2012 Şubat Anneleri

"naber concon nassun gülüm? beni bulamadın mı? ha ha hahah. ara tara tırım tırıs yok di mi? beni bulamazsın gülüm...ben aslında youummm. ""

ahahahahah burhan ya çok özledim...

korkma şekerim. zararsızım ben )

Bak youtubedan Acunun yılbaşı programını açasım geldi şimdi.
Yarılmıştık valla.
Fenomen ya burhan altıptop.

gülru ne demek çok garip geldi bana, bende ayşe ismini düşünüyorum hiç zorlanmadan kullanabilecegi bir isim. benim adım enise çok zorlandım kimisi yanlış yazdı kimisi yanlış söyledi,bence farklı olsun diyede çok uğraşmamak lazım

Gülru gül yüzlü, güzel yüzlü demek. Ru Farsçada sima,çehre,yüz anlamındadır.
Çok da bilinmedik bi isim de değil ama…Garip gelmiş olabülü.

kızlar sinir küpüyüm şuan delircem resmen ya..
benim aile hekimim eski oturduğum yerde beylikdüzünde çıktı oysa çoktan taşınmama ve ikametgah adresimi değiştirmeme rağmen..
beylikdüzünden aramışlardı geçenlerde gelin kontrollerinizi yapıcaz diye durumu anlatınca en yakın yere aldırın aile hekiminizi dedi.
bende iş yerime yakın yerdekine gitmek istiyorum.. çünkü hemen işe başlıcam maalesef annemde işyerimin çok yakınında oturuyor.
kolaylık olsun diye ole düşündüm bebekte filan acil bir şey çıkarsa hemen alır götürürüm diye.. biraz önce aile hekimliğine gittim..
hamileyim yakında aşım var ve o yüzden buraya gelmek istiyorum dedim..
doktor bey efendi bana ukala ukala seni buraya alamam bu zamana kadar kontrollerin yapılmamış , bana ceza gelir filan dedi..
git evinin yakınındakine kayıt ol dedi.. ama ben burayı istiyorum hekim seçme hakkım var diyorum hala ben seni kabul etmiyorum diyor.
böyle bir hakkınız yok diyorum ama adamla konuşulmuyor ki.. ama sinirden gözlerim doldu, dişlerimi sıkıyorum,dudaklarımı ısırıyorum..
en sonunda patladım ben şikayet edicem sizi dedim bana ne dese beğenirsiniz heh zaten bunu demeni bekliyordum..
nasıl kaçtığımı nasıl çıktığımı bilemedim hala aklıma geldikçe düşündükçe boğazım düğümleniyor sinirden..

aman gülüm sen kendini neden bu kadar üzüyorsun...
madem "bunu demeni bekliyordum " diyor ne diye söyletiyor....
şikayet edebiliyorsan et ama sen uğraşma bu işlerle....
eşine havale et....
o doktordan da iş çıkmaz zaten....hastalarına kimbilir nasıl davranıyordur...

üzülme:38:

benim aile hekimim eski oturduğum yerde beylikdüzünde çıktı oysa çoktan taşınmama ve ikametgah adresimi değiştirmeme rağmen..
beylikdüzünden aramışlardı geçenlerde gelin kontrollerinizi yapıcaz diye durumu anlatınca en yakın yere aldırın aile hekiminizi dedi.
bende iş yerime yakın yerdekine gitmek istiyorum.. çünkü hemen işe başlıcam maalesef annemde işyerimin çok yakınında oturuyor.
kolaylık olsun diye ole düşündüm bebekte filan acil bir şey çıkarsa hemen alır götürürüm diye.. biraz önce aile hekimliğine gittim..
doktor bey efendi bana ukala ukala seni buraya alamam bu zamana kadar kontrollerin yapılmamış , bana ceza gelir filan dedi..
git evinin yakınındakine kayıt ol dedi.. ama ben burayı istiyorum hekim seçme hakkım var diyorum hala ben seni kabul etmiyorum diyor.
böyle bir hakkınız yok diyorum ama adamla konuşulmuyor ki.. ama sinirden gözlerim doldu, dişlerimi sıkıyorum,dudaklarımı ısırıyorum..
en sonunda patladım ben şikayet edicem sizi dedim bana ne dese beğenirsiniz heh zaten bunu demeni bekliyordum..
nasıl kaçtığımı nasıl çıktığımı bilemedim hala aklıma geldikçe düşündükçe boğazım düğümleniyor sinirden..

canım benim ne kendini üzüyosun yaa.doktor yaptığı ayıbına utansın.
benim de bu sağlık ocağı sorun olmuştu.
aile hekimim memlekette çıktı ve beni aradılar.ben de sinir olmuştum ama senin gibi..
ama ne oldu sinirimle kaldım boşver canım benım kendını ve bebeğini üzme
çözülür elbet..

selam herkese :16:

bişeyi çok merak ediyorum kızlar...
karnın ortasında oluşan gebelik çizgileriniz görünüyor mu?

