2012 Şubat Anneleri

hadi bakalım kızlarrr.doktorumuz bebeğin durusundan dolayı pipi gördüm fakat yumurtalıkları göremedim dedi.tabi bu bebişin cinsiyeti ile mi yoksa durusuyla mı ilgili bilemiyoruzzz :( saolun tahminler için.bi tarafım detaylı usg için randevunu bekle diyor diğer yanım bi baskasına daha git diyor ama ya acmadıysa münasip yerlerini yine aynı cevapla dönerim ya kız ya erkek...

muayeneden 20 dk önce çikolata yiyomusun normalde tüm bebeklerin deli gibi hareket etmesi lazım benimki sabit durmuyo doktor resmini bile yakalayamıyo dokru düzgün suyun içinde zıplıyo sıpam:52: bence başka bir yere daha git nerde oturuyosun? doktor önerebilirim

muayeneden 20 dk önce çikolata yiyomusun normalde tüm bebeklerin deli gibi hareket etmesi lazım benimki sabit durmuyo doktor resmini bile yakalayamıyo dokru düzgün suyun içinde zıplıyo sıpam:52: bence başka bir yere daha git nerde oturuyosun? doktor önerebilirim

canım yiyordum girmeden ama bizimki azcık gec algılıyo o çikolatayı bende onu keşfettim.gerçi benim doktorum cok hareket etmesini istemiyor muyane sırasında düzgün ölçüm yapabilmek için.ama gecenlerde dondurmaya olan müthiş bir tepki farkettim bi dahakine elimde külahla gidicem zaten.ankarada oturuyorum bu arada.

doğru söylüyorsun yaa.yalan söylemeyim dedim doktora bazen haftada 1-2 tane sigara içtiğim oldu dedim yerin dibine soktu cıkardı beni hıh dedi salak olursa matematiği anlamazsa kızma bebene senin sucun dedi.anlama zorluğu cekecek dedi.bi korktum bi korktum sonra dank etti sormadan edemedim doktora babaannem sigarayı nerde bulsun hocam ama babam 8 senede bitirmiş ilkokulu deyince ukala dedi.herseye bi cevap veriyomusum:52::64::66: insan öğrendikçe,bildikçe ister istemez daha cok aklı karısıyor.

benim görümcem ünlü bi profesöre gidiyormus. adam günde 4 taneye kadar izin vermiş. günde 1 kadeh içkiye de öle. arkadasım yeni dogum yaptı cok da iyi bi doktoru vardı onada alkol ve sigara aynı ölcülerde verilmişti. ama alkol de söyle bi sınır var anne cakırkeyif dedikleri moddayken bebek sarhos oluyomus dün okudum. ama haftada bir bira coktaa içilicekse günde 1_2 sigara gözardı edilebilir sanırım. tabi hiç almamak daha iyi. cünkü mesela günde 4 kadeh düzenli alkol alan bi gebenin cocugunda fetal alkol sendromu olasılıgı cok yüksekmiş.

ben de izmir deyim.

hemde egepollüü:1::1::1::1::1: bende cok memnun kaldım bi tek her an randevu alamamak sinir bozabiliyo. ama mesela acil bişi varsa gel aradan gir diyolar hiç sıkıntı cekmiyorum veya hemsiresi randevu veriyor aradan:9:

hadi bakalım kızlarrr.doktorumuz bebeğin durusundan dolayı pipi gördüm fakat yumurtalıkları göremedim dedi.tabi bu bebişin cinsiyeti ile mi yoksa durusuyla mı ilgili bilemiyoruzzz :( saolun tahminler için.bi tarafım detaylı usg için randevunu bekle diyor diğer yanım bi baskasına daha git diyor ama ya acmadıysa münasip yerlerini yine aynı cevapla dönerim ya kız ya erkek...

banada erkek gibi geliyor öyle diyecektim ama araya girmek istemedim bencede erkek
:16:

Kimsecikler kalmamıs topik oglumla bana kalmıs :27: :37:

Muhtesem yuzyılı izliyorum kızlar cok heycanlı gidiyor valla :1:

Hurrem 3. cocugu doguruyor biz daha 1 taneyi doguramadık yaa :60: :60:

tatlım zaten kuruntu yapmıss bide takip mi etcek? normalin dısındaymıs hareketleri ama hemen de yaftalamak olmaz belki de haketten bi acıklması vardır yada bişi yoktur. bu dönem bunu sorgulamak için dgru degil. bence biraz sessiz kalıpp esinin hareketlerini izlesin

Doğru ecrin ama yine de sonuçta herkes war olduğunu düşünüyor,olay bunu çıkartıyor çünki..ADESE umarım birşey cıkmaz ,sen saglıgına dıkkat et yeterlı.Ben zaten takıp et demedım kı yakınlarından da şüphe duy dedım .

