2012 Şubat Anneleri

sağolun kızlar. bağlantım gitti de cevap veremedim. yüreğine su serpildi kızın. yazdıklarınızı yazdım ilettım tek tek kendısıne.

sevindi :((( bizim ilk zamanlarımızdakiler yaşıyor şuan ve ben çok üzülüyorum kendısıne.

sağolun kızlar. bağlantım gitti de cevap veremedim. yüreğine su serpildi kızın. yazdıklarınızı yazdım ilettım tek tek kendısıne.

sevindi :((( bizim ilk zamanlarımızdakiler yaşıyor şuan ve ben çok üzülüyorum kendısıne.

Ahh geçtik o yollardan, hala da geçmeye devam ediyoruz, yok kese görüncek, yok kalp atışı Allah yardımcısı olsun ve bebeğini ona bağışlasın inşallah.

Azelya teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.sizlerde bebeklerinize kaycağınız isimleri belirtirmisiniz?sanırım ceylini eleyip gökçede karar vericez.

Azelya teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.sizlerde bebeklerinize kaycağınız isimleri belirtirmisiniz?sanırım ceylini eleyip gökçede karar vericez.

Rica ederim ne demek canım.Benim oğlum olacak, kızım olsaydı Asya koyacaktım..
Ceylin ve Ecrin patlaması oldu bi ara, hemen hemen her doğan yeni kız bebeklere bu iki isimden biri verildi, o yüzden soğudum belki de.:1:

ayşebahar teşekkür ederim canım
aden gökçe eltinin doktoruda salakmıymış kızı aydınlatmamış merak ediyorum
7 haftadan önce kalp atışı duyulmuyor ki

acil acil acil

kızlar bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman görmüştünüz? eltim aradı yine doktora gitmiş 5 hafta 2 gunluk hamıle kese tamam duzgun gozukuyor ama kalp atışları daha yok dedı. dedım daha çok mınık benımkını 7. haftada gormuştuk dıye hatırlıyorum ama atamış da olabılırım. ???? kız baya üzülmüş...

Eltini anlayabiliyorum..
Ben SAtıma göre 7 + 2 felandım doktora kalp atışını duymak için bir heycanla gittim ama doktor 7 haftalık embriyo görünüyor ama kalp atışı yok dedi.. Ve kanamamda olmuştu az birşey çok kötü bir hafta geçirdim evde dinlendim ve bir hafta sonra gittim doktor dedi 7+0 ve kalp atışını duyduk.. Satla bebeğin gelişimin bir gitmediğini böylece öğrenmiş olduk..
Biraz geç oldu ama yeni gördüm cevap yazayım dedim..

Allah razı olsun kızlar kız acayip sevindi. ya bu kendi doktoruna gıtmemiş. radyolojı mı nedır orda arkadaşı çalışıyormuş arkadaşı gel bakalım demiş. kızı korkutmuşlar işte. neyse çok sagolun valla.

bu arada ceylin guzel değil GÖKÇE olsun bence de. (kım yazmıştı hatırlamıyorum ama kendi adım dıye demıyorum gökçeler iyidir)

21. haftadayız, şimdiye kadar hep erkekti işte taa 14. haftadan beri. kısmet, bakalım, sağlılı olsun da, gerçi babamız kız istiyordu, Allah onu benden daha çok seviyor sanırım :)

burada ben sürekli giremiyorum, çalışıyorum ve bizim pc lerde internet yok, ortak kullanımda tek bir pc miz arada ondan bakmaya çaılışıyorum ama yazamasam da bolca okuyorum sizleri.

Noldu eleferacım yaaa?:44:

Ben de sormuştum ama anlatmak istemedi sanırım :26:

Anlatıp, forumun tadını kacırmak ıstemedım.
Bıraz da ıcımden gelmedı.
Esımle tartıstık dun aksam.
Bende 'ayrılalım' dedım.

Tesekkur ederım ılgınıze.

canım sağol eline sağlık oğlusumun adını begendınızmı eşim buldu bende begendım anlamıda guzel gorkemlı gösterıslı bol demek ismiyle yasar inşallah...

elefera benım olanla bızım sat aynı ama dogum tarıhı benımkı daha gec olmus ben nasıl beklıcem okadar yaa:41:

benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat

juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 28 Şubat :47: :1:

Belkı yanlıs yapmısımdır.
Duzeltırım daha sonra.

Sen begendıkten sonra, kım ne dıyebılır kı?
Adıyla yasasın ınsallah.

Canım ben kızımı bugün kreşe yazdırdım..
3 yaşındakini...
1 yaşındaki bakıcıyla devam edecek bakalım hayırlısı

Kraft alacağız bakalım bizde..
Yorumun için teşekkür ederim..
Çok fazla yorum yazan olmadı yazan..
Bende kendi fikrime göre hareket edeceğim...

Sırf bu altta yazdığın notu görmeyenler görsün diye
Alıntıladım canım

Keyifsizsin neyin var güzelim...
ÜZme kendini
Kesin işyerinde bişey oldu dedim inanır mısın
Boşver
salla gitsin canım ya

Kızın ıcın hayırlı olsun.
ınsallah hepınız ıcın ıyı bır secım olmustur.

