kızlar bugün çok kötüyüm ben ya

( sabah kalktım eşimle beraber çıkıyoruz işe giderken, önce onu bırakıyoruz akşam ben erken çıktığım için araba bende kalıyor ve ben işime gidiyorum. onun işi 9,30 da başlıyor benimkisi ise 9 da ve hep 9,20 da işte oluyorum, bende bu konuda çok hassasım

( ama eşim maalesef ben işten çıkacağım için önemsemiyor, oysa ben hala çalışıyorsam aynı özeni göstermeliyim diye düşünüyorum. akşamdan dedim bak artık trafik oluyor 4 gündür işe geç gidiyorum, biraz erken kalkıcaz dedim tamam dedi, sabah yalvarıyorum kalk diye her sabah yapıyorum ben bunuda. neyse hazırlandım onu bekliyorum, sonra telaşla çıkarken aahatarı içerde unuttu, sonra bana bağırdı işte neymiş ben unutmuşum, ben acele ettiriyomuşum

((((( hamileyim ya herkes üstüme gelsin

( sonra tabi daha kavga ettik. işe gittikten sonra aradı aradı açmadım, sonra işte ılımlı konuştu neyse yumuşadık, ama neden düşünülmüyorumki hamiledir sinirlenmesin diye

( dün akşamda kayınvalidemlere gittik, kayınvalidem daha öncede demişti bebek arabasını biz alırız diye, hiç bana sormak yok ne istiyosunuz nasıl bişi düşünüyosunuz, dün eşim dedi artık alışveriş yapabiliriz cinsiyetini öğrendik, kayınvalidem dedi bebek arabasını biz alıcaz, eşimde pahalı anne 2000 lira ciavrı dedi, yok cnm dedi 200-300 tl hiç sormak yok nasıl bişi istiyosunuz düşündüğünüz bişi varmı diye

((((((( sonra üstüne görümcem kilo almışsın demezmi Allahım yaa hepsi üstüme üstüme

(( dün oğluşum olacğaını öğreniyorum, ama olanlara bak, benmi çok hassasım yoksa gerçekten garipmi yaptıkları

((((((