- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #18.921
bende hissediyorum sanki artık ama çoookkk hafif hala... bizde bi hissetseydik hayırlısıylaGünaydın kızlar,
oyelken geçmiş olsun canım dikkat et sana geçmesin grip..
Ben bu sabah acıdan ağlayarak uyandımSol ayağımın baldır kısmına bir kramp girdi öyle böyle değil, sanki kesiyorlardı, sanırım uykumda gerindim ondan oldu, şu an bile yürürken acısını hissediyorum...
Tekmelerden hazır konu açılmışken ben de dünkü olayı anlatayım..
Dün gece yatağımıza yattık, benim çenem düştü birşeyler anlatıyorum eşime, o sırada elim karnımda..Bizim küçük hareketlendi elimle de hissettimSonra eşime "dürttü beni" dedim, elini aldım karnıma götürdüm sessiz sessiz bekliyoruz çıt yok...Tam "ya sana gıcık herhalde sen elini koymayınca oynamıyor" dedim ki sesimi duymasıyla, eşimin elini koyduğu yeri dürtmesi bir oldu
Yani eşimde ilk kez hissetmiş oldu, bebeğim sanırım benim sesimi duyduğunda heyecan yapıp tepki veriyor, ya da anne sus kafamı şişirdin demeye çalışıyor daha çözemedim :86:

gösterir inşallah yaa bugün öğreniyoruz hayırlısıyla desene ay ne heyecanlımrb canım
yok gııı inşallah bugün belli olcak...tabi bu kadar heveslenip gidip
göstermezse :84::84::84::84::84: böyle olurum kesin
sanada geçmiş olsun ...
gripte ne zordur bu durum da yaa
bende inşallah yakalanmam gerçi ben kışın bile kolay kolay grip olmam
bile nadir'dir :)
geçen 17.haftadan sonra burun tıkanıklığı yada
burunda kanama olabilir yazıyodu...

dilini ısır canım söyleme öyle valla söyledinmi oluyo. ben yirmilik dişlerim hiç ağrımadan çıkıyo dedim yemin ediyorum akşamına ağrımaya başladı 3 gündür geçmedi çene kemiğim ağrıyo resmen...
Kızlar oglusuma son aldıgımız kıyafetler =)
Uzun bir sure ara veririm herhalde ben almaya ama gordum mu de dayanamıyım alıyorum
Eki Görüntüle 253598 Eki Görüntüle 253599 Eki Görüntüle 253600 Eki Görüntüle 253601 Eki Görüntüle 253602 Eki Görüntüle 253603 Eki Görüntüle 253604 Eki Görüntüle 253605 Eki Görüntüle 253606
güle güle giysin annesi çook güzeller

Son düzenleme: