2012 Şubat Anneleri

ilk hamileliğimde bebeğin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım

şuan 4 aylık hamileyim, yazdıklarınızı okurken kendimi yalnız hissetmiyorum ve korkularım azalıyor :)
sat: 8 mayıs, muhtemel doğum tarihi : 12 şubat
bebek cinsiyeti erkek gibi gözüküyomuş

benide ekler misiniz ??

17 haftalıkken kıpırdamaya başladı ve ne zaman uzansam hemen başlıyor ama tekme gibi birşey hissetmedim
tek sıkıntım zaman geçmiyor..

Banada zaman geçmiyor gibi geliyor ama bence bunlar iyi günlerimiz. Son aylarda özellikle 9. ayda hiç geçmiyormuş..

Hep hayal ediyorum, Şubat gelmiş, bebişim sağlıkla doğmuş. Hava soğuk ama evim sıcacık. Annecim yanıma gelmiş şunuda ye bunuda ye süt yapar diye ağzıma tıkıştırıyor. Eşim mutlu benden çok bebişle ilgileniyor.. Sapıttım vallahi. hergün bunları düşünüyorum..

Ben de 17 Şubat'ta bebeğimi doğuracağım inşallah ,ama 17 hafta 5 günlük olduğu halde hala kıpırdadığını hissetmedim:( Nasıl hissedeceğim,bir sorun yoktur değil mi?
Bir de ne zaman hamıle gıysısı almaya baslamalıyız

tatlım ben 19+2'yim ama bende hala hissetmiyorum doktor gayet normal dedi merak etme

ilk hamileliğimde bebeğin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım

şuan 4 aylık hamileyim, yazdıklarınızı okurken kendimi yalnız hissetmiyorum ve korkularım azalıyor :)
sat: 8 mayıs, muhtemel doğum tarihi : 12 şubat
bebek cinsiyeti erkek gibi gözüküyomuş

benide ekler misiniz ??

17 haftalıkken kıpırdamaya başladı ve ne zaman uzansam hemen başlıyor ama tekme gibi birşey hissetmedim
tek sıkıntım zaman geçmiyor..

Allah tamamına erdirsin canım hoşgeldin :nazar:

hahahahaha :9:

21. haftadan sonra artık bebekler konuşmalara ve yedigimiz yemeklere tepki vermeye baslıyorlarmıs annesi =)

Sorduğumuz sorulara da cevap verse ne güzel olur dimi :37:

hoşgeldin o zaman ,madem kımse yenı gelenlere bırsey yazmıyor.kendıme yazayım !!:51:

Ben yazdım ama sana. Ben her yeni gelene mutlaka dua ve temennilerimi yazarım gördüysem.
Bugüne dek tek bir kişi dahi atlamadım :34: Çok iddialıyım :34:

adesecigim, o gunden sonra neler yasandı?
Hıc bır gelısme yok mu?
Sen suphelenmekte haklısın, esının davranısı o yonde.
Pekı ya o hareketını destekleyıcı baska hallerı de var mıydı?

Belkı gercekten ofkelenmıstır ondan suphelenmene he?
Esını bu konuda en ıyı sen tanıyorsun.
Haksızlıga ugradıgı zaman sineye mi ceker, yoksa ortalıgı mı dagıtır?
Bu vakte kadar ılla gozlemlemıssındır.

Mesela benım huysuz kocamla benzerı bır durum yasamıstık.
Aslında benzer degıl ama...

Soyle telefon rehberını kurcalarken bır ısme takıldım, rumuz seklıne civciv yazmıs.
Benım abım sevgılısıne hep civcivim derdi, oradan kıllandım.
Bu beni aldatıyor dedim, aradım, kadın cıktı telefona!
Dusun, ne buyuk bır yıkım oldu benım ıcın.

Uyandıgında neler demedim, ne sozler sarf etmedim!

izah edıyor, ben dınlemıyorum.
O bılmem kım (su an hatırlamıyorum ama bır erkek ısmı), esı hastanede, oda onun yanında, belkı o acmıstır dıyor, yok ıkna olmuyorum.
En sonunda aldı telefonu, aradı arkadasını, hoparloru de actı.
Yenge nasıl, hala hastanede mısınız muhabbetlerındne sonra benı tahmın edersınız... Yuzum kızardı.

Ama bunu her es yapmaz.
Bazıları haksızlıga ugradı mı, yıkar herseyı, bana nasıl olurda guvenmez dıye darmadagan eder ortalıgı.

Ama tabıı bunlar ıyı yanındna bakarsak boyle.

Sen gercegı hıssedersın nasıl olsa.
Suphen varsa, dogrulayıcı bır kac davranısı olmustur mutlaka.
Yok, bu ılktıyse ... Sıkı bır takıp yapmalısın bencede.

Bende her daım telefonunu kurcalarım esımın.
Gercı 'aptal degıl ya, siler' dıye aklımdan da gecer ama...
Bence eslerın basını bos bırakmamak en ıyısı.

ınsallah yanılıyorsundur.
ınsallah su an hersey yolundadır.

Ben de 13 Mayısım bılıyor musun?Ama maalesef burda pek yenı gelenlere yardımcı olmuyorlar sanırım ..Ben bılseydım yardım ederıdım ama dun denedım yapamadım.:59:

tatlım yanlış anlıyosunuz aslında o kadar kalabalığız ki burda inan yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum arada kaçan oluyo az evvelde dışarı çıkmıştım o arada 4 sayfa yzılmış onları okudum umut 33 e yetişemedim burdaki arkadaşlar çok ilgili lütfen yenilerle eskilerle bir alakası yok senin 13 mayıs peki cinsiyeti belli mi yapayım sanada hemencik:34:

canım aldıkların çok güzel güle giy bende bluz begendim ama
işyerindeki bilgisayarda filtre var alamadım eşime söyledim o yapacak

hahahahaha :9:

21. haftadan sonra artık bebekler konuşmalara ve yedigimiz yemeklere tepki vermeye baslıyorlarmıs annesi =)

ama gerçekten yemeğe tepki veriyolar benim minnoşum sabah kahvaltıdan yarım saat sonra kıpırdanmaya
başladı anca uyandı yemeğini yiyince herhalde babasına çekmiş :1:
bi de konuşunca da tepki veriyo gibi geliyo bana hep konuşuyorum
sorular soruyorum o zaman kıpırdıyo hemen :52:

Banada zaman geçmiyor gibi geliyor ama bence bunlar iyi günlerimiz. Son aylarda özellikle 9. ayda hiç geçmiyormuş..

Hep hayal ediyorum, Şubat gelmiş, bebişim sağlıkla doğmuş. Hava soğuk ama evim sıcacık. Annecim yanıma gelmiş şunuda ye bunuda ye süt yapar diye ağzıma tıkıştırıyor. Eşim mutlu benden çok bebişle ilgileniyor.. Sapıttım vallahi. hergün bunları düşünüyorum..

Benim de nedense hep gözümün önünde eşim uzanmış, bebek de onun göğsünde yatıyor gibi bir görüntü var.
Ama neden böyloe birşey hayal ediyorum bilmiyorum....

Ben de 13 Mayısım bılıyor musun?Ama maalesef burda pek yenı gelenlere yardımcı olmuyorlar sanırım ..Ben bılseydım yardım ederıdım ama dun denedım yapamadım.:59:

Aaaaa lütfen ama kızlar ya, biz misafirperverliğiyle bilinen bir topiğiz......
Yardım ederiz, gözden kaçmıştır, isteyen varsa ticker yapayım ben, verin bilgilerinizi:49:

tatlım yanlış anlıyosunuz aslında o kadar kalabalığız ki burda inan yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum arada kaçan oluyo az evvelde dışarı çıkmıştım o arada 4 sayfa yzılmış onları okudum umut 33 e yetişemedim burdaki arkadaşlar çok ilgili lütfen yenilerle eskilerle bir alakası yok senin 13 mayıs peki cinsiyeti belli mi yapayım sanada hemencik:34:

Teşekkürler ilgin için,ewet kendı yazdıgımı bıle bulamıyorum cevap da olmuyor ..Üzüldüm.Kızım olacak inşallah değişmezse benim.:49:

canım aldıkların çok güzel güle giy bende bluz begendim ama
işyerindeki bilgisayarda filtre var alamadım eşime söyledim o yapacak

ama gerçekten yemeğe tepki veriyolar benim minnoşum sabah kahvaltıdan yarım saat sonra kıpırdanmaya
başladı anca uyandı yemeğini yiyince herhalde babasına çekmiş :1:
bi de konuşunca da tepki veriyo gibi geliyo bana hep konuşuyorum
sorular soruyorum o zaman kıpırdıyo hemen :52:

Teşekkür ederim canım sende güle güle giy. Fiyatları uygun geldi bende sizlerle paylaşmak istedim. Normal hamile mağzalarında fiyatlar çok pahalı ya.. Bi pantolana 120 YTL diyorlar.

yeni gelenler hoş geldiniz sefalar getirdinizzz:119:

adese cim son durum nedir ? gerçekten çok çok üzüldüm .Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

Teşekkürler ilgin için,ewet kendı yazdıgımı bıle bulamıyorum cevap da olmuyor ..Üzüldüm.Kızım olacak inşallah değişmezse benim.:49:

http://lmtf.lilypie.com/FcT5p3.png

yukarda forum takipin altında özel mesajlar var oraya giriyosun ve sol sütünda profilimi düzenle diyosun çizelge satırını bulup bu linki kopyalayıp yapıştırıyosun ve kaydediyorsun hepsi bu

Benim de nedense hep gözümün önünde eşim uzanmış, bebek de onun göğsünde yatıyor gibi bir görüntü var.
Ama neden böyloe birşey hayal ediyorum bilmiyorum....

Aaaaa lütfen ama kızlar ya, biz misafirperverliğiyle bilinen bir topiğiz......
Yardım ederiz, gözden kaçmıştır, isteyen varsa ticker yapayım ben, verin bilgilerinizi:49:

Geçen gün eşime dedimki bebeğimizle ilgili hayalin ne dedim. Öncelikle sağlıklı shatli doğması ve seninde sağlıklı bir doğum geçirmen dedi. diğer hayalide oğlumla raba yıkatmaya gideceğim dedi. Nasıl yani dedim. Araba yıkatmaya gittiğinde yanında çoçuğu olan adamlara çok imrenirmiş. Gözlerim doldu. Bide bizim bebiş başarısız bir tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden geldi. Çok bekledik kuzumu

işyerimden bana sürekli soruyorlar çıkacakmısın çıkmayacakmısın diye

Bugün bana da sordular ne zaman izne çıkıyorsun, ne kadar izin kullanacaksın falan filan…
Kimseye hakkımı kaptırmaya niyetim yok sgk bana ne veriyorsa sonuna kadar kullanacağım.
Ayrıca bundan önce doğuranlara sağlanan ekstra imkanlar için de hakkımı arayacağım.
Evlenirken evlilik izni konusunda öyle bir haksızlığa uğramıştım ki şimdi gözüm açıldı.
Sen de kimseye ezdirme kendini hayatım, dişe diş davran.

Back
X