Bende alacak olsam kraftı tercıh ederdım.
Ama sımdılık dusunmuyorum.
Sana sart tabıı, 4 cocuklu olunca.

Baslangıcta ıs yerınde degıldı.
Esımle tartıstık ıste.
Bılmıyorum, belkı ben fazla alınganlık yapıyorum ama, o da cok kabalastı!

Is yerındekılerde son bır saattır delırtıyorlar benı.
Neyse kı, hepsını savdım basımdan.

kızlar merhablar..nasılsınız bakalımm???
bugün hiç giremedim valla kaynatmışınız ne güzell
bugün yine hastaneye gıttım bizimki yine inat etti bacaklarını açamadı
ama doktor büyük ihtimal kız dediii
benim de kızım olacak inşallah

eleferacım benı de ekler mısın
adım kahogulu
yaş 24
cinsiyet kız
adı elif sare
sat 2 mayıs
tahmini doğum 20 şubat

Hayırlı olsun, ınsallah bır dahakı kontrolunde netlesır.
Eklerım elbette.
Ama bıraz gecmıse bakayım, sanırım baskaları da var.

sizi öpuyorum kızlar ve kaçıyorum ben.

bugun pek dahil olamadım sohbetlere :))) çok sağolun ıyı akşamlar ıyı tatiller. bebeklerinizi de yirim yirrrrrrrrrrrrr

23 nisan Son adet tarihim
3 haziranda kese
16 haziranda kalp atışları

Vallahi üşenmedim, eski forum sayfalarında yazdıklarımı tek tek taradım, usg resimlerim yanımdaymış onlarla da sağlama yaptım tek tek.
Aldım takvimi önüme saydım...Kafam bi dünya oldu bak eltin kıymetimi bilsin,sana fena eltilik etmesin artık :37:
Ben son adet tarihine göre kese/kalp atışını geç görenlerdenim zira.
SATa göre 6+1 olduğum gün kesem görünmüş...Ama doktor geç döllenme "4,5 haftalık gibi" demiş,tam hafta+gün söylememiş.Ben netten bulduğum bir formülasyonla kese çapı hesapları yapmışım,o gün tam 5+0mışım, kendi matematiğime göre tabi.Daha sonra bunu usg görüntüleri de doğrulamış 2 hafta sonra.

Yine SAT'a göre 7+5, bebeğin gerçek CRL boyuna göre de 6+5 olduğum gün kalp atışlarını duymuşuz....

Oturduğum yerden gıcık oldum kadına :47: Kıskançlığını dizginleyemiyor ve laflarına yansımış resmen.

Bi de görüp konuşsan boğazına sarılabilirsin :47:

Merhaba arkadaşlar bende 19+1 günlük hamileyim.kızım olacak inşallah.kızıma isim arıyorum.gökçe ile ceylin arasında kaldık.eşim gökçe diyor ama ben karar veremedim.2 tanede oğlum var.onların isimleride alperen,göktürk.sizde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.sizler bebişlerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin. Gökçe bak niye benim aklıma gelmedi, çalayım şu gökçe ismini :1:

eleferam bizim canımız sıkılır diye düşünme burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız
istersen anlat rahatlarsın
istemezsen kendin bilirsin tabii
yazıp yazıp sildiğine göre anlatmak istiyorsundur herhalde

Anlatıp, forumun tadını kacırmak ıstemedım.
Bıraz da ıcımden gelmedı.
Esımle tartıstık dun aksam.
Bende 'ayrılalım' dedım.

Tesekkur ederım ılgınıze.

Ben de bi kere tartışmamızda demiştim, barıştıktan sonra alay etti benimle, ben de biliyordum ayrılmayacağımı çaktırma :)) Senin de ciddi olmadığının farkındadır bence, eminim ki en kısa sürede barışırsınız, hem hele o barışmalar yok mu ahhh, sırf barışmak için bile tartışabilirim :)

bugun pek dahil olamadım sohbetlere :))) çok sağolun ıyı akşamlar ıyı tatiller. bebeklerinizi de yirim yirrrrrrrrrrrrr

Bizi de yi bizi de yi :52: Öpüldün, küçük herife dikkat et :69: hoşçakal.

görüşürüz canım

eleferaaaaaa
kuşum benim oğlum oluyor ve satım 23 mayıs:)
müsait bi anında düzeltirmisin tatlımmm..

hadi gözün aydın canım

Teseekur ederım.
Ben onunla konusmak ıstemıyorum artık.
Affetmeyı de dusunmuyorum.
Ne halı varsa gorsun.
Isterse ayrılalım, hıc umurumda degıl.

canım hiç üzülme zaman zaman hepimiz kocamızdan nefret etmiyormuyuz :1:

görüşürüz canım

eleferaaaaaa
kuşum benim oğlum oluyor ve satım 23 mayıs:)
müsait bi anında düzeltirmisin tatlımmm..

gözünaydın canım

Back
X