Yok guzelcim cozemezsin, bambaska oluyor kayinvalide/peder tarafi. Ama ben yeni taktikler gelistiriyorum, artik kendilerinden hastalik, kavga, parasizlik vs haberi isitmek istemedigimden, en son telefon ettiginde kayinvalidem bi actim agzimi bebek esyalari cok pahali bizim baska masraflarimiz var, ev aldik borcumuz var, yok gelemeyiz ucaklar pahali, ben rahatsizim burda hem calisiyorum hem temizlikle ugrasiyorum bir de falan diye bi actim agzimi kendi dertlerinden bahsedecek vakti kalmadi kadinin.

ama oyle ya herkesin kendi ailesi kendi problemleri var artik, mesafe iyidiirrr... ben memnunum telefondan telefona...saygida kusur etmem o acidan fazla bidirdanamiyrlar
Mesafe kesinlikle iyidir canım evet. Keşke fiziki mesafe de olsa aramızda.
Ben kendimce o kadar mesafe koymama karşın halen daha kalbimi kırmayı başarıyorlar….
CANIM İYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH ÇOK GÜZELLER
Canım benim çok teşekkür ederim.
bblau iyi günlerde kullan çok güzeller. park yatağı kaça aldın? ben de park yatak düşünüyorum.
ne güzel eşin de hevesliymiş en azından. bizde de eşim çok sakin. hele bir dur, daha çok zaman var, hallederiz modunda sürekli.
Canım çok teşekkürler. Eşim heveslidir. Ev eşyası filan için de böyledir ama, sever öyle şeyleri. Al götür, halı seç, perde seç, gık demez, hanımlardan daha iyi eşlik eder, fikir verir.Sever öyle şeyleri
Canım ben park yatağı 289 TL'ye aldım. Hediye olarak yanında 90 densite visko yatak verdiler.
Sanırım o yatağın ederi de 100 TL kadarmış. Yatağın üzerinde müziği,titreşimi filan da var.Düz yataklarla aynı fiyata gelmiş gibi oldu.
Markası graco.Üstünde elma desenleri var.
canım aldıklarınız cook güzelmişş.mutlu,sağlıklı güzel günlerde kullanın.özelliklede park yatak çok

hoşuma gitti.
güzel günlerde kullanın canım..
çok güzeller
Canlarım çok teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...
Tekrar hayırlı olsun tatlım... cok güzel almıssınız hepsi süper 

Evet benimde bu ana kucaklarında ve bebek arabalarında ilk onem verdigim sey güvenlik kriteri oldu.. Ayy minnoslar saglıkla hayırlısıyla büyüyüp, hayırlısıyla zamanında gelsinler yanımıza artık insallah...
bizde senin aldıgın gibi bir park yatak begenmistik esimle chicco'nundu ama .. seninkide gayet güzelmis... onuda annem alıcak bize insallah... Kayınvalide önceden liste yapın diyodu simdi agzini bile acmıyor ustelikte durumu cok müsait, amannnn evladımın iki seyi az olsun huzurumuz bol olsun.... baska hersey bos...
Canım çok teşekkür ederim...Ben aslında bebeconforta çok takmıştım araba için, sana da demiştim ya.
Ama güvenlik filan anlatınca adam, gözümle de görüp kani geldim, buna karar verdim.
Yoksa bebeconfortun tipi daha güzeldi bence

Viaporta gittim ctesi, chicco yatak ben de beğenmiştim, bu benim aldığımda aynı özelliklerde ama chiccodan fiyatı daha uygundu.
Markası graco. Denk gelirsen bi incele istersen...
Benim annem de mobilya beşiği hediye edeceğini söyledi....Bebeğin eşyalarının %90ını da annem aldı zaten sağolsun...
Beklenti içinde değilim aslında,ama kayınvalidemler almadıkları için bana eziyet ediyorlar kompleks yapıp ona kızıyorum....
Aman Allah sağlık versin bebeklerimiz sağlıkla doğsun büyüsünler de biz çalışır herşleylerine yeteriz inşallah.
Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin Allah 
Şu "erken henüz" lafına benim kadar kimse kıl olmuyordur, erkense erken yahu, hepsini bir anda ödemek var, bi de sıkışmak var son dakikaya bırakıp, niye durmadan dediğin gibi bunu ima ederler anlamıyorum...Çok sinir oldum okurken
Canım çok teşekkürler. Ben de senin gibi düşünüyorum ödeme hususunda...Yani doğumda zaten masraflar olacak, ödeyebildiğimizi önceden ödemek mantıklı geliyor.
Ama sürekli farklı imalar canımı yakıyor, artık biraz anlayış bekliyorum.
Psikolojimi düşünmeleri lazım....
Hayırlı olsun üçüde çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah
Canım çok teşekkür ederim...İnşallah güzel günlerde kullanalım.