınması amniyosentez işlemi oluyor

düşük yaptığını bilmiyordum çok üzüldüm.inşallah allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Evet canım ocak ayı başında düşük yapmıştım.Allah kimselere göstermesin...
Hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize....

Kızlar az önce nereden estiyse, ovulasyon topiğinde eski sayfalara bakayım dedim.
Orda yazardım eskiden.Çok güzel arkadaşlıklar kurdum hepsine selamlar ediyorum burdan, ama çok samimi olduğum 2 arkadaşım vardı orda sürekli ve halen görüştüğüm.
Allaha hamdolsun üçümüz de peşpeşe hamile kaldık, biraz uzun bekledik ama kaldık....
Onlarla yazışmalarıma bakarken eski sayfalara tıkladım, düşük yaptığım günlerde yazdıklarıma baktım...
Çok duygulandım, ne kadar bağlanmışım o bebeğe, ne kadar üzülmüşüm, kötü günler yaşamışım...
Rabbim bir daha ne bana ne kimselere yaşatmasın...
Biraz da ağladım hatta...Çok hüzünlüyüm şu an....:58:

Allah tekrar yaşatmasın canım benim.çok üzüldüm,ben de bılmıyodum..
allahım kimselere yaşatmasın..
inşallah sağlıklı şekilde kucaklarımıza alırız..

Eveet bizim ki gösterdi bugün cinsiyetini kızımız oluyormuş çok allak bullak bir duyguymuş yaa uçtum havalara herşeyi unuttum bir anda falan :))) Kızım olacak kızım olacak:))):nazar:

Eveet bizim ki gösterdi bugün cinsiyetini kızımız oluyormuş çok allak bullak bir duyguymuş yaa uçtum havalara herşeyi unuttum bir anda falan :))) Kızım olacak kızım olacak:))):nazar:

gözünüz aydın olsun canım. sağlıkla, sıhhatle doğurmayı nasip etsin Rabbim. kız, erkek farketmiyor elbette ama insan öğrenince başka heyecanlanıyor... :nazar:

Gunaydın kızlar :3: Nasılsınız bakalım? Bebişlerinizi öpüyorum en kocamanından :16:

İcimde bugun tuhaf bir heycan var. Sanki birsey yapacakmısım ve cok mutlu olacakmısım gibi.

Hadi hayırlısı bakalım :44:

Gunaydın kızlar :3: Nasılsınız bakalım? Bebişlerinizi öpüyorum en kocamanından :16:

İcimde bugun tuhaf bir heycan var. Sanki birsey yapacakmısım ve cok mutlu olacakmısım gibi.

Hadi hayırlısı bakalım :44:

günaydın dünyammm ayyy ne güzel
allah hayırlara çıkarsın inşallah mutluluğunu

günaydın arkadaslarrr.dünyam benimde içimde bugun garip bi his var dün durduk yerde sinirlerimi yordular ondan sanırım. cinsiyet öğrenecektik dün 2 farklı doktor 2 farklı tahminde bulundu cok aydınlatıcı oldular yani.bende napsam gitsem mi baska doktora yoksa bi daha ki ayımı beklesem diye düşünüp duruyorummm...

Günaydın kızlar, hepimize mutlu günler diliyorum :3:

Nazome, bana da 2 farklı doktor 2 farklı tahminde bulunmuştu, seni çok iyi anlıyorum. Ben sonra çok pişman oldum neden gittim ki sanki cinsiyet öğrenicem diye... En iyisi takibini yapan doktorunla olan randevunu bekle...

17+3 günlük olduk dün doktor önce bacaklarını cok sıkı kapatmıs kesin bişey göremiorum dedi arkasından yok yok kız dedi sonra ben hocam gecen ayda yüksek ihtimal erkek gibi demiştiniz deyince baska bi doktor arkadasını cagırdı o da ben bu görüntüde bi sey söylemezdim dedi.içine kurt düşen ben evin yakınında bi tıp merkezine gittim sanki hiç doktora gitmemiş gibi o gün.hersey gayet yolunda falan dedi arkasından ben sorunca hocam cinsiyet görebiliyomusunuz diye evet erkek dedi.iyice kafam karıstı.söyleyin kızlar napim ben? bi sonraki ayımı bekleyeyim yoksa bi kaç gün sonra yeniden bi doktoramı gideyim.hayır zaten merak ediyodum şimdi iyice karmakarısık oldum.

günaydın arkadaslarrr.dünyam benimde içimde bugun garip bi his var dün durduk yerde sinirlerimi yordular ondan sanırım. cinsiyet öğrenecektik dün 2 farklı doktor 2 farklı tahminde bulundu cok aydınlatıcı oldular yani.bende napsam gitsem mi baska doktora yoksa bi daha ki ayımı beklesem diye düşünüp duruyorummm...

Gunaydın canım. Senin yerinde olsam ben de aynı seyleri hissederdim sanırım seninle.

Kac haftalıksın peki suan? 2 farklı doktorun da tahminde bulunabilecegi kadar kucukse bebegin biraz daha beklemeni tavsiye ederim.

Ben 16+4 de ogrendim cinsiyetini. Sadece 1 doktora gittim ama bazen benim de icime suphe dusuyor acaba dogru mu tahmin etti diye..

Günaydın kızlar, hepimize mutlu günler diliyorum :3:

Nazome, bana da 2 farklı doktor 2 farklı tahminde bulunmuştu, seni çok iyi anlıyorum. Ben sonra çok pişman oldum neden gittim ki sanki cinsiyet öğrenicem diye... En iyisi takibini yapan doktorunla olan randevunu bekle...

ölemi diyosun bende bekleyeyim mi o zaman.ama ben cok sabırsızım ya.hep öyleyimdir.zorla kendim kasındım ama.

günaydın dın dın...

fıstık anneler ve fıstıkella bebeleri.

hobaaa tarkan eşliğinde iş erinde dans ediyorum şuan... içimden ama... süper figürler buldum kendime. niye bilmem güzel bi gün bugün evet. dance

Back
X