2012 Şubat Anneleri

Biri bana da cevap versin nolurrrrrr :59:

şimdi benim aklıma şöyle bişey geldi sen zaten bi yere kontrole gidiyorsundur eşin hatırlarmı senin nereye gittiğini yani rahat bi şekilde 1 ay önce geldim desen anlarlarmı.yada devam ettiğin doktora git yine.yada doktor su tarihte gelmişsiniz dediğinde daha sonra eşin sorarsa neden haberinin olmadığını onu endişelendirmek istemediğini söylersin kendini rahatsız hissettiğin için oraya gitmişsindir mesala olmaz mı.ben pek beceremem bu durumları ama umarım bi fikir olmustur.

canım okudum ama biraz karışık ve zor bir durumda kalcak gibisin acaba biraz açılalım gezelim deyip
daha önce gitmediğiniz hastaneyemi gitseniz:26:
şimdi madem orda da soruyolar en son ne zaman geldiniz die
eşinde öğrennce sinirlencek buda sana iyi olarak dönmez
:26:

cnm en son ne zaman geldin derse doktorun asistanı
hatırlamıyorum yada gelmedim de
zaten doktorlar hemen unutuyorlar bizi

Kızlar keske ne zaman geldin diye sorsa bilgisayarda cıkıyor kendisi soyluyor.
katars'cım baska biryere gitme sansımız yok cunku yakında hast. yok burda esimin de isleri var zaten uzaga acılamaz arabası yok diye.

ben hep başından beri aynı doktora gidiyorum
acaba ondan mı bana sormuyo en son ne zaman geldiniz die..
size soruyolarmı daa:26:

banada sormuyor zaten bi sonraki görüşmemizi kendi belirliyor tarih veriyor sekreteride 1 gün önce randevuyu hatırlatmak için arıyor zaten.ama ben bu gidişle yine doktor değiştiricem cok kafamı karıstırdı cokkkk:37:

öncelikle söyliyim benimkide kesinleşti kızım olucak :) birde strath tablet hakkında bilgisi olan varmı,doktorum bu sefer balık yağımı demir hapımı ve multivitaminimi vermedi bu hepsini karşılar dedi broşürünü uzatıp bundan al dedi reçeteye yazmadı,tamamen bitkisel dedi,broşüründe 50 yıldır isviçrede satılmakta olduğu yazıyor bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum,hepinizi öpüyorum :)

benim doktorumda 3lü ve 4 lü yü yapmayacak!!!2 li yi yaptırmııştım.3 lüyü zaten ben yapmıyorum dedi.4 lü yapıyormuş,ama onada gerek görmedi,sadece detaylı ultrasona alıcak 1 ay sonra kısmetse.
ya kızlar sizler 1 ay bekleyebiliyormusunuz rutin muayene için,ben hiç bekleyemiyorum,15 de bir gitmek görmek istiyorum.
ama eşimin ultrason fobisi var galiba,zarelı olmadığını birtürlü ikna edemedim,o yüzden 15 de bir gitmemi sakıncalı buluyo bebek için.ayda 1 yeter diyo!!(yani ışınlar zarar verirmiş bebeğe)
sizler ne yapıyorsunuz??
geç oldu ama günaydııınnnn....

ben hep aydan aya gidiyorum daha hiç ayda 2 defa gitmişliğim olmadı
o kadar endişlerim olduğu için
çünkü bi defa gidersem alışkanlık yaparım die

kızlar 2 li sonucum çıkmış annem gidip alacak kalbim duracak sanki yaaa çok heyecanlıyım

Hadi hayırlı haberler olsun inşallah canım.Bekliyoruz müjdeni :)

iyiyiz şekerim. kardeşine ne oldu hayırdır?

