2012 Şubat Anneleri

işte ilk cicilerimiz az önce babasıyla aldık oğluşumuza :16: $IMG_0048.webp$IMG_0049.webp$IMG_0050.webp$IMG_0051.webp

güle güle kullan...bende almak istiyorum ama eşim hiç hevesli değil...bi 32.haftaya gelelim sonra alırız diyor:63::63::63:

sağol canım vallahı benımkıde ılk zamanlar baktırmıyordu bıle bısey olur uzulurum dıye sımdı karısmıyor artık ben bunları cok begendım hemde uygundu ınsan aldıkca mutlu oluyor motıve oluyor annelıge galıba Allah herkese nasip etsin bu duyguları:49:

herkes cok sessız bu gece eleferaya bende cok uzuldum ama erkeklerı ıdare etmek gercekten zor bısey 5 farklı uslupla soylenıyorsa onlara en yumusagını kullanmak lazım ama ınsan bazen doluyor anlıyorum ınsallah hayırlısıyla atlatır bu dargınlıgıda
aysebaharda gelmedı bugun cınsıyet ogrenecektı ama ......

ben bunlara bayılıyorum canım,çok şekerler. annem kış için biraz ince olacaklarını söyleyince sadece çıtçıtlı almıştım bu desenden 2li. pimpirikli anneanne, sanki buzda yatırcaz çocuğu :37: güzel günlerde kullansın...

Ayni seyi bende dusundum ama evde olucaz ztn ilk aylar zaten cok uygundu hepsi 21tl tuttu:40:

Ben eve gıdıyorum.
Gelecekmıs, konusacakmısız.
ısten ayrılacaksın, senı babanın evıne ben bırakacagım demıstı en son.
Bakalım ne olacak.
Bırde benı suclaması yok mu?
Dıyorum cocugumu ıstemıyordun demek neden gunahına gırdın.
Onu sen ıstemıyorsun, senın gunahını cekıyor o bebek dıyor.
Ben lanetlı bırıyım galıba.
Dua edın.
Ama galıba bıze artık dualarda ıslemıyor.
Hamıleyken bana bunları yasatan adamı ben nasıl affedecegım, bılmıyorum.
Canı cehenneme, yemın ederım bıktım artık.

eleferacım, yazdıkların beni çok üzüyor. ama ben hamilelik döneminde şunu anladım: erkekler kucağına almadan babalık duygusunu idrak edemeyecek gibi gözüküyor. bizim hassas bir dönemde olduğumuzun bile tam farkında değiller. bazen kırıcı şeyler söyleyebiliyorlar, yada asabiyetimizle bazen biz onları böyle şeyler söylemeye itiyoruz. keşke seni rahatlatacak biri olsa yanında. gerekirse izin al, git ailenin yanına bence. bu kadar şiddetli olmasa da ben de sıkıntı yaşıyorum eşimle. ama annem ve kayınvalidem sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar. annem mesela benim fevri davranışlarımı dizginliyor-ki bu aralar bolca mevcut bende, kayınvalidem de eşimin yanlışlarına, hatalarına tabiri caizse çemkiriyor :37: bu şekilde sorunları daha hafif atlatmaya çalışıyoruz işte...

dilerim herşey en kısa zamanda düzelir...

Ayşebaharcım,
senin de cinsiyet konusu konuşulmuş sanırım. bana kız gibi geldi :10:
öğrendiysen bana özelden mesaj at çünkü artık düzenli okuyamıyorum burayı

asıl önemli olan sağlıklı olması zaten :emir_bebek:, maşallah onun boyuna da kilosuna da :nazar:

Ben de Şubat 2012de ilk bebeğimi doğuracağım Allah'ın izniyle..13 Mayıs son adet tarihim,tahmini doğumum 17 Şubatta olacak,31 yaşındayım ,ilk hamileliğm olacak.Normal doğumdan çok korkuyorum o yüzden sezeryan düşünüyorum .Burayı az önce keşfettim,beni de listeye ekler misiniz...%gün önce de bebeğimin KIZ olacağını öğrendim mutluluktan uçtum .Arkadaşlar bikaç sorum olacak
1.Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk önce doktor 2,5 ay cinsel ilişkiye girmeyin demişti,şimdi de ben 17 hafta 5günlük falan hamıleyım ama hala ılıskıye girmedim .Artık adam beni aldatacak dıye hem korkuyorum,hem de hıc ıcımden gelmıyor.Ne yapmalıyım ?Bebege zarar verecek dıye cok korkuyorum.
2.Dişimi 3 aydır fırcalayamıyorum,mıde bulantım cogalıyor.Kendımden tıksındım bu dönemde
3.Hala kusmalarım geçmedı ve en ufak kokuda öğürüyorum .Bir de hala hiç aşeremedim,yoksa ben aşermeyecek miyim:(

Bana sizin nası bu durumları aştığınızı anlatır mısınız?Teşekkürler.

Hic kendimi bu kadar caresiz hissetmemistim.
Bu kadar yalnız.
Yasadıklarımı tanımadıgım sizlere dahi anlatmaya utanacagım hic akima gelmemisti...

