canım benim çok teşekkür ederim...inşallah hepimiz sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde kullanırız bebişlerimiz için aldıklarımızı...
Sanırım bu olayları görmezden gelme arkaya atma huylarımızdan vazgeçsek iyi olacak.hakedene hakettiği kadar demek lazım herhalde.
Aldıklarımı söyleyeyim canım. Bebek arabası ve park yatak aldım. Park yatağım küçük, evim küçük olduğundan.ama fonksiyonel birşey...ben yatak odasına koymak için aldım bunu. Bir de mobilya beşik alacağız, ayrı odaya. Bana sorsan mobilya beşik almam, ama eşim hevesli ona da işte.
Park yatağım bu.yarın öbür gün senin kız oğlan oldu der doktor diye böyle bir renk aldım

Altında titreşimi varmış.kendi titretip sallıyormuş bebeği. Müzik de çalıyormuş. üstünde var zımbırtıları...
Kampanyada 90 densiye visko yatakla birlikteydi. Onu da verdiler.
Bir de içine buna uyar renklerde uyku seti aldım...
Eki Görüntüle 258662
bebek arabası da bu.jane solo reverse taravel sistem.
Oturma ünitesi çıkabiliyor, çift taraflı takılabiliyor.hem sürücüye bakabiliyor, hem ön tarafa.
Yada onu çıkarıp ana kucağını takıyorsun.çok güzelmş hayırlı olsun canım sağlıklı günlerde kullansın bebişin.ben daha hiçbişi almadım mersindeyim hava hala çok sıcak halılar felan serilsinde öyle şimdi herşey çok çabuk toz oluyor
ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş güya adamın dediği doğruysa.concord markasıyla kardeş firmaymış bu jane.
üzerinde mp3 player gibi birşey var bebeğe müzik veriyormuş.
Avrupa imal edilen tek bebek arabası dedi.bizi kafalamadıysa

Fiyatı 1300 tl'den 950'ye düşmüş kampanyada.
Eki Görüntüle 258668
Eki Görüntüle 258669