2012 Şubat Anneleri

oyyy desene benimkinin uykusu olmayacak hiç. hayır bı de uyayınca cin gibi gözlerin açılması yok mu? sanki saat gecenin 3'ü değil, bi uykuyu almışlık hissi, bi uyanıklık sorma gitsin. yatakta oraya buraya donmeler, bazen unutup ayı gibi dönmeler hatta. öfffff :(

Ya sen onu boşverde ben cumartesi gecesi yatakta gazımı tutamadım :17: Ay hiç eşimin yanında yapmamıştım kıpkırmızı oldum, o da daha bi utandırdı beni, "o nasıl bi sesti öyle çarşaf yırtılıyor sandım" dedi :17:
Artık bi de ya gazım kaçarsa diye uyuyamamam eklenirse her gece sabahlıcam demektir :26:

oyyy desene benimkinin uykusu olmayacak hiç. hayır bı de uyayınca cin gibi gözlerin açılması yok mu? sanki saat gecenin 3'ü değil, bi uykuyu almışlık hissi, bi uyanıklık sorma gitsin. yatakta oraya buraya donmeler, bazen unutup ayı gibi dönmeler hatta. öfffff :(

Bir de diyorlar ki, anne karnındaki sistemini sürdürmeye çalışırmış yavruş.Bu kıpırtılar eğer gerçekten bebe hareketiyse benimki sabah biraz uyanıyor.Sonra öğleden sonra 2 gibi başlıyor,akşam üstüne kadar. Sonra gece 10 gibi başlıyor sabaha kadar....
Pek uyutmayacak sanırım zilli :1:

Avrupa yakasında kanuni sultan suleyman hast. var kadın dogum uzerine. Yeni mahallenin adı degisti.

Orda da yapıyorlar sanırım. Bir de oraya randevu alıp git gorus ustersen doktorla sana tarih verielerse ucretsiz yaptırırsın sigortandan canım.

evet cnm onuda duydum eşimden ona söylemişler..halkalıdaymış galiba yeri..
ssk dan da gün almak telde sorunca yapmyıoruz diyorlar nedense...çapadan haber bekliyorum uzak yere çıkıncada fenalaşıyorum:((en yakın yerden alabilirsem ii olacak..

Selamlar, ultrason randevusundan geldik oglusumla cok guzel vakit gecirdik,her turlu organi yerinde ve saglikli gorunuyor masallah :nazar: annesine babasina ne hareketler yapti teyzeleri bi gorseniz :emir_bebek: simdiden hangimize benzedigini cikarmaya calisiyoruz ama pek beceremedik, sizlerden benzetebilen oldu mu?

Burhan'i in Hurrem dizisine yeniden dondugunu ben de okudum, cok begenilmis ozel istek almis, Gul aga :)

Dedesi kaza geciren arkadasim (adini simdi cikaramadim mesajin cok geride kaldi, sorry) hic endise etme platin amelyatini atlatsin ve yurumekten korkmasin, benim babaannem de oldu o ameliyati doktor bas yuruyebilirsin diyordu artik saglam kalcan, yok korktu basamadi. Allah yardimciniz olsun.

Aysebahar' cim tesekkurler hamile yastigindan sonra simdi sirada bebek odasina perde, yatak koruyucu ve salonomuzu da minder dikme projelerim var, ilerletiyorum kendimi :51:

kızlar bende gece zor uyuyorumm ve geç uyuyorumm...hamilelik hormonlarından mı bilmioum ama illa tw karşısında uyucam tw açık olcak...eşim erken uyuyo onuda uyandırıp hooop yastıklar elimizde tw odasına geçiouz uyumayaa yatak odamda yatamıoum yaa uyuyamıoumm acayyip bir insan oldum halbuki hamilelikten önce uykum gelse bile illa yatağımda yatcam die tuttururdumm

Selamlar, ultrason randevusundan geldik oglusumla cok guzel vakit gecirdik,her turlu organi yerinde ve saglikli gorunuyor masallah :nazar: annesine babasina ne hareketler yapti teyzeleri bi gorseniz :emir_bebek: simdiden hangimize benzedigini cikarmaya calisiyoruz ama pek beceremedik, sizlerden benzetebilen oldu mu?