Kardeşim İTÜde yüksek lisans yapıyor da, ders kayıtları bitmek üzereymiş dün akşam haberi olmuş kendisinin, apar topar İstanbula gelmiş. Gece binmiş sabah inmiş :)
Ders ekleme seçmeyi becerememiş netten, beni aradı bi el at be sayın ablam diye :)
Her zamanki gibi beni gerdi kendisinin derdi.
Sabahtan beri ders ekle-sil bişiler yapıyorum :)

katars'cım baska biryere gitme sansımız yok cunku yakında hast. yok burda esimin de isleri var zaten uzaga acılamaz arabası yok diye.

hımm oda var .....
o zaman ya allah deyip gircen hastaneye :)
yada bugün bu sevda dan vazgeçen..
yada eşin gelmesin .....
bilemedim başka ne diyim:))

şimdi benim aklıma şöyle bişey geldi sen zaten bi yere kontrole gidiyorsundur eşin hatırlarmı senin nereye gittiğini yani rahat bi şekilde 1 ay önce geldim desen anlarlarmı.yada devam ettiğin doktora git yine.yada doktor su tarihte gelmişsiniz dediğinde daha sonra eşin sorarsa neden haberinin olmadığını onu endişelendirmek istemediğini söylersin kendini rahatsız hissettiğin için oraya gitmişsindir mesala olmaz mı.ben pek beceremem bu durumları ama umarım bi fikir olmustur.

Evet hatırlar, cunku bu doktora gittikten 2 gun sonra cinsiyetini ogrendigimiz doktora gittik esimle birlikte. Gostermedi o zaman.
Uzerinden tam 1 ay gecti suanda. Sonra kendi annemle birlikte gittigimde ogrendim cinsiyetini ama hangi hastaneye gittigimi biliyor iste.
Artık birseyler bulucam napalım. Cunku bu gidecegim doktorun usg sinde cok net gorunuyor ve boy resmini veriyordu.

dunyam80 kocandan niye bu kadar korkuyosun sen ya. :) zor günler geçiriyorum bebeğimi merak ediyorum de git doktora.. hatta biraz duygusal açıdan vur o'nu. bu kaza olayın beni çok etkiledi ve merak edıyorum ben doktora gıdıyorum de kapat teli ki ısrarın belli olsun.

bu arada konuyu bilmıyorum, okumadım birden atladım olaya ama belli ki doktora gıtmek ıstemıyorsun eşin de hayır dıyor :)) bu mudur?

doktor şu zaman gelmiştin dediğinde geçiştirsen laf karıştırsan orda
çıkınca eşin sorarsa yoo gelmedim başkasınla karıştırıyor herhalde desen yutmaz mı

Hadi hayırlı haberler olsun inşallah canım.Bekliyoruz müjdeni :)

inşallah canım

öncelikle söyliyim benimkide kesinleşti kızım olucak :) birde strath tablet hakkında bilgisi olan varmı,doktorum bu sefer balık yağımı demir hapımı ve multivitaminimi vermedi bu hepsini karşılar dedi broşürünü uzatıp bundan al dedi reçeteye yazmadı,tamamen bitkisel dedi,broşüründe 50 yıldır isviçrede satılmakta olduğu yazıyor bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum,hepinizi öpüyorum :)

prensesiniz hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.bahsettiğiniz tableti duymadım daha önce arastırmak lazım hepsini birarda karsılıyorsa daha mantıklı gibi.ben bu ay kan hapına baslayacağım multivitamin ve calsiyum magnezyum tableti alıyorum.daha önceki gebeliğimde yüksek tansiyonda dolayı hastanede yatmıstım o sebeple verdi şimdiden önlem olsun diye.bi kaç ay sonrada coraspirine baslayacakmısız öle dedi.

benim doktorumda 3lü ve 4 lü yü yapmayacak!!!2 li yi yaptırmııştım.3 lüyü zaten ben yapmıyorum dedi.4 lü yapıyormuş,ama onada gerek görmedi,sadece detaylı ultrasona alıcak 1 ay sonra kısmetse.
ya kızlar sizler 1 ay bekleyebiliyormusunuz rutin muayene için,ben hiç bekleyemiyorum,15 de bir gitmek görmek istiyorum.
ama eşimin ultrason fobisi var galiba,zarelı olmadığını birtürlü ikna edemedim,o yüzden 15 de bir gitmemi sakıncalı buluyo bebek için.ayda 1 yeter diyo!!(yani ışınlar zarar verirmiş bebeğe)
sizler ne yapıyorsunuz??

