2012 Şubat Anneleri

benim doktor sezeryancı olduğu için şimdiden yaptırmış galiba bu testi..hani sezeryan sonrası bakalım kanı durdurabilecekmi,durduramayacakmı ona baktı galiba?
bblau sana bişey daha sorayımmı ozaman ..
bu testler varya ptz,ınr vs..işte
ptz ve aptt ye (sn)cinsinden bakılmış
ınr nın önünde (sn) yazmıyordu.
atıyorm aptt referans aralığı (10-22)olsun
sence çıkan sonuç ise 10 sn dan az,yada 22sn den yüksek olsun..
yüksek olmasımı pıhtılaşma var anlamına gelir,düşük olmasımı????
benim kafam karıştıda!:55:

benim doktor sezeryancı olduğu için şimdiden yaptırmış galiba bu testi..hani sezeryan sonrası bakalım kanı durdurabilecekmi,durduramayacakmı ona baktı galiba?

Ekmeği kesme kız, beyaz ekmek yeme.
Ben esmer ekmekten 8 dilim yiyorum günde -ki diyetisyenim verdi bunu- daha 2 kg aldım.
Yasaklar (ve aynı zamanda hiç bebeğe faidesi olmayan şeyler) şunlar ki:

• Beyaz un ve beyaz undan yapılmış pasta,börek,poğaça, açma vs.
  • Beyaz şekerden yapılmış pasta,tatlı.
  • Beyaz pirinç.
  • Kızartma.
  • Tuzlu çerez,cips.
  • Gazlı içecekler, meyve suları.

Notumu aldım :20: bunlara çok dikkat edicem artık
güle güle pastalar,kurabiyeler:5:

Esmer ekmek bebeğe gerekliymiş ama.Sakın ekmeğinden kesme dedi doktor.
Ben onun söylediği kadar yiyemesem de 6 dilim yiyorum ama.
Sen hamurişine mi dayandın yoksa birden de hızlı gittin?

Ben İskenderi, adanayı ve pizzayı abarttım sanırım :26: Her sabah ekmek arası peynir domates getirdim işyerime..

kızım benden belli olmuyo mu fazla konuştuğu. :))) Allah'ı var ciddi anlamda çok güzel bı kadın. o yüzden de hayatında önem verdiği tek şey güzellik ve beyaz tendir. yanına gelene anlattığı tek şey köyde nam salan güzelliği, dedemin kendisine 4 yaşın aşık olması, köyün bütün adamlarının kendıne olan hayranlığı, kadınların güzelliğinden dolayı o'nu acayip kıskanması. ahahahahah garip bi kişilik bunları anlatırken hiç utanmıyor. tabi anlatırken arada lazca konuşuyor bazen şive kayıyor. yarılıyoruz her seferinde.

sıkıldığı zaman bağırarak bildğin bağırarak bi Allah deyişi var görmeniz lazım. aynen şöyle....

"EELLAAHHH" hahahhahhaha.

:1::1: Maşallah Allah uzuuuunnnn ömürler versin, hakkaten laz kadınları bembeyazdır, ciltleri de mermer gibidir :nazar:

Takma canım bana da öyle diyenler vardı, hani ne biçim hamilesin felan diyenler, bir anda çıkıverdi sonra göbek :))

Ama esmer ekmek sevmiyorum, haz alamıyorum ondan :26:
Beyaz irinç çok yerim faydalı diye duymuştum bak demek değilmiş :((
Şu an harıl harıl güzel bir elmalı kurabiye tarifi arıyorum, çünkü acayip canım çekiyor :52:

anammmm canı kurabiye çeken tek ben değilim demekki
sabah rüyamda gördüm yaaa ne kadar canım çektiyse....
ama yapmaya üşendim neyse kardeşimi aradım yapacak bende gidince yicemmmm inşallahhhhhhhhhhh

Ben İskenderi, adanayı ve pizzayı abarttım sanırım :26: Her sabah ekmek arası peynir domates getirdim işyerime..

aynen :))) tek korkum oğlumun ikinci bi ibo tatlses olması. nerde bi acılı bıber, isotlu bişeyler ben orda. nerde kebap, şiş, et ben orda. :(((

:1::1: Maşallah Allah uzuuuunnnn ömürler versin, hakkaten laz kadınları bembeyazdır, ciltleri de mermer gibidir :nazar:

amin canım hepimizinkine. hepimize.

kızım benden belli olmuyo mu fazla konuştuğu. :))) Allah'ı var ciddi anlamda çok güzel bı kadın. o yüzden de hayatında önem verdiği tek şey güzellik ve beyaz tendir. yanına gelene anlattığı tek şey köyde nam salan güzelliği, dedemin kendisine 4 yaşın aşık olması, köyün bütün adamlarının kendıne olan hayranlığı, kadınların güzelliğinden dolayı o'nu acayip kıskanması. ahahahahah garip bi kişilik bunları anlatırken hiç utanmıyor. tabi anlatırken arada lazca konuşuyor bazen şive kayıyor. yarılıyoruz her seferinde.

