- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #21.281
aa neden kalsiyum fazla olunca diş çekilmezmi bu arada kefir iş yerinde hamile arkadasım devamlı içiyor ben tadını bilmemm yasaksa söyleyım ona emınmısın?
benım kayınvalıdem gunluk sutten yogurt yapıyor bızede yapıyor sagolsn guzel oluyor
yok diş köklerim o kadar kuvvetli ki düşün artık süt dişlerimi küçükken bile zor çektiler kefirden emin değilim ama burda bir arkadaş demişti doktoruma sordum içme dedi die ordan aklımda kalmış aslında çok faydalıdır doğal antibiyotik günde bir bardak iç yatmadan tüm mide ağrılarına uykusuzluğa birebir altınkılıç die br marka var onun kefiri güsel acımsı değil ayranla süt arası bişi yurt dışında insanların en çok tükettiği şey bizim türk milleti pek bilmiyo zararlı şeyler tüketmekten sıra ona gelmiyo ama ben tavsiye ederim tüm hastalıklara bire bir iyi geldiği bursa karacabey süt ve ürünleri ile ilgili dçlik yapmış bir hocam araştırmasını yapmış bunun kansere ulsere gastirite baş ağrısına vucut dirençsiliğine saymakla bitmiycek faydaları var süt ürünleri arasında en yararlı olanı diyebilirim. sormak lasım doktoruma sorayım yada yakınlarda gitcek olanlar varsa doktora bir sorsun kefir içmek serbest mi die?