valla tatlım bende çok merak ediyorum ayda 1 çok az geliyor inanki
zararlı mı bilmiyorum ama devamlı gidemem vicdanım rhat etmiyo bu seferde ya zararlıysa diyorum...
sanırım ayda 1 en güzeli...aşırıya kaçmayalım boşver:60:

dunyam80 kocandan niye bu kadar korkuyosun sen ya. :) zor günler geçiriyorum bebeğimi merak ediyorum de git doktora.. hatta biraz duygusal açıdan vur o'nu. bu kaza olayın beni çok etkiledi ve merak edıyorum ben doktora gıdıyorum de kapat teli ki ısrarın belli olsun.

bu arada konuyu bilmıyorum, okumadım birden atladım olaya ama belli ki doktora gıtmek ıstemıyorsun eşin de hayır dıyor :)) bu mudur?

Konu: Doktora gitmek istiyorum. Esim de once hayır deid sonra bakarız dedi.

Simdi, eisme baska doktora gidip cinsiyetini onaylatmak istiyorum dedim. Son gittigim hastaneye gidemiyorum o yuzden.

Diger hastaneye de 1 ay once gittim kimsenin haberi yok gidersek oraya gideriz buyuk ihtimalle. Ama orda da doktor en son 1 ay once gelmissiniz derse yalanım ortaya cıkar diye korkuyorum. Cunku bakıyor ne zaman gelinmis en son diye bilgiisayardan.

dünyam bence kocana deki
sen işini boşuna bırakma bende boşuna seni beklemeyeyim
tek başıma gider gelirim
doktordan çıkınca seni ararım de

:13::13::13::13:

Ya Allah diyip giricem artık baska carem yok :D

yaniii en iyisi :1::1:

dünyam bence kocana deki
sen işini boşuna bırakma bende boşuna seni beklemeyeyim
tek başıma gider gelirim
doktordan çıkınca seni ararım de

bencede dünyam en mantıklısı bu.sen yorulma de eşine sonra gönül rahatlığıyla istediğine git.görümcen bişey derse kendimi iyi hissetmemiştim o ara gelmiştim kimseyi endişelendirmek istemedim dersin olur biter.

bencede dünyam en mantıklısı bu.sen yorulma de eşine sonra gönül rahatlığıyla istediğine git.görümcen bişey derse kendimi iyi hissetmemiştim o ara gelmiştim kimseyi endişelendirmek istemedim dersin olur biter.

bencede en mantıklı bu eşini götürme yanında
görümceni ister götür ister götürme
onu her şekilde kafaya alırsın zaten
abine söyleme falan dersin olmadı
yada doktorun yanına girerken kimseyi alma içeri :1:

valla tatlım bende çok merak ediyorum ayda 1 çok az geliyor inanki
zararlı mı bilmiyorum ama devamlı gidemem vicdanım rhat etmiyo bu seferde ya zararlıysa diyorum...
sanırım ayda 1 en güzeli...aşırıya kaçmayalım boşver:60:

bende kaan kocatepeyi internetten takip ediyorum,o zararlı olmadığını söylemişti ,ama bilemiyoruz işte..1 ay sabredebilene ne mutlu..ben detaylı ultrasona kadar sanırım rahat olamıcam,tedirginliği atamıcam..daha 1 ay var..

ayy cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızada hayırlı olsun,gözleri aydın olsun diyorum..

sizler ne yapıyorsunuz??

ben bu zamana kadar doktorum ne zaman gel derse o zaman gittim kontrole.
onun dışında allahıma şükür acile dahi gitmedim.. ben mi çok sakinim normali mi böyle olması gerekiyor bilmiyorum ama sizleri gördükçe ve okudukça bende bir gariplik olduğunu düşünmeye başladım.. :61:
bu kadar sakinlik iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum? :59:

Back
X