sıkıldığı zaman bağırarak bildğin bağırarak bi Allah deyişi var görmeniz lazım. aynen şöyle.... "EELLAAHHH" hahahhahhaha.

ayy bilmioum köy güsel kadınn felan diyince aklıma geldii..eşimle cinsiyetini öğrenmek ve normal muayenemiiz içi doktorumuza gittik,, eşim her kontrolümee

gelio bebeğinin hiçbir halini kaçırmak istemioo saolsun benden fazla ilgilenio nse doktor gökhan bey kız babası oluosunuz diyince baya sewindi felan çünkü o kızları daha sewio...nese çıktık tahlil wercem bişeyler yiyim dedim...oturduk cafeye bizimki teli eline almışş arkdaşlarına haber werioo..tüm arkadaşlarınında oğulları war...hepsi kız bizim die tutturuoo.. telefonda bizim kzın tanıtımını yapıoo...davaro filmindeki gibi köyün en güsel kızının kızı diee..............çok gülmüştüm yaaa gülmekten hemen idrar tahlinini wermek zorunda kalmıştımm..öle paylaşıyım dedimm...:60:

ayy bilmioum köy güsel kadınn felan diyince aklıma geldii..eşimle cinsiyetini öğrenmek ve normal muayenemiiz içi doktorumuza gittik,, eşim her kontrolümee

gelio bebeğinin hiçbir halini kaçırmak istemioo saolsun benden fazla ilgilenio nse doktor gökhan bey kız babası oluosunuz diyince baya sewindi felan çünkü o kızları daha sewio...nese çıktık tahlil wercem bişeyler yiyim dedim...oturduk cafeye bizimki teli eline almışş arkdaşlarına haber werioo..tüm arkadaşlarınında oğulları war...hepsi kız bizim die tutturuoo.. telefonda bizim kzın tanıtımını yapıoo...davaro filmindeki gibi köyün en güsel kızının kızı diee..............çok gülmüştüm yaaa gülmekten hemen idrar tahlinini wermek zorunda kalmıştımm..öle paylaşıyım dedimm...:60:

ahahahahah bağlamana bayıldım ama. "öyle paylaşıyım dedimm." ahahahahahaha. koyun en guzel kızının kızı he. süper. belkım ben alırım kızını kız.

Düşük olması çabuk pıhtılaştığı anlamına gelir.
INR tek başına anlamlı değilmiş benim anladığım kadarıyla, ptz ile birlikte yorumlanıyormuş.INR bir katsayı ve her hastalığa göre arzulanan PTZ/INR değeri değişiyormuş.

Son düzenleme:
Düşük olması çabuk pıhtılaştığı anlamına gelir.
INR tek başına anlamlı değilmiş benim anladığım kadarıyla, ptz ile birlikte yorumlanıyormuş.INR bir katsayı ve her hastalığa göre arzulanan PTZ/INR değeri değişiyormuş.

hıımm..senide uğraştırdım canım işinin gücünün arasında.teşekkür ederim canım.
bende artık çok kurcalamıcam zaten..
durduk yere böyle şeylerle kafamı bulandırıyorum,kendi kendime stres yapıyorum..
allahın dediği olur ..ona emanet ettim..

anamm kusumm çok canın istediyse ben yapıp getiriyim iş yerinee hemşerimm:34:

Ayy canım benimm :70: Ya çok pokboğazlıyım sölemesi ayıptır..Şimdi internette tatlı resimlerine bakarken birden kalburabastı resmi gördüm :26: Çok etkilendim, eşimi aradım, inşallah getircek fırsatı olursa, ondan da isterken ağlıcaktım nerdeyse :17:

hıımm..senide uğraştırdım canım işinin gücünün arasında.teşekkür ederim canım.
bende artık çok kurcalamıcam zaten..
durduk yere böyle şeylerle kafamı bulandırıyorum,kendi kendime stres yapıyorum..
allahın dediği olur ..ona emanet ettim..

Benim ihtisasım enfeksiyon hastalıklarıydı aslında ama kadın doğumdan da uzmanlık alcam yakında :33:
Tıp okusaymışım da bu ilgi alaka boşa gitmeseymiş ya keşke :72:

Ayy canım benimm :70: Ya çok pokboğazlıyım sölemesi ayıptır..Şimdi internette tatlı resimlerine bakarken birden kalburabastı resmi gördüm :26: Çok etkilendim, eşimi aradım, inşallah getircek fırsatı olursa, ondan da isterken ağlıcaktım nerdeyse :17:

Allahım ilk 4 ay deli gibi tatlı aşerdim, ki normalde 2 ayda bir belki bi sütleç yerdim, şimdi canım kesinlikle tatlı yemeyi bırak görmek istemiyor. İlk başlarda ekşiden tiksinmiştim. Şimdi hep ekşi şeyler yiyeyim istiyorum :23:

Back
X