çok hafif benim. pembemsi bişi var... eşim de söyledi geçen...

"naber concon nassun gülüm? beni bulamadın mı? ha ha hahah. ara tara tırım tırıs yok di mi? beni bulamazsın gülüm...ben aslında youummm. ""

ahahahahah burhan ya çok özledim...

korkma şekerim. zararsızım ben )[/QUOTE

valla ben de çok özledim burhanı yaa!

aynen. :))

Bak youtubedan Acunun yılbaşı programını açasım geldi şimdi.
Yarılmıştık valla.
Fenomen ya burhan altıptop.

hemde nasıl fenomen. ya o'nun kafayaı sıyırdıgı bi bölum var ızledınız mi hiç? çek lan ayaklarının dantellerimin üzerinden çek asıllı diyor hani. kesinlikle izleyin derim.

burhan altıntop balatayı sıyırıyor videosunu izle - Müzik - Mynet - Video

ahahahahahah...

böyle insanlar la uğraşıp da canını sıkmaya değmez canım..
nekadar vicdansızlar yaiinsanın halinden hiç mi anlamıyorlar,bide hamileyim diyorsun ona rağmen böyle davranmış.
bizim burdada var bitane aynısından,hemde aile hekimimizmiş!birkaç defa hamile kalmadan önce ilaç yazdırmaya gitmiştim,ukalanın tekiydi.haftaya aşı için çağıracaklar inşallah onunla muhatap olmak zorunda kalmam!:47:

Aile hekimliği başvuru formunda bile yazıyor, neden oraya kayıt yaptığın. İstek üzerine yada ikametgah değişikliği diye iki kutucuk var. Demek ki istek üzerine de değiştirilebiliyor aile hekimi.
Ama 3 ay bir daha değiştirmeme şartı var.
Neden öyle davranmış anlayamadım. Ama bir arkadaşım daha söylemişti, aile hekimliğine geç bildirmiş gebeliğini çok paniklemişler, bize ceza gelir filan diye.
Şimdi de senden duydum bak.
Benim aile hekimi de ilgilenmedi benle hiç.Zaten de benden 5-6 yaş küçük bir çocukceğizdi.Eminim gebelik hakkında ondan çok şey biliyorumdur, öyle bi imaj çizdi bana.
Hep hemşire ilgilendi….

Son düzenleme:
aman gülüm sen kendini neden bu kadar üzüyorsun...
madem "bunu demeni bekliyordum " diyor ne diye söyletiyor....
şikayet edebiliyorsan et ama sen uğraşma bu işlerle....
eşine havale et....
o doktordan da iş çıkmaz zaten....hastalarına kimbilir nasıl davranıyordur...

üzülme:38:

ama işte gelemiyorum böyle haksızlığa, şu saatten sonra zaten gitmek istemem ama işte kanıma dokundu birde hamilelik hemen muslukları açıyorum :(

Ne için????????????????

liste için kızz

o tabloda ben niye yokum??? :44:

daha da gelmem davosa... :63:

ahanda bende gitmiyom davosa bende yokum listede

selam herkese :16:

bişeyi çok merak ediyorum kızlar...
karnın ortasında oluşan gebelik çizgileriniz görünüyor mu?

o daha son zamanlara doğru çıkmıyormuydu

7/24 forumda olmama rağmen listede yokum..
Bende davosu terkedicem ...:3:

bende bendeeeeeeeeee

slm kızlar nasılsınız bakalım azelya bblau ve elfeyayla hiç denk gelemiyoruz ama inş oda olur bigün..bendede yok henüz göbek çizgisi...herkestede olmaz diye düşünüyorum...yada ilerleyen dönemlerimizde olcak bakalım..şuan herşey yolunda..çok şükür iş yerimize muhasebeci alındı işlerim biraz daha hafifledi..şu son üç ayımı rahat geçiririm inş..artık patronum falanda öğrendi..ama herkes fazla kilo almadın maşallah diyorlar inş böylede gider...ben en büyük korkum çatlak..krem sürmeye çalışıyorum,bebe yağı falan .... bakalım inş olmaz...öptüm sizleri..yavaş yavaş ağırlaşıyoruz inş herşey kolay olur....

Back
X