- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #21.961
Selam hanımlar ben geldim 5 dk bir bakayım dedim anca gelebildim.
Doktora gittim sonunda, esim telefonda tavır yapıyor bana soguk davranıyordu sanırım gittim diye.
Ama umrumda degil gercekten! cocugumu gormek ve saglıklı oldugunu, yasadıgını bilmek cok mutlu ediyor beni..
Allah'a sukur oglum saglıklıymıs, doktor teyzemiz oyle soyledi. 395 gr geldi benim sıpam.
SAT'a gore 20+2 yiz suanda. Ama usg de gelisimi buyuk cıktı 1 hafta. Boyumuz da 25 cm civarında.
Ellerini kafasına koymustu yavrum. Ayaklarıyla tekme attıgında karnım oynadı usg de gordum ve artık kesin eminim o hissettigimin oglusum olduguna
Oyle kotu hissediyorum ki bazen kendimi. Bazen bıkıyorum yasamaktan bu evcilik oyunundan kızlar..
Cok agır geliyor bana bu hayat. Herkesden bıkmıs durumdayım suan. Napıcam bilmiyorum..![]()
Dunyam, gozun aydın bebegım.
Cok sevındım oglunu gormene, saglıklı olduıgunu duymana.
Oh artık hareketlerını ayırabıleceksın, ne mutlu sana.
Uzme kendını tatlım, atma ıcıne.
Anlat sıkıntılarını, ınan anlattıkca hafıflıyor ınsan.
Aradım sımdı...Olsun canım...
Hayat bu paylaştığımız...
Olacak inişler çıkışlar..
Yanlışlar doğrular..
Üzülme artık...
Bu sekılde soyledıgım ıcın uzgunum, ben sadece benı anlamanı ıstemıstım.
Bır anlasma yapalım, sen bır daha bana oyle soyleme, bende sana tekrar guveneyım dedım.
Bu arada para mevzusunu halletmıs.
Bırde bana 'aksam nedenını soylerım' demıs ama ben anlamamısım.
I]
babasına ne dıyeceksın ki. "baba bu oğlun varya... boyle sızın yanınızda aslan gıbı ya bakma sen bu bıldıgın sıncap ayol" de kız :)))) hatta ayol dedikten sonra da at kendını yere bayılana kadar gül.
Allah ım sen nasıl bırısın?
Valla cok merak edıyorum senı.
ıkıde bır gulduruyorsun benı.