2012 Şubat Anneleri

Selam kizlaarr
Ne kadar süredir giremiyorum
Umarım hepiniz iyisiniZdir
Cuma gunü bebikimi görmeye gittik ve minik bi erkek olduğunu bir kez daha gösterdi
Maşallah bir hafta onden gidiyor gelişimi
Şimdi 21 Ekim de detaylı ultrasona kadar oZlicem kuzumu

Merhaba kızlar bugün 3lü tarama sonucumu aldım düşük risk çıktı 2li de öyleydi ama doktorum ultrasonda koroid pleksus kistleri gördü bebeğimde amniyosentez yaptırmalı mıyım çok kararsız kaldım

O kistlerin ne gibi bir tehlikesi varmış ve doktorun yaptır mı dedi?
saol cnmm benimm:49:

Çıkmamış sanırım canım :26:

Merhaba kızlar bugün 3lü tarama sonucumu aldım düşük risk çıktı 2li de öyleydi ama doktorum ultrasonda koroid pleksus kistleri gördü bebeğimde amniyosentez yaptırmalı mıyım çok kararsız kaldım

2-li ve 3 lü iyi dimi?
doktorun ne diyo bu konuda yani amniyosentez konusunda??
başka bi doktora daha görünsene canım,belki doktorun yanılıyo olabilir,hem için rahat eder!

Evlenmedne once calısıyordum zaten ben isten cıktım 3 ay daha yararlandım ve bitti sigortam..

Esimin bagkuru var ama yatıramıyor malesef suan.. Ben de diyorum beni calısıyor goster biryerde sigortamı yatır diye ama oralı olmuyor..

İnsallah birsey olur da o kazık girer biryerine o zaman yatırır sigortamı!

imknsızlıktan yatırmaıyorsa lafım yok ama eger kulak üstüne yatıyorsa kızmalısınn.. annemin de skk sı yoktu kardesimde. babam da ihtiyac oldukca özel hastahaneye basvuruyordu . dogum bi anda oldu sorunluydu devlet hastanesi de olsa dünya para aldılarr.. babam o zaman sok oldu hemen sigortayı yaptı ama 3 ay olmadan kadıncagızınn dikişleri iltihaplandı ve acıldı toplamda asagı yukarı 3 ayı hastanedde bitirdiler:53::53: babam hala söyler dünya para gitti diye.. kadıncagızın sürüklendigi de cabası.. insallah hiçbir problem cıkmaz ama bebek erken bile dogsa allah korusun kuvöz bulmak mesele. tut ki özel hastahanede buldun yine ne yapıcak o zaman. biz dünya arastırdık hem ssk anlasması olsun hem kuvözü olsun hem aleti edavatı olsun diye.. bak bizim hastane özel ama ssk oldugu için dogum 600 tl olucak nasipse. üstelik kuvözü de var.. müsait bi zamanda enlice konusun cnm bence.. cünkü stresi de sen yasayacaksın. bide dogumda doktorun piyango olması kadın içinn kötü bişi.. düsünsene bu kadar hassas bi dönemde ilk defa yüzünü gördügün bi insana kendini emanet ediceksinn

O kistlerin ne gibi bir tehlikesi varmış ve doktorun yaptır mı dedi?

Çıkmamış sanırım canım :26:

2-li ve 3 lü iyi dimi?
doktorun ne diyo bu konuda yani amniyosentez konusunda??
başka bi doktora daha görünsene canım,belki doktorun yanılıyo olabilir,hem için rahat eder!

bu kistler %1-2 gebelikte görülebiliyormuş ilerleyen haftalarda çoğu kayboluyormuş ancak bazen de kromozom bozukluklarına eşlik edebiliyormuş tarama sonuçlarım iyi çıktı ama doktorum ben olsam hiç tarama yaptırmadan amniyosentez yaptırırdım kesin sonucu o veriyor ama sonucunda olumsuz bişey çıkarsa gebeliği sonlandırmak gibi bir düşüncem yoksa gerek de yok diyor

Son yazdığın iyi olmamış canım, samimiyetle yazıyorum umarım yanlış anlamazsın..Evet haklısın, evet kızgınsın ama zaten ona başıma bir olay geldi sen yokken diye yalan söyledin, şimdi zaten vicdanen rahat değil, istediğin oldu ama bundan sonra tekrar "arkadaşınla ilgilen" felan demen hem seni itici yapar, hem de onu daha çok kızdırır.Neticede eşin, söylediğin yalandan sonra anlamıştır zaten hatasını, o kadar da anlayışsız değildir, üzülmüştür..Ama artık normal cevap ver, samimi olma yine ama çok ters cevaplarda verme bence.Yani en azından ben olsam öyle yapardım, benim kızgın değil de üzgün ve mutsuz olduğumu düşünmesini isterdim.