Bir yanım avaz avaz bagırmak ıstıyor.
Bır yanım sessızlıgınde bogulmak.

Keske sıgınabılecegım bır lıman olsaydı, keske bu kadar yalnız olmasaydım.

canım sakin ol önce

Kızlar şimdi çok güzel bir haber aldım.
Şirketimizde bir arkadaşımız var... Bebekleri olmuyordu. 3 senelik evliler.
Birkaç kez ne kadar istediğinden bahsetmişti konusu açıldığında bizlere. Henüz 25 yaşında,yaşları ufak üniversitede okurken evlenmişler ama çok istiyorlarmış bebekleri olmasını.
Eşinin çocuklukta geçirdiği bir rahatsızlık yüzünden olmuyormuş bebekleri. Tedavi görüyorlarmış. Beni her gördüğünde gözleri parlayarak, imrenerek baktığını hissediyordum.
Daha birkaç gün önce dua ettim onlara, inşallah tez zamanda bebek nasip eyle Rabbim diye,ama çok içten ve inanarak.
Az önce müjdeledi ofisimize eşi hamileymiş. Ne kadar sevindim, ne kadar mutlu oldum. Rabbim her isteyene dileyene nasip etsin bu mutluluğu.
Çok duygulandım.:69:

ayyy ne güzel canım allah kucaklarına almayı nasip etsin :nazar:

Ben bu kadar kotu muyum?
He?
Cocugumla evden kovulacak kadar kotu bırı mıyım?
Bu nasıl bır es?
Bu nasıl bır baba adayı?
Ben nereye gıdeyım?
Babanın evıne gıt dıyor bana?
Karnımda bebegımle nasıl gıdeyım?
Yada gıdeyım mı?
Bılmıyorum?
Ben ne yapayım?
Aksam gelmem eve dedım, otel arıyorum, bulamıyorum.
Elım ayagıma dolastı.
Ben ne yapayım?
Gece vaktı nerede kalayım?
Sokakta mı yatayım?
Ofkesı gecer nasılsa dıyıp, eve mı gıdeyım?
Ama ya benım gururum?
ıncınen ruhum?

canım bu erkek milletinden herşey beklenir
dur önce sakin düşünmeye çalış

Yazmiyim dedim.
Aman bıktırdı elefera onları da kendı dertlerınle dedım.
ıyı ama ben kıme dert yanayım?
öleyim mi, geberıp gıdeyım mı bu dunyadan.
Yetti artık canıma.

canım biz burda birbirimize destek olmak için varız

Esımın aılesı yazlıktan geldi.
Dedım cok hastayım (gercekten oyleydı)
Annesını aramıs, gelemeyecek, hasta demıs.
Benı aradı, annemı bırde sen ara dedı.
Dedım, madem hasta oldugumu bılıyor, nıcın aramıyor, bende aramayacagım.
Vaaay sen mısın oyle dıyen.
Babanın evıne gıt, senı de cocugunu da ıstemıyorum.
Falan fılan....
Aman ne uzatayım.
Bıktım ben bu muhabbetlerden.
Sımdı de aramıs, ılla eve gıt gelıyorum dıyor.
Gıdeyım bakayım, ne olacak.
He tabıı benımle bosanmadıgına pısman oldugunu soylemesı de cabası.
Dedım ya, ben kendıme sıgınacak bır yer arıyorum.
Ama yok, kendımı yaktım, cocugumu da benımle surukluyorum.

zaten evlilikte bütün tartışmalar aileler yüzünden çıkıyor
ben eşimle evlendikten sonra hiç anlaşamıyordum sürekli kavga ediyorduk hemde herkesin içinde
ne zaman ben oğluma hamile kaldım taşındım kaynanam yardıma gelmedi
eşim ozaman gördü ailesini ozamandan beri kavga etmiyoruz
ve ailesiyle çok özel günlerin dışında görüşmüyoruz
ve evliliğimiz çok güzel gidiyor :nazar:
erkeklerin bazı şeyleri kendi gözleriyle görmeleri gerekiyor

Ayşebaharcım,
senin de cinsiyet konusu konuşulmuş sanırım. bana kız gibi geldi :10:
öğrendiysen bana özelden mesaj at çünkü artık düzenli okuyamıyorum burayı

asıl önemli olan sağlıklı olması zaten :emir_bebek:, maşallah onun boyuna da kilosuna da :nazar:

ayşebahar neden gelmedi ki yaa

günaydın herkese kızlar dün ben biraz mobilya baktım yine sizden fikir alcam hangi odayı tercih etsem???

$nigrabebekodasitakimi.webp

$gemicitk.webp

$denizci2kapilibebekodasi.webp

$22091811532392192.webp

$3-(30).webp

yorumlarınızı bekliyorum canlar

günaydın canım
bende hep erken den uyanıyorum 6-7 gibi
kesin çalışmış olsaydım kalkmak uyanmak istemezdim zorlama olmayınca
istemeden de olsa uyanıyom :8:

bende öyle cumartesi pazar 7 de 8 de uyanıyorum
gıcık oluyorum kendime millet ne güzel uyuyor bari 11 e kadar uyusam