2012 Şubat Anneleri

Evet canım azelya.

Eger esimle cocuk dusundugumuzde yumurtlama zamanımı kacırmasaydık suan 4 hafta buyuk olucaktık biz sizden :63:

:90: :90:

O zaman tutacağı nerden belli kız, sözleşmen mi var :1::1:
Biz eğer ilk karar verdiğimizde tutaydı, şimdi 3-4 aylık olduydu:35:
Düşen bebek düşmeyeydi bugün yarın doğumu bekliyo olurdum :52:
Ohooooooooooo, eheheheheheheh :37:

Kızlar bişey sormak istiyorum...

Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.

Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..

evet benimde eşim diyo üşütüyosun kendini yooo diyorum içerde su varya ondan soğuktur diyorum heee diyo -2 derece duruo oğlum diyo

varya pıtırcık öğlen yemeğinde koydum hareketli şarkıları bizim olan türk müzik sevmedi shakira yı koydum ojos asi parçasını karnımda döndüğünü gördüm resmen vay dedim eşek sıpasına bakk müzikte ayırıyo:1:

ahahahahah :90:

Benimki pazar gunu cengiz dinliyordu:60: :60:

Karsılasırdık gene. Ben seninle ilk hamileligini ogrendiginde konusmustum hamileyim topiginde sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. :37:

Kızlar canım dısarıdan biseyler almak istiyor. esim para bırakmadı eve ama benim gizli param var :27:

Giidip alsam mı yaaa cok canım cektiiii :56:

Ayy benimde canım hep böyle abur cubur istiyor kendimi zor tutuyorum.
Hamile olmadan hiç yemezdim doğal beslenme manyağıydım..Şimdi varya kola felan içiyorum..

Duyuru: Ben de hamileyimmm de bir konu acmıstın iste ordan hatırlıyorum seni :27:

Ne yiycemi soylersem canınız ceker diye seettim :56:

Benim de oyle canım karnım hep soguk, goguslerim hep sıcak.

Benim de çoğu zaman diğer yerlere göre soğuk.Nedenini öğrendiğinde paylaşırsan sevinirim.

Tamam canım.. Demekki normal hep kafama takılıyordu..
Benim eşim doktor, adama akşam kitaplarını karıştırttım. Böyle bir sey yok dedi:1::1:
Zaten ona göre çok kafama takıyom böyle şeyleri

evett kızlarrrr yaptıgımızz calısmalarr sonucuu sıpacıgımınnn annesinin bi zamanlar hasta oldugu

Owl City - Vanilla Twilight - YouTube sarkısına ancak ufak bi kıpırtıyla tepki verirken hali hazırda telefon müzigimizz olan

Train - Hey, Soul Sister - YouTube sarkısına tam tersi cosarak 3 tepikle karsılık verdigi görülmüştür:60::60::60::60::60::60: anası kılıklı kanı kaynıycak dimekkk:66::66::66::66::66::66:

Ayy benimde canım hep böyle abur cubur istiyor kendimi zor tutuyorum.
Hamile olmadan hiç yemezdim doğal beslenme manyağıydım..Şimdi varya kola felan içiyorum..

Ben cips falan yiyorum arada esim cok kızıyor ye ye akıllı olur cocuk yersen belki cok yararlı onlar diyor :9:

Heee evet o konudan :23:
Canın çektiyse al canım kalmasın içinde :34:

Evet ama asagıya inmeye useniyorum :37:

Neyse gidiyim geleyim temizlik de yapayım biraz :91:

Kızlar bişey sormak istiyorum...

Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.

Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..

Benim de çoğu zaman diğer yerlere göre soğuk.Nedenini öğrendiğinde paylaşırsan sevinirim.

Şimdi baktım hemen bende :1: Benimki de soğuk niye ki cidden :1:

:65: :1:

Şımartıyorsunuz efendim :86: Bu gidişle kiloca da en büyük olacam :))

Yok o konuda ben çok iddialıyım :1: Fazla alamadım ama depo sağlam :)))))

Karsılasırdık gene. Ben seninle ilk hamileligini ogrendiginde konusmustum hamileyim topiginde sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. :37:

Kızlar canım dısarıdan biseyler almak istiyor. esim para bırakmadı eve ama benim gizli param var :27:

Giidip alsam mı yaaa cok canım cektiiii :56:

Ne istedin kız?

Ya saçma bi soru sorucam, kulaklık takıp müzik dinlediğimizde de duyuyor mu :17: Yani tahminimce duyması gerekirde :86:

Bence duyuyordur, 20. Haftadan sonra yüksek sesten irkilirlermiş..
Ayyy kuzucukları doğmadan nasıl seviyoruz demi...
Bende bebişe mozart dinletiyorum, ban aiyi geliyor onada iyi geliyordur..

Bence duyuyordur, 20. Haftadan sonra yüksek sesten irkilirlermiş..
Ayyy kuzucukları doğmadan nasıl seviyoruz demi...
Bende bebişe mozart dinletiyorum, ban aiyi geliyor onada iyi geliyordur..

Ben de klasik dinletiyorum mecbur, ama hakkaten rahatlatıyor, ama her an Orhan gencebay dinletebilirim, seviom o adamı :1: Ne de olsa hemşeri...
Kulaklıktan duyuyordur yani..Ses dalgaları yayılıordur dimi vücutta :26:

Back
X