2012 Şubat Anneleri

Ya Kıvanc fena olmus dimi?
Dun resmen adam ıcın ızledım fılmı.
Esım geldı, dedım 'senınkıler kas mı, Kıvanc'a bır bak, fena olmus'
Evet, evet salak gıbı bunu esıme dedım.
Ve yuzu dustu adamın, 'ben sana desem su kadın ne guzel, kendını nasıl hıssedersın?' dedı gıttı otekı odaya.. :26:

Amanınn elferam ne yaptın?
Ben eşime desem günlerce konuşmaz vallahi..

canım mesela benim adım listenizde var.
Ama bu zamana kadar hep okudum ama çok yazamadım.
Halbuki iyi bir kk üyesiyimdir, ama yaşadığım şeylerden sonra kendimi hamilelik moduna yeni sokuyorum.
Başarısız bir tüp bebek denemsinden sonra kendiliğinden gelen bebişimi bu zamana kadar kaybetme korkusu ile yaşadım.
Benim için liste önemli değil sizler kadar çok yazmadığım için silinebilir.

bundan sonra bizimleysen önemli olan bu

Ben hamileliğin ilk başından beri elevit kullanıyordum, doktorum eleviti bıraktırdı, sadece demir hapı içiyorum.

gynferon demir ilaçı verdi günde 2 tane bide decavit verdi vitamin bana kalırsa kasti yapıyolar içelim şişelim doğuramayalım normal sezeryan olalım die kan ilacını 1 doz arttırdığımdan beri 1,5 kg aldım:53:

gynferon demir ilaçı verdi günde 2 tane bide decavit verdi vitamin bana kalırsa kasti yapıyolar içelim şişelim doğuramayalım normal sezeryan olalım die kan ilacını 1 doz arttırdığımdan beri 1,5 kg aldım:53:

:1::1::1:
Canım ama işte doktor verince mecbur içeceğiz..Sende iç bakalım..
Doğumdan sonra diyet topiği açarız:)))))

anaa senin mesai saatlerin kaçta ?

benım mesaim standart degıl 2 gun 9.15 -17.30
2 gun 9.15 - 22.00 (aksam yanı:)
hafta sonu 2 saat gıdıyorum 2 gun 17.15 - 19.15

yuzme egıtmenı oldugum ıcın bu sekılde canım cunku sadece cocuk ve bayan seanslarına gıdıyorum yoksa tesıs 8de acılıyor erkek seasnına bız gıtmıyorz yanı burda buyuksehır calısıyor:1:

Evet fena olmuş ama ben gördüğüm tüm gençlere oğlum gözüyle bakmaya başladım kız valla :1: Yani benden büyük olsun küçük olsun farketmiyor, birini beğensem "inşallah oğlumda böyle yakışıklı olur, ay oğlumda bu boylara gelecek mi" diye düşünüyorum :27:
Bu arada koca haklı :1: Ben birini övdüğümde benimkisi hemen Eva Mendes'i över, ayy bi beğenemedim şu kadını çingaaane suratlı :63:

valla çocuklar dogduktan sonra çabuk büyüyor sen bile yetişemiyorsun hızına tabi onlar büyürken sende yaşlanıyorsun orasını düşüünmüyorsun ben oglum dogdugunda 1 yasına gelirmi dedidimi daha dün gibi hatırlıyorum şimdi 11 yaşında beşinci sınıfa başlayacak hayırlısıyla canları sağ olsun çocuklarımızın:emir_bebek:

valla çocuklar dogduktan sonra çabuk büyüyor sen bile yetişemiyorsun hızına tabi onlar büyürken sende yaşlanıyorsun orasını düşüünmüyorsun ben oglum dogdugunda 1 yasına gelirmi dedidimi daha dün gibi hatırlıyorum şimdi 11 yaşında beşinci sınıfa başlayacak hayırlısıyla canları sağ olsun çocuklarımızın:emir_bebek:

Allah bağışlasın canım..
Doğru diyorsun zaman çok çabuk akıp geçiyor, daha dün gibiydi "ben hiç evlenip anne olamıcakmışım gibi geliyor, o kadar uzak yani" diyordum, çok şükür o günleri de görüyorum :69:

Ayyy, utandım sımdı kendımden.
:17:
Dogru esım oyle bırsey dese kıyametı koparırdım.
O sadece bır anlık kustu, sarılmak ıstedım.
'Benım oyle kaslarım yok, sarılma' dedı.
Ama sonra kendı sarıldı.
Of ben bu aksam onun gonlunu alırım.