Doğru ecrin ama yine de sonuçta herkes war olduğunu düşünüyor,olay bunu çıkartıyor çünki..ADESE umarım birşey cıkmaz ,sen saglıgına dıkkat et yeterlı.Ben zaten takıp et demedım kı yakınlarından da şüphe duy dedım .

anladım hayatım seni ben ama o yapmasın onu onun için kötü dedim yani. zaten hamilelik yeterince yorucu bi ruh hali, esiyle arası da problemli bide acaba yakınlarımdan mı diye düsünmek delirtir insanı.kendi acımdan bakınca öyle düsündümç bencede sen saglıgına dikkat et tatlım biraz da tartısmadan uzak dur ve izle. bakalım ne oluyor. bu hani hiçbişi yapılmaması konusulmaması gereken zamanlar vardır ya öyle bir an. :59: umarım düsündügümüz gibi cıkmaz. bişi varsa eninde sonunda ortaya cıkıcaktır nasılsa arayarak kendini yıpratma ne olur.eline ayagına dolasır allah ın izniyle. allah yardımcın olsun.:59:

Az önce annem aradı kızlar. Bir şey anlattı. O kadar kötü hissediyorum ki kendimi.
Neden bilmiyorum sanırım tamamen hormonel bir şey ama o derece kötü hissediyorum kendimi.
Annem 3-4 gündür kardeşimin evinde. Daha önce söylemiştim kardeşim öğrenci İTÜ’de.
Kardeşimin yatak bazası kırılmış ve elbise dolabını da değiştirmek istiyordu, yeni bir yatak ve dolap alalım çocuğa diye geldi annem memleketten.
Birkaç gündür onlarla uğraşıyorlar. Perdedir, dolaptır, vs.
Bugün eski baza ve dolabı eskiciye verelim demişler. Eski eşyalar alan adam, birini yollamış eşyaları alıp gelsin, taşısın diye. Gelen adam yaşlıymış.
Kardeşimin dairesinden apartman kapısına çıkmak için de 2 kat çıkılıyor. Merdivenlerden çok zor çıkarmış adam.
Kardeşim çok üzülmüş, bu konularda çok duyarlıdır, ona ekstra bir ücret ödemek istemiş.
Bunu duydum zaten kalbime ok gibi bir şey saplandı,o kadar kötü oldum ki…Ağladım ağlayacağım.Çöktüm birden,hasta oldum resmen…
Hiç gelemem zaten böyle şeylere şahit olmaya, duymaya, çok etkilenirim.
Ay anlatma anne diyecektim ama kesemedim de sözünü.
Tam son parça eşyayı çıkarırken kardeşim telefonunu aramış bulamamış, anneme demiş ki bir çaldır da nerdeyse bulayım sese doğru gidip.
Çaldırmış annem. Sese doğru gitmişler. Adamın cebinde değil miymiş telefon meğer! O yaşlı adamın! O üzüldüğümüz adamın!
Bir de bir şey olmamış gibi vermiş telefonu pişkince. Aaa ben mi almışım deyip!
Satsan 10 TL etmez belki telefon…
Helal malmış demiş kardeşim. Helaldi. O telefonu babama hediye almıştım, kendi maaşımdan.
Zor şartlarda çalışıyordum o ara.
Öyle Allak bullak oldum ki. Adamın haline önce acıdım, sonra kızdım, sonra geçmişe gittim, babama gittim…
Çok karışığım şu an. Çok basit dediğimiz, bazılarınızın belki aaa bunun nesini takıyorsun ki diyebileceğiniz basit bir olay alt üst etti beni.
Tansiyonum yükseldi, kalbim sıkıştı…
Çok basit ayrıntılardan birden keskin bir düşüşe geçiyor insan…
Paylaşmak istedim sadece sizle. Siz bana çok iyi geliyorsunuz.

canım bende senin gibiyim yaşlılara falan çok üzülürüm
kardeşinde iyi niyet göstermiş
ama keşke annen yada kardeşin adamı utandırsaymış telefon mevzusundan
utanmıyormusun yaşlı başlı adamsın diye
belki utanırda bir daha yapamaz
maddi değeri olmasa da manevi değeri var sizin için

Selam Şubat anneleri:85:,İstanbul'dan olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?

avrupa şafak hastanesine gidiyorum ben gaziosmanpaşa da

günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün

Gunaydın guzel annisler.

Ya ben her sabah uyandıgımda kendimi hamile degilmis gibi hissediyorum neden :53:

günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün

Gunaydın canım. Benim gibi esinle doktor problemi yasamıyorsan git bence icin rahatlar.
Ben 3 gundur tedirginim bebegimle ilgili Allah korusun yavrumu onu bize bagıslasın. Ama bir korku dustu icime nedense..

Gunaydın guzel annisler.

Ya ben her sabah uyandıgımda kendimi hamile degilmis gibi hissediyorum neden :53:

Gunaydın canım. Benim gibi esinle doktor problemi yasamıyorsan git bence icin rahatlar.
Ben 3 gundur tedirginim bebegimle ilgili Allah korusun yavrumu onu bize bagıslasın. Ama bir korku dustu icime nedense..

yok o karışmazda cumartesi gidecektim normalde
haftaiçi izin almıyım dedim
ama aklıma da takıldı neden öyle bir ağrının olduğu

günaydın canım

Günaydın tatlı hamileler :3::3::3: Güzel bir gün gecsin umarım ki....

Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:

Back
X