Nıye yanlıs anlayayım canım, ben su an ofkemden saglıklı dusunemıyorum.
Yalan soylemeklede mı kotu yapmısım?
Ama vıcdanı rahatmıs ya beyefendının, azıcık rahatsız olsun ıstedım.
Ben ıkı gecedır hep aglıyorum, reva mı bunlar bana?

Senın yorumunu okuyuncaya dek, 3. maıl geldı, yıne soruyordu.
Senın yorumunu okuyunca da yanıt verdım ona.

aa,yazık bak ,anlamış geliba hatasını..
bazı durumlarda naz yapmak,çektirmek iyi oluyo ama şimdi biz sana son cevabın için 'aa iyi yaptın elefera desek'de olmaz,karı kocanın arasına girmek olmuyo yani!canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..akşam olunca aynı eve girecek,aynı yatağı paylaşacak olan sizsiniz bitanem..

Anlasa ne olacak ki?
Tamam bu yalandı, ama gercekte olsa yanımda degıl esım.
Bızı arkadasına tercıh edıyor.
Yarın yanında olup-olmayacagı bellı olmayan bır arkadasına.
Ben nıce arkadaslıklar, dostluklar gordum.
Hepsı bıtıyor, hepsı...
Bugun benı kıme tercıh ettıgını anlamalı.
Yok valla, onunla aynı yatagı bır sure daha paylasmayı dusunmuyorum.
Cabuk affettıgım ıcın boyle sımardı bu.

slm kızlar naılınız benim oğluşum sağ olsun sabahları bir tarafa toplanıyor başladı rahatsız etmeye..ben şimdi daha 4 cü aydamıyım..hep 5 biliyordum kendimi...

imknsızlıktan yatırmaıyorsa lafım yok ama eger kulak üstüne yatıyorsa kızmalısınn.. annemin de skk sı yoktu kardesimde. babam da ihtiyac oldukca özel hastahaneye basvuruyordu . dogum bi anda oldu sorunluydu devlet hastanesi de olsa dünya para aldılarr.. babam o zaman sok oldu hemen sigortayı yaptı ama 3 ay olmadan kadıncagızınn dikişleri iltihaplandı ve acıldı toplamda asagı yukarı 3 ayı hastanedde bitirdiler:53::53: babam hala söyler dünya para gitti diye.. kadıncagızın sürüklendigi de cabası.. insallah hiçbir problem cıkmaz ama bebek erken bile dogsa allah korusun kuvöz bulmak mesele. tut ki özel hastahanede buldun yine ne yapıcak o zaman. biz dünya arastırdık hem ssk anlasması olsun hem kuvözü olsun hem aleti edavatı olsun diye.. bak bizim hastane özel ama ssk oldugu için dogum 600 tl olucak nasipse. üstelik kuvözü de var.. müsait bi zamanda enlice konusun cnm bence.. cünkü stresi de sen yasayacaksın. bide dogumda doktorun piyango olması kadın içinn kötü bişi.. düsünsene bu kadar hassas bi dönemde ilk defa yüzünü gördügün bi insana kendini emanet ediceksinn

Ayrıntılı usg fiyatını ogrenicem bugun bakalım. Esime soyliycem ona gore yyapsın biseyler artık!

Benim canım da kıymetli kendi kardesi durumu yokken gitti ozelde dogurdu benim neyim eksik?

Banane valla nasıl yapıyorsa ediyorsa bulsun yatırsın sigortamı..

:1: neyapıyım 2-3 değilki kaldıkları ..onlar çekinmiyoda benmi çekinicem dedim artık!:))
ay sende beni güldürdün ...))
beni şimdi telaş sardı,doğuma mı gelirler,doğumdan sonramı gelirler,kırkım çıkıncamı gelirler,,,valla düşünmüyo değilim..

seninn en azından bişeyine gelirler.. bizimkiler bizden cıkmıcakk bide aaaa öle olmazz böyle olur diye anlatıp durcaklar.. az da degil 5 tane.. herkesin kendine göre cocuk tecrübesi var.. benimm ruhuma el fatiha:58::58::58::58::58::58::58::58:

Bak bu sayfanın sonunda diyor Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Benim kayınvalidem eşimi 5 kilo doğurmuş normal doğumla :1: Ama diyor hiç canım acımadı, kızım 3,5 kilo doğdu onda daha çok acıdı canım diyor .))

Burayı hep takip ediyorum zaten. Bak ne yazıyor " Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 25 cm. ve ağırlığı tam 320 gram! "

Esimin teyzesi ilk oglunu 3.5 kg dogurmus. cok kolay olmus. 2. oglu 4.5 kg dogmus kadın bir daha cocuk yapmam diyip baglatmıs hemen..

Back
X