ısımler de genelde aynı.
Demek kı dogru tesbıtler yapılıyor.
Eee sıleyım mı sımdı onları?

Tannselcıgım, sen ayrısın.
Durumunu ızah ettın ve su an sohbet edıyorsun.
Bazıları sadece bır an kesfedıyorlar, hadı benı de lısteye ekle dıyorlar.
Bır daha ne selam ne sabah.

kızlarrr kako yağını nerden alıyosunuz
birde bana dün doktor motherlove die krem verdi
bana biraz pahalı geldi gerek varmı kii:26::26:
int.den de var..

Ama sonra kendı sarıldı.

ısımler de genelde aynı.

Bır daha ne selam ne sabah.

Sil bence canım, gelip sorarlarsa da deriz "aktif olmadığın için silindin" diye..Kimse de alınıp gücenmesin zaten.
Bu arada tabloda benim aZeLYa daki l harfi küçük onu düzeltir misin gözüme çarpıyor :27: Bi de bi de isimlerin arasında boşluk bırakmasan sanki daha mı iyi olur? Boşluk bırakınca uzuyor tablo.Tabi yine sen bilirsin :34:
int.den de var..

Bence gereksiz canım çatlıyacağın varsa her türlü çatlıyorsun..Onun yerine badem yağı kullanabilirsin.

Ama sonra kendı sarıldı.

ısımler de genelde aynı.

Bır daha ne selam ne sabahım anlayışın için, :70:.

Teşekkürler canım anlayışın için...:3:

selam kızlarrrrr... ay dün gece rüyamda erkenn dogum yaptım..:26::26: hemde tam bu haftada 20 haftalık bebecik dogurdum.. o kadar kücüktü ki ama cok güzeldi:69::69: niye kuvöze yatırmadılar 24 haftalık bile degil ölcek bebegim diye zırladım önce. sonra baktım gayet saglıklıı e bu cocuga biz daha hiçbişi almadık bakk kıyafetsiz kaldı cocugum ortada die söylenmeye basladım. annem de kızım erken dogabilir dedik ama bu kadar erken dogcagını nerden bilcektin dedi:26::26::26: sabah gercekle rüyayı bi 30 sn ye ayıramadım. baktım kuzu hala içerde. :1::1::1:

:1::1::1:
Canım ama işte doktor verince mecbur içeceğiz..Sende iç bakalım..
Doğumdan sonra diyet topiği açarız:)))))

valla içmiyodum ama kanım çok düşmüş içiyorum şimdi çok düzenli olmasada hiç sevmem ilaç içmeyi tiksinç möğğğ bak ne aldım bugün marketin birinin broşürü vardı bebek patiği die çok kaliteli bişi değil ama evde giydiririm oğluşuma resimlerini koyayım

$Görüntü0518.webp

$Görüntü0517.webp

int.den de var..

Canım ben önce badem yağı aldım eczaneden ama göbek kısımda tüylenme yapar dediler.
Kako yağınıda aktardan aldım sürdüm, aynen kakolu kek gibi koktum, kıyafetlerim felan koktu.
Ben artık mustelanın kremini aldım onu kullanıyorum.Biraz pahalı ama..
Ama nemlendirmekte fayda var..

Sagol canım benım.
Bızımde sorunlarımızın kaynagı esımın aılesıdır zaten.
Elbette kendı aramızda da anlasamadıgımız konular oluyor.
Ama onları oyle basite alıyoruz ki.
ıkı nazlanmam yetıyor zaten.
Ama esımın aılesı soz konusu olunca!
Haksız olduklarını bıldıgı halde benden beklıyor hep.
E bende bır yere kadar fedakar olabılırım.
Zaten ne yapacagım bılıyor musun?
Musaıt bır zamanımda esımı alacagım dogru notere.
Evın ıznım olmadan satılamayacagı serhını koyduracagım.
Bırda araba alacaktık, bırıkım yapıyordum bende bunun ıcın.
Sımdıden sonra avucunu yalar.
Yok oyle, ofkelendım gıt babanın evıne!

Aynen benim durumum..Artık çok sıkıldım bende..Hiç yaptıkları gözüne gelmiyo benim tek konustuğum söz olay oluyo.Napıcam bilmiyorum.Yine aramız limoni..Bazen
çocugum olmasaydı boşansam diyorum.4 aydır hamileyim ,hamilelik süresince bile ailesi yüzünden bu 3 .ci büyük kavgamız..Artık çok sıkıldımm..

Back
X