Burhan'i in Hurrem dizisine yeniden dondugunu ben de okudum, cok begenilmis ozel istek almis, Gul aga :)

Dedesi kaza geciren arkadasim (adini simdi cikaramadim mesajin cok geride kaldi, sorry) hic endise etme platin amelyatini atlatsin ve yurumekten korkmasin, benim babaannem de oldu o ameliyati doktor bas yuruyebilirsin diyordu artik saglam kalcan, yok korktu basamadi. Allah yardimciniz olsun.

Aysebahar' cim tesekkurler hamile yastigindan sonra simdi sirada bebek odasina perde, yatak koruyucu ve salonomuzu da minder dikme projelerim var, ilerletiyorum kendimi :51:

Gözünaydın canım :nazar::34:

kızlar bende gece zor uyuyorumm ve geç uyuyorumm...hamilelik hormonlarından mı bilmioum ama illa tw karşısında uyucam tw açık olcak...eşim erken uyuyo onuda uyandırıp hooop yastıklar elimizde tw odasına geçiouz uyumayaa yatak odamda yatamıoum yaa uyuyamıoumm acayyip bir insan oldum halbuki hamilelikten önce uykum gelse bile illa yatağımda yatcam die tuttururdumm

hormonlarımız sanırım hemen hemen aynıyız hepimiz bende senin gibi tv karşsında gidiyorum yatağa geçince tık yok çok sinir bozucu oluyor bazen
bu arada ufak tefek eşyalar alınmaya başlanmış ne güzel ben daha hiç birşey almadım eşimde aldırmıyor zaten

Son düzenleme:

Canım gözün aydın,maşallah bebişine :nazar:
Şu yastıktan bende dikmek istedim de anlayamadım nasıl olduğunu seninki çok güzel olmuş

Gozun aydın annesi.
Ne kadar mutlu oluyor ınsan dımı.

Ben bınbır heyecanla gıttım cumartesı gunu, belkı el kol yaapr dıye.
Anca tepındı hanımefendı.

Ablama gostermıstım usg foto.larını.
Burnunu esımın burnuna benzetmıstı, ınsallah oyledır.
Keratanın burnu estetık gıbı valla.
Benımkı de yassıada gıbı :60:

Yastıgını bende cok begendım.
Masallah pek becerıklısın anlasılan.
Ben sokugumu bıle dıkmeye usenırım.

Son düzenleme:
:60::60:güldürdün beni

bu hatun kim? şiştt yeşilli :34: önemli biri belli. tevecuunuz efem... şaka bi yana sahiden acayip bişeymiş bu. bi de alışveriş canavarı bi tavrım hep vardı şimdi hepten arşa değdi bu.

Sorma valla.
Dun ıstınye parkı gezdık bıraz esımle.
Aman Allah ım oyle guzel bebe gıysılerı var kı, aklınız durur.
Dedım 'tutma benı alacagım bır ıkı parca'
Aaa fıyatları bı' gordum, 'bırak ya, ben markafonı den alırım' dedım esıme :1:
Anam mınnacık tulum 150 kusur TL.
Gıydırecegım ya 2 ya 3 tür.

gereksiz pahalıymış. ha benım de aklım kalıyor bazı şeylerde ama bıraz buyusun en azından gıydırdıgım şeyın hakkını verecegı zaman alırım içimde kalmasın dıye. ama aylık bebeklere o kadar pahalı şeyler kısaca beni aşıyor bıraz. aşmasa da gereksız buluyorum.

Ya sen onu boşverde ben cumartesi gecesi yatakta gazımı tutamadım :17: Ay hiç eşimin yanında yapmamıştım kıpkırmızı oldum, o da daha bi utandırdı beni, "o nasıl bi sesti öyle çarşaf yırtılıyor sandım" dedi :17:
Artık bi de ya gazım kaçarsa diye uyuyamamam eklenirse her gece sabahlıcam demektir :26:

ay bayılacam şimdi gulmekten... jajahjahaj. kızzz ahhahahahahahah... yarıldım beeeeeeeeeeeeeeeee

eşine de selam ahahahhahahah lafı ıyı oturtmuşş...

Bir de diyorlar ki, anne karnındaki sistemini sürdürmeye çalışırmış yavruş.Bu kıpırtılar eğer gerçekten bebe hareketiyse benimki sabah biraz uyanıyor.Sonra öğleden sonra 2 gibi başlıyor,akşam üstüne kadar. Sonra gece 10 gibi başlıyor sabaha kadar....
Pek uyutmayacak sanırım zilli :1:

yaaaaa benımkınden bu aralar çıt yok korkuyorum. :(

Aysebahar' cim tesekkurler hamile yastigindan sonra simdi sirada bebek odasina perde, yatak koruyucu ve salonomuzu da minder dikme projelerim var, ilerletiyorum kendimi :51:[/QUOT

gözün aydın annesi... normal usg'mi yoksa detaylı ultrasonamı girdin?

İşte benimkinin de bi istikrarı yok.Hafta sonu hiç kıpraşmadı, bu sabah başladı gıbı gıbı şeklinde şu an.
Ama karnım da ağrıyor sanki. İçimde kazı yapılıyo gibi...:44:

ya her şeyi aynı anda yaşıyoruz. demek dönemsel işler bunlar :)))

yaşlıların deyiiyle havalardan kızım havalardan. (oehhh böyle de sığ bi telkin görmedim)

ay bayılacam şimdi gulmekten... jajahjahaj. kızzz ahhahahahahahah... yarıldım beeeeeeeeeeeeeeeee

Aleykümselam :1:
Korkma annesi, benim haylazda pazar günü bi pır pır bile etmedi korkuttu, bugün soluğu sağlık ocağında aldım, istersen git bi kalp dinlettir doktora görünmene gerek yok.İçin rahat eder hem.

Kızlar bırsey soracagım;
Yıne boyle pat dıye gırdım konuya ama.
Fıkırlerınıze gore esımle konusacagım.

Sımdı benım kayınvalıdeyı bılıyorsunuz, aylardır yazlıkta.
Benım durumumu da, dogumdan sonra bır kac ay calısacagım, nasıpse.
Esım, bu surecte 'annem bebege bakar' dıyor.
Benım ıse gonlum el vermıyor.
Yanı bu vakte kadar benı dogru duzgun aramayan kadına, cocugumu emanet etmek ıstemıyorum.
Ona torunu ıle bol bol zaman gecırme sansı verecek olma fıkrı benı rahatsız edıyor.
Cozum olarak ya ısten ayrılacagım, (evet zaten ayrılacagım ama en azından 3 ay daha calısma fıkrım var)
Yada 3 aylıgına bakıcı bulacagım.
Sızın onerınız ne olur?

Aleykümselam :1:
Korkma annesi, benim haylazda pazar günü bi pır pır bile etmedi korkuttu, bugün soluğu sağlık ocağında aldım, istersen git bi kalp dinlettir doktora görünmene gerek yok.İçin rahat eder hem.

yok haftaya kontrolum vardı zaten bı hafta one alacam sanırım. çok özledım bebegımı çünkü. 1 ay oldu nerdeyse gormeyelı

bu hatun kim? şiştt yeşilli :34: önemli biri belli. tevecuunuz efem... şaka bi yana sahiden acayip bişeymiş bu. bi de alışveriş canavarı bi tavrım hep vardı şimdi hepten arşa değdi bu.

gereksiz pahalıymış. ha benım de aklım kalıyor bazı şeylerde ama bıraz buyusun en azından gıydırdıgım şeyın hakkını verecegı zaman alırım içimde kalmasın dıye. ama aylık bebeklere o kadar pahalı şeyler kısaca beni aşıyor bıraz. aşmasa da gereksız buluyorum.

Yok pekde önemli sayılmam aslında :27: korkma bende bu sıralar pek hissetmiyorum ama düştükten hemen sonra en yakınımdaki hastaneye gittim birşeyi varmı bebişim iyimi diye dr maşallah kıpır kıpır dedi olabiliyo demekki

Back
X